Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gam3R

Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street

Recommended Posts

sweeney-todd-the-demon-barber-of-fleet-street-500197l-175x0-w-a3502797.jpg

 

Vizionarul realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen Sondheim. Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie Lovett.



      • Prezentandu-se sub numele de Sweeney Todd, Barker se reintoarce la fosta sa frizerie, aflata la etaj, deasupra placintariei d-nei Lovett, pentru a-l urmari pe judecatorul Turpin (Alan Rickman) care, cu ajutorul acolitului sau ticalos, Beadle Bamford (Tomothy Spall), il trimisese la inchisoare sub acuzatii false, pentru a-i lua sotia, pe Lucy (Laura Michelle Kelly), si fiica.
         
        Doamna Lovett il informeaza pe Todd ca sotia sa se sinucisese pentru ca Judge Turpin abuzase de ea. Cand italianul Pirelli (interpretat de Sacha Baron Cohen), frizerul ce-i face concurenta lui Todd, il ameninta ca-i va dezvalui adevarata identitate, Todd il ucide, taindu-i gatul. Nestiind ce sa faca cu cadavrul, d-na Lovett vede aceasta criza ca pe o posibila solutie pentru revigorarea afacerii sale, venind cu ideea de a toca carnea si a o folosi in placintele ei.
         
        Sweeney descopera ca judecatorul si-a indreptat acum avansurile amoroase asupra fiicei sale, Johanna (Jayne Wisener), care este acum adolescenta si se afla sub tutela lui Turpin. Incuiata in casa, Johanna este remarcata de Anthony (Jamie Campbell Bower), tanarul marinar care l-a salvat pe Sweeney de la inec. Indragostit nebuneste, Anthony jura sa o salveze pe Johanna din mainile lui Turpin si sa se insoare cu ea.
         
        Pe cand placintele doamnei Lovett devin renumite in intreaga Londra, iar afacerea sa infloreste, ea viseaza la o viata linistita si respectabila alaturi de Sweeney, ca sot, si impreuna cu Toby, fostul ajutor al lui Pirelli, ca fiu adoptiv.
         
        Dar Sweeney nu este manat decat de crunta sa razbunare, chiar daca aceasta va fi in detrimentul tuturor.

      [*]

Share this post


Link to post
Share on other sites

este facut de cei care au facut si "Batman", "Charlie and the Chocolate Factory" 2 filme reusite de fel , interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filmul acesta este ultimul film bun care l-am vazut de curand , Merita din plin Oscar , iar melodile cantate de actorii principali sunt extraordinare

Dar pacat ca si-a ucis fiica :( drama totala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super film :X ,imi place mai ales tematica si locul unde este regizat filmul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic vechi

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...