Jump to content

MichaelScofield46

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MichaelScofield46

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 06/28/1998

Contact Methods

  • Steam
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

604 profile views
  1. 1) Nickname in joc: MichaelScofield 2) Varsta: 18 ani. 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc acest joc de 4,insa imi place sa joc cel mai mult survival,ski wars si prison. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut functia de moderator pe un server,insa nu doresc sa ii fac reclama. 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24 de ore,puteti verifica 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Joc undeva a 5-7 ore pe zi(in functie de timp) iar pe server lucrez la hotel care are si restaurant si incerc sa il fac cat mai bun pe zi ce trece.In cazul in care un player are nevoie de ajutor si nu sunt membrii din staff conectati mereu ii sar in ajutor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Am o experienta destul de veche,adica stiu diferite comenzi sau retete pentru prepararea obiectelor si stiu ca helperul nu are voie sa abuze de comenzile gen:tp,mute,etc.Eu nu as putea zice ca sunt menit dar cred ca voi putea face o treaba foarte buna. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: As putea ajuta playerii noi cu o camera gratis la hotelul meu sau cu o scurta introducere despre server sa ii invat comenzi cum ar fi:rtp,warp enchant,warp shop,etc.As putea ajuta toti playerii cu tot felul de probleme care le intampina pe server. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Actualii membri ai grupului de helper se descurca foarte bine deoarece sar mereu in ajutor cand un player are o problema 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Vreau sa ofer ajutor acestui server deoarece cred ca este cel mai bun si optimizer server de minecraft,la sectiunea din survival din Romania si cred ca ar prinde bine inca o mana de ajutor serverului si playerilor. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Am acordat 6 voturi pe server. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,detin tot bagajul de cunostinte necesar. 16) Alte mentiuni:Astept raspunsul iar daca voi fi accept pentru sarcina de helper,in teste va fi o onoare pentru mine.
  2. Acesta este canalul meu https://www.youtube.com/channel/UCuxJ_xbdXCAzAkghPPDeIkQ Fac primul giveaway
  3. Nick in joc:MichaelScofield Descriere:Am facut aceasta prezenatare cu gandul ca poate voi reveni helper sau ca voi primi rank de youtuber. Clip:
  4. 1) Nickname in joc: MichaelScofield 2) Varsta: 18 ani. 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc acest joc de 4,insa imi place sa joc cel mai mult survival,ski wars si prison. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut functia de moderator pe un server,insa nu doresc sa ii fac reclama. 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24 de ore,puteti verifica 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Joc undeva a 5-7 ore pe zi(in functie de timp) iar pe server lucrez la hotel care are si restaurant si incerc sa il fac cat mai bun pe zi ce trece.In cazul in care un player are nevoie de ajutor si nu sunt membrii din staff conectati mereu ii sar in ajutor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Am o experienta destul de veche,adica stiu diferite comenzi sau retete pentru prepararea obiectelor si stiu ca helperul nu are voie sa abuze de comenzile gen:tp,mute,etc.Eu nu as putea zice ca sunt menit dar cred ca voi putea face o treaba foarte buna. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: As putea ajuta playerii noi cu o camera gratis la hotelul meu sau cu o scurta introducere despre server sa ii invat comenzi cum ar fi:rtp,warp enchant,warp shop,etc.As putea ajuta toti playerii cu tot felul de probleme care le intampina pe server. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Actualii membri ai grupului de helper se descurca foarte bine deoarece sar mereu in ajutor cand un player are o problema 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Vreau sa ofer ajutor acestui server deoarece cred ca este cel mai bun si optimizer server de minecraft,la sectiunea din survival din Romania si cred ca ar prinde bine inca o mana de ajutor serverului si playerilor. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Am acordat 6 voturi pe server. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,detin tot bagajul de cunostinte necesar. 16) Alte mentiuni:Astept raspunsul iar daca voi fi accept pentru sarcina de helper,in teste va fi o onoare pentru mine.
×
×
  • Create New...