Jump to content

ASAS1NSS

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ASAS1NSS

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick MC
    Array
  1. -Nickname in joc:ASAS1NSS -Varsta:15 ani. -De cat timp joci Minecraft?:De 4-5 ani. -Poza cu /ar check:http://imgur.com/a/4PzxF -Stii sa folosesti WorldEdit?:Da. -Ai citit regulamentul?:Da.
  2. 1) Nickname:ASAS1NSS. 2) Varsta:15 ani. 3) Deti un cont de minecraft cumpatat?:Nu nu detin un cont de minecraft cumparat. 4) Ce experienta ai ca si jucator de minecraft?: Am o experienta de 4-5 ani. 5) Ai avut vreodata functi pe alte servere de minecraft?:Da am avut tot asa helper acum aproximativ 1 an. 6)Ai citit regulamentul serverului?:Da. 7)Cat timp ai activ in prezent pe server?:In prezent am 1zi si 10 ore. 8)O scurta descriere a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi:Sunt un tip intelegator,ascultator etc.(luni-vineri):Ma trezesc,merg la scoala, revin acasa mananc,fac temele intru pe server pe la 9-10 ies de pe server iar dupa mai stau putin pe telefon si ma culc.(wekend):Ma trezesc pe la 10 mananc intru pe sv,dupa ies afara revin in casa din nou intru pe server si dupa ma culc. 9)Consideri ca poti lucra cu ceilalti membri din grup?:Da,deja ma inteleg bine cu iei. 10)Ce te face sa crezi ca esti menit pentru acceasta sarcina?:Eu consider ca in 3-4 ani este destula experienta. 11)Ce benefici ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Am observat ca dimineata de la ora 10 nu prea sunt helperi si cred ca la accele ore as ajuta cu mentinerea "pacii" 12)Cum poti descrie actuali membri ai grupului de helperi?:Sunt ok.... 13)De ce vrei sa oferi ajutor serverului Mc.Egaming.Ro?:Pentru ca serverul imi place,si as vrea sa il ajut la dezvoltare. 14)Cate voturi ai acordat pana acum serverului?:Pana acum am acordat 6 voturi. 15)Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca deti bagajul de cunostinte necesare sa ajuti un player?:Sigur ca da. 16)Alte mentiuni?:Astept un raspuns si sarbatori fericite.
  3. 1)Nickname in joc:ASAS1NSS 2)Varsta:15 ani. 3)Deti un cont de minecraft cumparat?:Nume nu detin. 4)Ce experienta ai ca si jucator de minecraft?:Am o experienta de 5 ani si stiu majoritatea comenziilor necesare pentru a ajuta un player sau sa zic ca stiu cum se face un anumit instrument sau ceva de genul. 5)Ai mai avut functi si pe alte servere?:Da tin minte acum 1 an aproximativ am fost helper dar pana la urma ownerul sa lasat de minecraft si odata cu asta a inchis si serverul. 6)Ai citit tegulamentul serverului?:Normal l-am citit inainte sa aplic si o sa il mai citesc si dupa sa mai invat. 7)Cat timp ai activ in prezent pe server?:In prezent am 1 zi 13 ore si 54 de minute(sunt Addict). 8)O scurta descriere a activitati tale de zi cu zi pe server:Intru pe server cand un player mai are nevoie de ajutor mai ajut ma duc la minat mai stau dupa vreo 10-20 minute pe forum mai stau la spawner si mai merg la event-uri cand sunt. 9)Consideri ca poti lucra in echimpa cu restul membrilor din grup?:Normal is deja prieten cu:Heroiu,D4N14,Demonikuss,DaLLaS,Creappy etc.... 10)Ce te face sa crezi ca esti menit pentru acceasta sarcina: Pentru ca am mai fost helper si consider ca am cat si cunostintele cat si comenzile. 11)Ce benwfici ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Eu credca ar aduce un plus si grupului si chiar si serveruluo ajutan-d playeri. 12)Cum poti descrie actuali membri ai clubului de membri?:Un grup unit parerea mea care cand cineva are nevoie de ceva cineva imediat se ajuta cum e si expresia "Prietenul la nevoie se cunoaste" cam asa sunt iei. 13)Dece vrei sa ajuti serverul Mc.eGaming.RO?:Eu consider ca acceasta comunitate deja este foarte mare si as vrea sa ajut la "inaltarea" serverului sa zic asa. 14)Cate voturi ai acordat pana acum pe server?:Pana acum am acordat serverului 4 voturi. 15)Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca deti bagajul necesar sa ajuti un player?: Eu pana acum cum am zis am citir regulamentul si il voi mai citi inca o data deci wu cred ca da. 16)Alte precizari:Mult noroc si celorlalti acceptati si craciun fericit.Astept un raspuns.
  4. Nickname:ASAS1NSS Varsta:Minunata varsta de 15 ani. Deti un cont de minecraft cumparat?:Nu. Ce experienta ai asupra mai necraftulyi?:5 ani. Ai avut si alte functi pe alte servere?:Da desigur daca nu aveam nu aplicam si stateam sa invat mai mult despre acceasta sarcina. Ai citit regulamentul serverului?:Desigur. Cat timp ai in prezent pe server?:Am 1 day si 18 minute si sunt popular. O mica descriere a ta de zi cu zi:Salut,ma numesc Marc Andrei si sunt din orasul Iasi si imi place sa ma joc pe serverul de minecraft:mc.egaming.ro. Consideri ca poti lucra cu ceilalti din team?:Da,eu cred ca pot lucra.Deja ma inteleg bine cu mare parte din ei. De crezi ca esti menit sa intri in team-ul nostru?:Doresc sa ajut playeri si sa ajut ca la un moment dat sa devenim o comunitate mare. Ce bine crezi ca va aduce prezenta ta?:Cum am precizat si mai sus sa ajungem o comunitate frumoasa si cred ca sunt menit sa am si pe accest setver acceasta responsabilitate. Cum poti descrie actuali membri din team:Sint de treaba,au simtul unorului si asta imi place mie la oamani. Dece vrei sa ajuti comunitatea noastra?:Eu si acum ajut playeri dar mi-as dori sa ii pot ajuta si mai mult. Cate voturi ai acumulat momentan?:Momentan am acumulat 3 voturi. Daca vei fi acceptat pentru teste crezi ca ai bagajul necesar pentru a ajuta jucatori?:Da eu cred ca tot timpul sunt pregatit. Alte mentiuni:Astept un raspuns si un craciin fericit tuturor.Orcine se uita la acceaata aplicatie sa stue ca am facut-o de pe telefon.
  5. Nume:ASAS1NSS Ore jucate pe server:12 si 15 minute. Sti sa folosesti world edit?:desigur Ai citit regulamentul:desigur.
×
×
  • Create New...