Jump to content

Narcis

Members
  • Content Count

    379
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Narcis last won the day on 8 June 2012

Narcis had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Narcis

  • Rank
    Narcoman
  • Birthday 01/23/1996

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

25,938 profile views
  1. Este vorba de adaugarea unei secţiuni pentru devoltarea acestui 'sport', nu realizarea altuia. Citeşte din nou.
  2. Eu mă refeream la ceva mult mai complex, am văzut acel topic însă este foarte vag. Nu mai încerca să mă ataci, rămâne la părerea staffului dacă sunt sau nu bine-venit aici, nu a haterilor.
  3. Bună ziua, M-am gândit să îmi reiau activitatea pe această comunitate, chiar dacă am făcut câteva greşeli în trecut, şi sincer îmi pare rău pentru asta. Trecând peste asta, m-am gândit că ar fi foarte atractiv pentru comunitate dacă se va adăuga o secţiune legată de pariurile sportive, în special cele pentru fotbal. Aceasta poate fi structurată sub forma: Pariuri sportive; - Ponturile zilei - Bilet cotă 10. - Bilet special. - Bilet pauză / final. - Bilete useri. - Fotbal - Champions league. - Europa league. - Naţionale. - Liga 1 România. - Italia. - Anglia / Scoţia / Irlanda / Ţara galilor. - Franţa / Olanda / Belgia. - Spania / Portugalia. - Ghid pariuri. - Others. » După părerea mea cred că această sugestie chiar va ajuta comunitatea câtuşi de puţin pe partea userilor, nu neapărat playeri pentru servere. » Pe lângă asta dacă nu se găseşte nimeni care are habar despre asta sau timp mă pot ocupa eu, chiar dacă în regulament scrie că este interzis să te autopropui pentru moderarea unei secţiuni dar am revenit aici pentru a ajuta la ceva. » Încă odată îmi cer scuze pentru cele întâmplate. AP: Rog pariorii / cei interesaţi de acest 'hobby' să lase aici un reply, mulţumesc frumos.
  4. Nick facebook: Narcis FC DB. Nick site eGaming: Narcis. MT dorit: Narcoman.
  5. Marian, am o problema. Am murit, si imi spune ca o sa inviu in data de 21.10.2012 ora 16:13.
  6. Dany, ti-am trimis si eu un Mail cu o cerere pentru Game Developer acum aproape o saptamana, inca astept un raspuns.
  7. Vad ca sunteti batuti in cap. Am zis eu cumva ca e obligatoriu sa le foloseasca toata lumea? Le foloseste cine vrea, iar in privinta ' Vor aparea certuri daca X sau Y uita sa puna o litera cu diacritice va iesi scandal ' haterii tot hateri sunt, se pot lega de orice, nu neaparat ca uit eu sa pun o caciulita apare scandal, fiti seriosi.
  8. Nu conteaza ca multi habar nu au sa lege o propozitie, nu o fraza. Insa ceilalti care chiar doresc sa folosesc diacriticele? E doar un avantaj aceasta optiune, in nici-un caz un dezavantaj.
  9. Mai bine nu mai puneam la discutie, faza cu stirile. Voi credeti ca este o solutie sa nu modificam forumul in romana deoarece multi copiaza stiri si nu se uita peste el? Ei bine nu este asa, ca din 5 stiri, doar 1 e cu diacritice, parerea mea. Si pe langa faptul ca domeniul este .ro, cu aproximatie toti useri forumului sunt romani. Suntem romani, nu englezi.
  10. Buna seara eGaming. Am o propunere pentru forum, mai precis modificarea forumului in Limba Romana. De ce? Simplu; Asa vom putea scrie mai corect, si are un aspect mult mai ok forumulul. Daca este nevoie pot face eu un tutorial, pas cu pas despre instalarea unui program care nu afecteaza cu nimic tastatura, adica semnele raman la fel. Si pe langa asta, comunitatea eGaming poate sustine scrierea corecta pe internet. Am vazut pe SA:MP ca sunt cativa playeri care folosesc diacritice, insa pe forum nu functioneaza bine. » Astept orice parere / sugestie despre aceasta idee, cu conditia sa fie argumentata. Cu stima, Narcis.
  11. Baieti, s-a hotarat deja numele, acela este eGalaxy 55, si sincer chiar se potriveste numele.
  12. Chiar mi-ati dat de gandit cu aceste ultime 2 posturi, o sa incerc sa caut pe cineva cu care sa merg macar o luna la inceput, ca apoi sigur o sa gasesc pe acolo pe cineva. Nu va ganditi ca nu am destul vointa, insa nu stiu, nu cred ca ma voi simti bine sa merg singur / trag singur / vin singur acasa, si pe deasupra daca faci cu cineva care la fel e la inceput, e si acel spirit 'de competitie'. EDIT: De curiozitate, cat e la voi in oras abonamentul lunar la sala?
  13. Mersi foarte mult, pentru sustinere. O sa vad ce am prin casa momentan, si mai pe seara sa bag ninste abdomene. Cu mancarea si odihna cam am probleme, mananc cam 2 mese pe zi, si foarte incarcate. De exemplu imi fac un platou mare de cartofi prajiti, cu carne, rosii si branza de obicei, aaa da si multa sare. Cam 10g la o masa... Si cu odihna de obicei adorm la 1-2 si ma scol a2-a zi la 12-1. Insa azi m-am culcat la 7, m-am sculat la 12 dar nu se intampla de prea multe ori. Imi poti sugera ninste vitamine care sa-mi creasca pofta de mancare? PS: Nu mai scumpe de 100-150 lei, stau cam prost cu capitalu'. EDIT: Poti sterge te rog un PM sa discutam in privat, sa nu mai fac posturi aiurea aici. Ca cel mai probabil nu intereseaza pe nimeni situatia mea.
  14. Am citit de 2 ori cu atentie tot postul tau de mai sus, si pot zice ca am inteles ceva. O sa-mi strang putin in camera si o sa incerc sa fac acele exercitii. Pe langa faptul ca nu ar trebuii sa fumez inainte de exercitii, m-ar ajuta daca as manca anumite alimente?
×
×
  • Create New...