Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Ghost Recon: Wildlands Open Beta este Live

Recommended Posts

Ghost-Recon-Wildlands-screenshot-NVIDIA-

 

Ubisoft a deschis testele Open Beta pentru Ghost Recon: Wildlands pe toate platformele disponibile, anume PC, PS4 și Xbox One.
Pentru versiunea PC accesul se face prin Uplay sau Steam. Tot pe Steam putem vedea primele impresii ale gamerilor, iar ele sunt destul de slabe, doar 40% pozitive din 1000. Problema nu este că jocul ar suferi major pe latura tehnică, dat fiind că optimizarea pare a fi satisfăcătoare, ci jocul în sine are lacune majore, după cum gamerii spun.
Exemple ar fi controlul vehiculelor (mașini, avioane ș.a.) mult prea arcade, AI care parcă ar avea aimbot, latura de shooting este floaty, dialogul este mult prea serios și plat, dar nu în sensul bun. Ar mai fi și faptul că mai tot echipamentul bun se ascunde după XP Unlock, dar asta este o chestiune de preferință.
Totuși, nu trebuie să fiți descurajați, dat fiind că Ghost Recon: Wildlands Open Beta 2 două din cele 21 regiuni din jocul final, singleplayer și co-op într-o lume deschisă, cu accentul pe stealth, o combinație rareori găsită în jocurile video.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...