Jump to content

surpriza

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About surpriza

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 05/09/1993

Contact Methods

  • Discord
    Array
  • Steam
    Array
  • Facebook
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

896 profile views
  1. Rezolva cineva servarul de minecraft?

    1. VRazvan

      VRazvan

      Puffy va prelua zilele acestea serverul. Va fi off cateva zile.

       

  2. 1) Nickname in joc: RatonulVesel2) Varsta: 233) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Depinde de cerinte, cred ca ma clases la un nivel Mediu5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Helper Builder Co-Owner6) Ai citit regulamentul serverului?: Periodic( sa nu am vre-o surpriza )7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 6 zile , 5 ore8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) -9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) -11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Panarama si distractie 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) De treaba.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) -14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 7 cred15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da16) Alte mentiuni:
  3. 1) Nickname in joc: RatonulVesel 2) Varsta: 23 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc de 4-5 ani, cunostinte medii. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?: Dap, Moderator, Helper Builder, 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1 zi si 12 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Fac 2 3 pixel art mai construiesc ceva si ies 9) Consideri ca poti lucra in echimpa cu restul membrilor din grup?: Incercam 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Depinde de ce se cere si au venioie. Nu pot sa ma pronunt a inainte. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: AIci e mult de scris , intelegatori de obicei ( am nevoie de 2 ore sa scriu tot aici 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Joc mult dim si nu exista nimeni pe serv. si noaptea. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Alte mentiuni: Sarbatori fericite la toti !
  4. Pentru ca Uplay a implinit 30 de ani anul acesta, a dat gratis o serie de jocuri. Luna aceasta dupa data de 9 Decembrie se va gasi free in contul tau de Uplay Assasin Creed 3. Ce trebuie sa faci sa benificiezi de acest joc este sa ai un cont Uplay.
  5. 1) Nickname in joc: RatonulVesel 2) Varsta: 23 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 3 ani cred 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?: Da 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1 zi si 12 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi: - 9) Consideri ca poti lucra in echimpa cu restul membrilor din grup?: Depinde de mediul de lucru 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: - 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Aici depinde de ce se cere. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: De ajutor, uni cam aroganti 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca seara pe cheat e o mare "distractie" 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 7 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: in mare parte da am mai avut cu cineva un serv, trebuie un refresh mic 16) Alte mentiuni: -
×
×
  • Create New...