Jump to content

Kenoby

Members
  • Content Count

    3,571
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Kenoby last won the day on 24 April 2015

Kenoby had the most liked content!

Community Reputation

333 Rising Star

2 Followers

About Kenoby

  • Rank
    Ride or die,remember?
  • Birthday 08/19/1996

Contact Methods

  • Website URL
    Array
  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

27,033 profile views
  1. Cam multi on :D 

    1. PULSE

      PULSE

      stiu, nu? 

  2. Salut, ce faci?

  3. Foarte tare ca ati dat drumul din nou la serverul de RPG.

    Big up.

    1. Show previous comments  1 more
    2. ArSsurA

      ArSsurA

      Che nob :)) 

    3. Kenoby
    4. Preafericitu_eG

      Preafericitu_eG

      Inchideti-l la loc. E mai bine asa :)) Nu mai consumati curent aiurea

  4. Au trecut cativa ani buni,cativa ani frumosi si plini de amintiri frumoase care vor ramane intiparite in minte! Desi nu mai activez pe comunitate,doresc sa spun tuturor membrilor eGaming un "racoros" LA MULTI ANI ! si,de ce nu,sa ne auzim la topicul de 25 de ani de eGaming!
  5. Pana acum ati plans ca nu avem si noi un panel modern,ceva nou iar cand se face asa ceva cu muuulta munca va plangeti ca il vreti pe cel vechi inapoi sau ca vreti plangerile pe forum? Sa fim seriosi,oameni buni,nici voi nu mai stiti ce vreti. De ce sa ramana plangerile pe forum?Sau Angajarile?Sa puteti trage cu pleoapa unde se duce ala si ce face ala? Nu,eu sunt de parere ca este bine asa cum este acum.
  6. <p><strong>Bun,pana la urma ai ramas doar tu cu aceasta propunere.</strong></p> <p><strong>Cum am spus,eu sunt de acord atata timp cat o sa fii responsabil de ceea ce incepi.Scopul pedepsei nu este sa ne batem cu pumnul in piept ca putem sa le dam ci sa aratam ca suntem responsabili cand incepem ceva in asa fel incat sa il ducem la capat .</strong></p>
  7. Propunerea este una interesanta,dar exista cateva mici nelamuriri. Cred ca daca tu vrei ca asta sa se faca,nu cred ca o sa vrei sa fie un topic pe forum ci un buton pe care sa dai click si sa te redirectioneze pe canalul de YT respectiv si totodata sa apara si cand e live-ul ON.Asta nu cred ca este o problema. Vreau doar sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari : - Doresti ca Live-ul sa fie zi de zi,la ora fixa si sa aiba acces toti la acest live stream? - Sa zicem ca am aproba asta si i-am da drumu cu tine si ceilalti doi enumerati mai sus,daca noi vom depune munca degeaba iar voi nu va veti tine de treaba,sa zic cam 2-3 luni sunteti de acord sa primiti o pedeapsa cam usturatoare?
  8. Serios? Mai tineti minte cand cineva venea cu o propunere si spunea : "Ba,hai sa facem ceva ca o sa se duca in JOS rau comunitatea" iar cei mari din staff ziceau ceva de genu : "Pleaca ba de aici,propunerea ta e de cacat.Closed" ?Ei bine uite ce acele vremuri au venit. Acum o sa stam sa ne milogim de altii sa vine cu servere ca sa facem si noi 2-3 membrii in plus,sa fim seriosi.eGaming-ul nu se va mai ridica si nici nu cred ca va mai rezista mult,sper sa ma insel.Eu,aici mi-am descoperit pasiunea adevarata de "gaming" si daca imi va fii cerut ajutorul il voi oferi nu pentru cei mari din staf ci pentru comunitate in sine. Parteneriatul suna bine,dar sa fim seriosi,vom promite marea cu sarea,le vom face 2 grupuri,o culoare flosc si dupa cand vor avea nevoie de ajutor vom zice : "Maine,poimaine,nu putem,iti ajunge". DACA VRETI SA FACEM CEVA,hai sa ii aud si pe cei de sus din ADMINISTRATIE : Robert,Radu si Litz,spuneti si voi ceva. Sa bombonim toata ziua e usor fratilor,si mie imi pare rau ca s-a ajuns asa dar hai sa facem noi ceva. Baton daca ceri schimbarea hai sa ne implicam,sa fim noi schimbarea pe care o dorim! Chiar astept cu nerabdare un reply din partea celor citati mai sus.
×
×
  • Create New...