Jump to content

Radian

Members
  • Content Count

    277
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Radian

  • Rank
    Trust God
  • Birthday 11/15/1995

Contact Methods

  • Steam
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

3,728 profile views
  1. Hai noroc

    1. VRazvan

      VRazvan

      doneaza 5 euro pentru mc.egaming.ro si iti las moderatorul global mc.

    2. Radian
    3. VRazvan

      VRazvan

      Hai ba ca ai masina smechera audi de ala am auzit ca ai gtx 1080 vinde ceva o tetiera o rezistenta de pe placa video. N-ai ma euro? Goleste si tu putin din rezervor. Hai ba ca n-am bani de bere si una alta fara de care eu nu pot lucra la server.

  2. Edward-Acceptat pentru teste Androidhd5-respins , nu ai 24 de ore active pe server / Daca este CNP de Romania , sigur e pus la misto . EMINK-Respins, nu ai respectat modelul + dublu post Metrix1369-Respins, nu ai respectat modelul LefruJohn-Respins, nu ai respectat modelul Bannyxon_102rus-acceptat pentru teste Sk1ller- Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Riiven-respins,nu ai respectat modelul Bulldog01-Acceptat pentru teste. /w Radian PS: Primele cifre la CNP vor fi verificate , daca sunt puse la buleala, vei fi automat respins . Si rog pe cei care au buletin in alta tara sa specifice la CNP , exemplu : Primele 7 cifre ale CNP-ului: xyz... (Republica Moldova) Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
  3. NeverSykpe- respins , inactiv. Nu ai mai intrat de 3 zile Alex231- Acceptat pentru teste. Kayfix - Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Xrobert05-Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Saxye- respins ,Respins, nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post. Fourbells-Respins StarDusterBoy-Acceptat pentru teste. Catch3007-Respins, nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesar de cuvinte. Ai facut cerere doar de dragul de a face. /w Radian in joc PS: Nu uitati sa cititi regulamentul/comenzi/informatii/rank-uri/jobs , dar mai ales sa aveti un mic "bagaj" de cunostinte despre Minecraft . Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
  4. TheDancingLeaf-acceptat pentru teste. Huschi- acceptat pentru teste Hankys- respins , nu ai respectat modelul de postare. /w Radian in joc Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
  5. PandaboyMC- respins / ai fost banat Snitchel115 - Acceptat pentru teste . qPANNDA-Respins nu ai acordat like primului post inseamna ca n-ai citit in intregime regulamentul. Daiwolf-ai fost banat / bug abuse jamin- respins , nu prea esti activ pe server . LeMcAr- acceptat pentru teste xEMOx- respins , nu prea te vad activ pe server . eduard21- acceptat pentru teste Bannyxon_102rus- respins , ai avut warn Sebes- acceptat pentru teste . Edward- acceptat pentru teste Remus322- respins , nerespectarea modelului . /w Radian in joc Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat. Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa. Spor la joaca.
  6. Am terminat sesiunea , acuma vine licenta la cealalta scoala pana la sfarsitul lunii iulie n-am ce face
  7. Hai salut , am auzit ca se revine in forta cu minecraft-ul
  8. Daniels, Teo nu ați obosit cu atâtea posturi, și sugestii
  9. Ceeee faceți baaa, m-am apucat intens pt bac, ce-i nou pe aici'șa?
×
×
  • Create New...