Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[MMORPG] Lineage 2

Recommended Posts

Lineage 2

- MMORPG -

 

l2euro.jpg

 

Lineage II: The Chaotic Throne este un fantasy Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) pentru calculator în care acţiunea se petrece cu 150 de ani înaintea primului joc, numit Lineage. Jocul a devenit foarte po######r după lansarea sa din 1 Octombrie, 2003 în Coreea de Sud, raportând 610.912 jucători unici în luna Martie 2007. Lineage 2 necesită o plată lunară de 15 dolari americani (USD) pentru a juca pe serverele oficiale din Statele Unite/Europa. Jocul este compatibil cu Windows Vista, dar necesită nişte modificări pentru a putea fii jucat.

 

Lumea lui Lineage II este un pamant sfasiat de razboi intre doua continente, unde increderea si tradarea se ciocnesc in timp ce trei regate rivalizeaza pentru putere. Tanarul rege Raoul a stins cu succes un razboi civil si a stabilit cel mai nou regat, Aden. Elmore, superputerea militara localizata in nordul continentului, se lauda ca este descendentul direct a regatului antic Elmoreden, Gracia, localizata peste ocean, in vest, este in prezent incurcata intr-o lupta haotica intre rude de sange care incearca sa preia puterea. Aceste regate impart o balanta delicata de putere. Oricum, in interiorul fiecarui regat sunt vulnerabili la certurile interne, atata timp cat fiecare conac are o dorinta puternica de a conduce. Ai fost aruncat in acest haos. Spre deosebire de oamenii obisnuiti care se roaga in fiecare zi pentru siguranta, tu ai puterea de a te apara. In Lineage, dezvoltarea unui personaj nu e definitiva. Mai degraba, este instrumentul tau sa obtii puterea pentru a -ti aplica voia in aceasta lume. I-ati destinul in maini. Propria ta mana va scrie istoria acestei lumi.

 

watch?v=i6tA71q5vEQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un joc foarte frumos.....am jucat acest joc 2 ani si nu m-a dezamagit....;;)....merita incercat....app...ai putea schimba poza cu Interlude deoarece a cam trecut vremea Interlud-ului:D....ti-as propune Freya...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un joc foarte frumos l-am jucat,incercatil si voi o sa va placa :-<

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa incerc sa il descarc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din trailer joku arata frumos o sa il descarc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce sa descarcati ma ca abia acum cateva zile s-a facut Free To Play. Unii o ardeti dubios cu expresii de genul "am sa il descarc, e misto" chiar daca el costa inainte, ca sa il joci (ma refer pe servere oficiale nu private, ca de alea sunt cu sutele).

 

Nevermind. L-am incercat ieri. Mi se pare destul de dragut. Pacat de gameplay, adica miscarea caracterului cu mausul (ca la DotA), mi se pare putin inconfortabil. Grafica destul de buna pentru anul in care a fost facut jocul. Per total mi se pare destul de bun, sunt curios ce pareri aveti si voi.

 

@ De ar da Domnu` sa se faca si Aion F2P :))).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am jucat si Lineage si Aion,sincer,daca nu ai cu cine sa te joci nu prea are farmec jocul...Eu l-am jucat cu 3 colegi,deci a meritat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...