Jump to content

CreTTzeaN

Members
  • Content Count

    145
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About CreTTzeaN

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/24/1995

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array

Recent Profile Visitors

2,062 profile views
  1. Pai la scorul asta se califica Bayern:))
  2. Hai sa-ti zic cum e cu piesa asta ca DOC nu vroia sa o scoata...a fost o piesa caterinca intre ei sau daca vroia sa o scoata o mai lucra nu o scotea asa. Acum il citez pe DOC: "Piesa asta am facut-o cu Vlad de la Agresiv acum vreo 2 ani si niste vreme. Nu aveam de gand sa o scoatem, mai ales datorita lipsei sample clearance-ului (daca nu ma insel e samplat din Eva Kiss) si fiindca ne-am luat cu altele, sincer. Eu am pierdut un stick de memorie acum vreo 1 an la un concert la Silver Church, stick care avea bucata asta pe el (e nemixata, n-are master etc) si banuiam ca cineva o sa o puna pe net la un moment dat. Aia e, uite-o:"
  3. E tare ma melodia...a mai evoluat rapul...nu inteleg ce nu va place...mie mi se pare foarte tare melodia.
  4. Nota : 10 Numele filmului : Project X
  5. O tin pe replay de cand a aparut=)))E superba piesa:)
  6. Rupe bucata...Las si eu ceva care rupe:
  7. RUPE BUCATA ASTA !!! SISULEE HAI AFARA !!!
  8. Cea mai recenta bucata a lui Raku: @Jupiter: Tata e presedintele statelor unite, eu sunt nepotul lui Berlusconi,varamiu e un sheic din emiratele arabe-..ce dreacu ba sa fim seriosi.Nu cred ca daca faceai tu toate astea jucai SAMP ...fi serios=)) @DMAoffice: eu tot pe cei de la ctc ii consider mai tari.Pace tie ca nu jignesti ca cel de sus... PS: Pacat cand 2 sau mai multi dintre putinii admiratori a culturii Hip-Hop din Romania se cearta intre ei cand noi defapt ar trebui sa fim uniti si sa exitindem cultura cat de mult putem...pacat.
  9. El vorbeste aiurea de unu altu cand nu stie nimic despre acel cineva.Crede-ma ca nu ma cunosti-...Pace tie-..n-am nimic cu tine...dar jignesti aiurea..puteai sa-mi spui si frumos cum stau lucrurile nu sa ma faci copt.Si daca are 20 de ani ce-..e mai mare cu 2 ani jumate ca mine:-j hai 3 maxim mare diferenta.
  10. Da de ce te ataci:)) te simti ofensat.Mai iesi din casa ce sa zic...mai vezi si tu lumea:-/ si da prietene le stiu pe toate cand vine vorba de rap.Sunt mai informat de cat crezi tu..Rupi youtube-u in 2 si suferi pe aici ca asculti rap...Pokemonule.Am albume/tricouri/prezente la concerte mai mult de cat ai tu fire de par in cap.Hai pa-pa ca nu-s lift sa ma cobor la nivelu' tau.Nu te mai bag in seama.PA @Aly : 17 ani merg pe 18-...era cazu sa ma faci copt?
  11. Nu frate eu ascult CTC de cand a scos melodia cu YOLO "Orice" , atunci am auzit de ei prima data..dupa care le-am luat toata discografia.Si hai sa-ti zic ceva-... parazitii cand transmite un mesaj se bazeaza mai mult pe p..a frate-...CTC e peste Parazitii si la mesaj, si la flow si la ce vrei tu.Crede-ma ca ascult rap de pe la 10-11 ani cand nu intelegeam mesajul , doar ascultam pentru ca imi placea si atat.Pe la 14 ani am inceput sa inteleg cum sta treaba.Nu vorbi fara sa stii ...vorba lu Uzzi.
  12. Frate...cand CTC aveau studioul lor , parazitii se ruga de ROTON sa traga si ei 2-3 piese...numai vorbi daca nu sti.Si se apuca sa cante despre Shaorma,vecini si alte alea ca sa mai faca si ei putina caterinca pe piese...sa-ti faca gura sa-si mai ridice putin colturile.
  13. Parerea mea este ca nu s-au stricat ... nu poate sa o tina la fel ani de zile ...tre' sa o mai schimbe si el...a si zis pe o piesa "Sa ma auda balanu, sa vina la show cu banu Sa pot sa scot album nou la anu Dar nu, tu ma vrei la fel Sa zici mai tarziu, m-am plictisit de el" Omu se adapteaza...si se adapteaza foarte bine...dupa parerea mea DOC inca e taticul lor.
×
×
  • Create New...