Jump to content

littlebirdsxoxo

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About littlebirdsxoxo

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 10/21/1992

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  1. Nota : 8 Melodie : Yeah Yeah Yeas - Heads Will Rolls
  2. Nota : 10 Melodie : Asaf Avidan - One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)
  3. Pro Dar cred ca,cu tricourile si paharele nu e o idee prea stralucita.In schimb sunt de acord cu toate.
  4. te scot la un ceai pe tine daca esti din Otopeni
  5. chiar te rog,daca esti din Bucuresti ne putem intalnii personal sa numai ai atatea griji cu,cautatu. prea putine cunostinte ? nu trebuie sa ai cunostinte in a trage de fiare amice,trebuie sa te tii si sa tragi de tine,atata tot. nu am omis nimic,pozele sunt cu o diferenta de cateva saptamani intre ele,nu aveam tatuaj pe-atunci. @ radu : de cand n-am mai jucat pe sv asta sunt 4 ani,think Daca vrei sa slabesti omule,cand te duci la sala alearga pe banda 3-4 km , fa-ti programu de sala si la sfarsit mai alergi 3-4 km.
  6. pentru ca atunci eram imediat dupa sala si totu era la cald,celelalte 2 poze eram la rece .. dar nu trebuie sa faci sala 1 an jumate ca sa arati asa,daca vrei poti face 5-6 luni,ai facut brate,piept,abdomen si nimic mai mult,poti face sala si putin si sa se vada.
  7. 1 an de zile am facut natural si juma de an crestere ( am luat suplimente timp de 4 luni,gfx8 ) http://i50.tinypic.com/dfdezm.jpg http://i50.tinypic.com/eki2b8.jpg nu am luat niciodata steroizi si nu o sa iau,fac sala sa arat bine nu sa fiu monstru.
  8. steroizii iti dau forta dar nu sunt sanatoase toate cac$$urile,faceti natura daca vrei pentru ca daca veti face mult timp definire dupa ce incepeti sa bagati proteine sau creatina veti face automat crestere. http://i48.tinypic.com/67mrr5.jpg
  9. eu practic de 1 an si ceva,am facut 1 an definire si un pic crestere,toate astea natural,am inceput sa iau niste suplimente ( Gfx8 ) si sunt foarte bune,daca doriti poza cereti
×
×
  • Create New...