Jump to content

Sheen

Members
  • Content Count

    806
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Sheen last won the day on 4 September 2012

Sheen had the most liked content!

Community Reputation

74 Recognised

About Sheen

  • Rank
    Official Member
  • Birthday 04/19/1996

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

2,444 profile views
  1. Sheen

    Now playing

    Train - Shake Up Christmas
  2. Contra de ce ? hai sa iti explic Am facut cerere de repunere in activitate 2vs2 da ? am jucat 3 meciuri maxim, si lumea numai intra, am primit 4 pagini de PRO, dar am facut rost doar de 8 echipe din care doar 2 jucau meciurile inclusiv eu intr-una dintre echipe, nu merita oamenilor nu le pasa dau PRO pentru +1 Counter-strike pe acest server va merge doar cand lumea isi va lua steam(never) sau se va face un server de war valve. ceea ce e greu.
  3. Da aSisTeNt, am acces la mai multe servere de war mersi cabul ca ai postat pentru mine
  4. Sa se ocupe atat timp cat sunt activi ceea ce nu sunt asa ca numai te pune Am cerut cumva sa fiu eu cel care se ocupa ? atat timp cat se repune in activitate aceasta sectiune. apropo vezi ca esti un . nu am cuvinte tu dai contra ca, am facut topicul ? vroiai sa-l faci tu cumva ? .
  5. Tu gandesti omule ? Am scris aici regulamentu ca sa stie lumea cum sa joace 2on2 sa nu dea pro aiurea numai posta te rog ca esti total pe langa .
  6. Numai pot da edit acesta va fii ultimul post. PriMe ai citit macar post-ul ? Am cerut o noua sectie cumva ? Eu tind sa inteleg ca am cerut repunerea in activitate cu un nou conducator deoarece din cate vad eu cel care se ocupa momentan habar nu are ca mai exista acea competitie.
  7. Aceasta competite este deja dar nu se ocupa de ea si este pacat ca este un joc frumos si jucat in lumea Gamerilor este pacat sa nu se ocupe nimenea de el. EDIT: acea harta are bug-uri Erader de asta nu se pune in aplicare in competitile de 2on2 la clasa mai mare si este tot de_dust2 preferata.
  8. Propun repunerea in activitate a Competitiei de 2on2 Counter-Strike deoarece aceasta are multi jucatori de counter-strike Care ar juca sunt sigur. Tutorial Jucare a unui meci de 2on2: 2 Jucatori la Echipa Terrorist 2 Jucatori la Echipa Counter-Terrorist Se joaca 30R Max adica. 15 Runde Terrorist, 15 Runde Counter-Terrorist. Pentru a castiga un joc trebuie sa aveti minm un scor de 16-14 pentru egal este nevoie de 15-15 .Ca sa castigi un joc trebuie sa Castigi Ex: Prima parte Pe Terrorist sa castigati cu 9-6 iar a 2 Parte. Pe Counter-Terrorist sa castigati cu un minim de scor de 8-7. Regulament: Nu este voie ocolirea hartii ex: Veniti in scara avansati si ocoliti si va duceti pe la spate lung. si lafel sa va duceti lung si sa ocoliti sa ii luati pe la spate pe scara. Nu aveti voie sa plantati sau sa atacati in X2 adica Sa Mergeti pe mijloc sa intrati in x2, Sau sa o luati pe mijloc sa intrati in tunel si sa atacati B(X2) Sau sa o luati cel mai usor direct din baza sa atacati X2 nu este voie se joaca doar X1(A) Se joaca 30-max R . 15 Runde Terrorist si 15 Counter-Terrorist. Hartile jucate sunt de_dust2, de_inferno si de_nuke. Pe de_dust2 se joaca Doar A, scara si lung, b interzis Pe De_inferno se joaca doar Mijloc, Casa si Alee,(X Mare) , x mic interzis Pe de_nuke se joaca doar x1 si x2 ( Casa + rampe), Afara este interzis Astept Pro/Contra. Daca da-ti Pro votati si in Pool Multumesc.
  9. Contra copiat de pe comunitatea *******
  10. Pro acest lucru este foarte usor de facut este foarte jucat. arata bine in genul dota 2 ar fii bun deoarece are nevoie doar de o sectiune a lui si nu banii aruncati.
  11. indiciu: Film lansat 2012, Actiune Este despre un om care este un Veretan de razboi din Vietnam iar el devine faimos dupa ce salveaza un Batran de atacatori intr-un autobuz.
×
×
  • Create New...