Jump to content

cayenne17

Members
  • Content Count

    1,233
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About cayenne17

  • Rank
    Active Gamer
  • Birthday 04/17/1996

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array

Recent Profile Visitors

5,288 profile views
  1. GFX-8 este Mass Gainer , a nu se confunda cu proteinele. Proteinele sunt doar proteine cu foarte putini carbs si grasimi si nimic altceva. Mass Gainerele au in compozitia lor proteine pe langa multi carbs , creatina , glutamina, taurina, vitamine, depinde de firma si de produs. Si eu sunt interesat de un mass-gainer, dar sa imi zica cineva care a luat pe pielea lui si ce rezultate a avut. Deocamdata iau 100% whey gold standard ON.
  2. Daca vrei sa pui masa , pe langa carbs trebuie sa iei si multe proteine dar mai ales sa mananci de 5-6 ori pe zi , fiecare masa macar 20g de proteine. Degeaba faci sala daca bagi carbohidrati si nu iei proteine. Ori o sa pui pe tine grasime ori o sa arzi acei carbohidrati si nu o sa faci nimic.
  3. Este foarte sugestiva poza. In poza nu este doar chipul lui , mai este si ceva pe fundal. Este un serial.
  4. Votez: 11 Pentru ca : Este foarte colorat si creativ acel scris cu nasturi.
  5. cayenne17

    The West !

    Doamne , asta e jocu ala care cand intri pe tynipic si nu numai se aude o melodie enervanta
  6. Salut. Nu ai bani de sala ? Iti este lene sau nu vrei sa te duci ? Am gasit solutia -> Fa flotari acasa GRATUIT si vei obtine rezultate de necrezut . Program de antrenament pentru flotari Cauti o metoda de a avea un aspect fizic de invidiat? Vrei sa te simti bine in pielea ta, si sa fii in forma? Nu ai timp, bani sau chef sa te duci la sala, si tot ce vrei este sa te antrenezi acasa? Iti voi arata o modalitate simpla, care poate fi aplicata foarte usor, acasa: flotarile. 100 flotari – floare la ureche! Stiu ce gandesti: voi putea eu sa ajung sa fac 100 flotari? Eu? E imposibil!? Ce ai zice daca ti-as spune ca POTI sa faci 100 flotari. Cu disciplina, putin efort, si 30 minute pe saptamana, vei putea sa-ti atingi telul propus! Nu conteaza in ce categorie te situezi, daca urmaresti acest program de antrenament, iti GARANTEZ ca vei putea sa faci 100 flotari! Avantajele acestui program de antrenament: - Sunt necesare doar 30 minute pe saptamana - Este absolut GRATIS ! Cine doreste sa imi dea un PM si ii voi da un fisier.doc care contine antrenamentele de flotari cu serii si pauze.
  7. Nu chiar horror dar sadice: 1.Saw - Toate 2.Cubul - Toate 3.Chainsaw Texas Massacre (sper ca am scris bine ) 4.Casa de ceara 5.The Grudge - Toate Cam pe astea le-am vazut si am facut un top , adica mytop , dupa parerea mea.
  8. Interesant , sunt chiar curios cum o sa fie. Acuma il downloadez.
  9. 1. House M.D 2. La bloc 3. Nimeni nu-i perfect. 4.Naruto (in fine e anime dar tot serial) 5. Mr bean.
×
×
  • Create New...