Jump to content

eGAdrian94

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About eGAdrian94

  • Rank
    Joiner

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

1,417 profile views
  1. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: 13 fac 14 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft de aproximativ 2 ani si consider ca am acumulat destule informatii legate de acest joc. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, chiar pe acest server: Helper MC nu mai stiu exact pe ce data, parca din 25.05.2016 6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1Day 17h 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt o persoana sociala, calma si imi place sa ajut playerii cu cat mai multe lucruri posibile. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Faptul ca am facut parte din staff-ul serverului de minecraft in trecut, si cred eu ca am facut o treaba buna. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activitate mea pe acest server fa fii un mare plus . 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Persoane ok care isi iau functia in serios, mai mult sau mai putin. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Deoarece este server fain si pus la punct . Cu un Owner de treaba. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 18 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Absolut! 16) Alte mentiuni: Doamne ajuta!
  2. 1) Nickname in joc: LeMcAr2) Varsta: 233) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Experienta de 3 ani jumate 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da , Chiar pe acest server . 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1Day 10 H8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Am un comportament decent , nu injur si alte chestii.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, deoarece stiu sa ascult si stiu sa intervin cand e nevoie.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Deoarece vr sa ajut playerii cand nu inteleg ceva.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Ma consider o persoana care stie cand se intervina. Si pot lucra in echipa.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Actualii membrii care apartin grupului de helperi pot spune ca isi fac treaba cum trebuie.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Deoarece vreau sa ajut acest server in dezvoltarea lui.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:1815) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.16) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat
  3. 1) Nickname in joc: ProPlayerII 2) Varsta: 22 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu , Urmeaza 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Experienta destul de buna joc Minecraft de foarte multa vreme. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da am avut [Moderator] Si [Admin] 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: /ar check : 22 H , 30 Min 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt prietenos si glumet . 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Vreau sa ajut playeri si sa fiu serios. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Voi fii activ , si o sa ajut playeri si sa raspund la nelamuririle lor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt foarte de treaba . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: E un server foarte bun , si vreau sa crestem cat mai multi atat si in playeri cat si in Update-uri. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: /vote : 0 [Nu imi merge site] 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Alte mentiuni: E un server bun si vreau sa il ajut cu ce pot. Am dat Like.
  4. 1) Nickname in joc: ProPlayerII 2) Varsta: 22 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu , Urmeaza 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Experienta destul de buna joc Minecraft de foarte multa vreme. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da am avut [Moderator] Si [Admin] 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: /ar check : 22 H , 30 Min 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt prietenos si glumet . 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Vreau sa ajut playeri si sa fiu serios. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Voi fii activ , si o sa ajut playeri si sa raspund la nelamuririle lor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt foarte de treaba . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: E un server foarte bun , si vreau sa crestem cat mai multi atat si in playeri cat si in Update-uri. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: /vote : 0 [Nu imi merge site] 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Alte mentiuni: E un server bun si vreau sa il ajut cu ce pot. Multumesc !
×
×
  • Create New...