Jump to content

VladMft

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VladMft

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

751 profile views
  1. 1) Nickname in joc: Vlad1232) Varsta: 14 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft la varsta de 10 ani si recenten joc si pe calculator inainte ma jucam doar pe telefon si da am o exprieta in acest joc si stiu destul de multe informati despre acest joc si esentialul lui si plus sunt si un jocator destul de bun 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu, pentru ca nu prea ma joc pe alte servere decat pe asta6) Ai citit regulamentul serverului?:Desigur7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: Am rank veteran si am 6 zile pe server.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Eu pe server ma joc cu ceilalti playeri sau chiar cu prieteni mei si sunt destul de prietenos pe server am multi prieteni ce nu.i stiu in realitate si ma inteleg foarte bine pe server deasemeanea ma joc la eventuri sau ajut playeri cu probleme lor.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da pentru ca sunt foarte prietenos10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: In primul rand as vrea sa ajut si eu playeri noi asa cum am fost si eu ajutat la randul meu de helperi serverului. Stiu ca a fi helper este o sarcina grea si importanta dar eu cred ca pot sa mi.o asum si chiar sa fiu un helper foarte bun.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Prezenta mea in cadrul grupului ar fi o experienta cred eu ca de neuitat si in plus eu de acum ma inteleg bine cu toti membri grupului si poate chiar as face o schimbare daca voi intra in grup. O schimbare in bine sper eu.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Helperi actuali sunt foarte buni si prietenosi si ii stiu asa de cand am intrat prima data pe server de cand eram un newbie sau un simplu member. Sunt cu adevarati buni cu playeri si chiar as vrea si eu sa ajung asa cand as fii helper.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: In primul rand serverul de egaming este foarte super si as vrea sa ajut si eu serverul sa fe mai populr sau mai faimos pentru ca merita. Din punctul meu de vedere acest server merita mai multa atentie si din aceasta cauza as dori sa fiu helper pentru a ajuta serverul in a creste in playeri.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am doar 36 de voturi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur doar am povestit ca am o cunostinta foarte buna in minecraft si in acest server am inceput sa detin informati esentiale.16) Alte mentiuni: Nu mai am nici una doar as dori sa fiu acceptat ca helper in server.
  2. - NickName in joc: Vlad123 - Varsta:13 ani (3 Martie 14) - De cat timp joci MineCraft?: De vreao 3-4 ani - Poza cu /ar check: Rank expert - 4 zile si 5 ore - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival: Pai casa mea e o constructie de a mea din resurse propri inca lucrez la ea sa o extind - Ai citit regulamentul? Da l.am citit
  3. 1) Nickname in joc: Vlad123 2) Varsta: 13 (3 Martie 14) 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft la varsta de 10 ani si recenten joc si pe calculator inainte ma jucam doar pe telefon si da am o exprieta in acest joc si stiu destul de multe informati despre acest joc si esentialul lui si plus sunt si un jocator destul de bun 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu, pentru ca nu prea ma joc pe alte servere decat pe asta 6) Ai citit regulamentul serverului?:Desigur 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Sunt rank expert am peste 24 de ore pe server. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Eu pe server ma joc cu ceilalti playeri sau chiar cu prieteni mei si sunt destul de prietenos pe server am multi prieteni ce nu.i stiu in realitate si ma inteleg foarte bine pe server deasemeanea ma joc la eventuri sau ajut playeri cu probleme lor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da pentru ca sunt foarte prietenos 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: In primul rand as vrea sa ajut si eu playeri noi asa cum am fost si eu ajutat la randul meu de helperi serverului. Stiu ca a fi helper este o sarcina grea si importanta dar eu cred ca pot sa mi.o asum si chiar sa fiu un helper foarte bun. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Prezenta mea in cadrul grupului ar fi o experienta cred eu ca de neuitat si in plus eu de acum ma inteleg bine cu toti membri grupului si poate chiar as face o schimbare daca voi intra in grup. O schimbare in bine sper eu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Helperi actuali sunt foarte buni si prietenosi si ii stiu asa de cand am intrat prima data pe server de cand eram un newbie sau un simplu member. Sunt cu adevarati buni cu playeri si chiar as vrea si eu sa ajung asa cand as fii helper. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: In primul rand serverul de egaming este foarte super si as vrea sa ajut si eu serverul sa fe mai populr sau mai faimos pentru ca merita. Din punctul meu de vedere acest server merita mai multa atentie si din aceasta cauza as dori sa fiu helper pentru a ajuta serverul in a creste in playeri. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am doar 22 de voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur doar am povestit ca am o cunostinta foarte buna in minecraft si in acest server am inceput sa detin informati esentiale. 16) Alte mentiuni: Nu mai am nici una doar as dori sa fiu acceptat ca helper in server.
  4. 1) Nickname in joc: Vlad123 2) Varsta: 13 (3 Martie 14) 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft la varsta de 10 ani si recenten joc si pe calculator inainte ma jucam doar pe telefon si da am o exprieta in acest joc si stiu destul de multe informati despre acest joc si esentialul lui si plus sunt si un jocator destul de bun 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu, pentru ca nu prea ma joc pe alte servere decat pe asta 6) Ai citit regulamentul serverului?:Desigur 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Sunt rank expert am peste 24 de ore pe server. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Eu pe server ma joc cu ceilalti playeri sau chiar cu prieteni mei si sunt destul de prietenos pe server am multi prieteni ce nu.i stiu in realitate si ma inteleg foarte bine pe server deasemeanea ma joc la eventuri sau ajut playeri cu probleme lor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da pentru ca sunt foarte prietenos 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: In primul rand as vrea sa ajut si eu playeri noi asa cum am fost si eu ajutat la randul meu de helperi serverului. Stiu ca a fi helper este o sarcina grea si importanta dar eu cred ca pot sa mi.o asum si chiar sa fiu un helper foarte bun. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Prezenta mea in cadrul grupului ar fi o experienta cred eu ca de neuitat si in plus eu de acum ma inteleg bine cu toti membri grupului si poate chiar as face o schimbare daca voi intra in grup. O schimbare in bine sper eu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Helperi actuali sunt foarte buni si prietenosi si ii stiu asa de cand am intrat prima data pe server de cand eram un newbie sau un simplu member. Sunt cu adevarati buni cu playeri si chiar as vrea si eu sa ajung asa cand as fii helper. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: In primul rand serverul de egaming este foarte super si as vrea sa ajut si eu serverul sa fe mai populr sau mai faimos pentru ca merita. Din punctul meu de vedere acest server merita mai multa atentie si din aceasta cauza as dori sa fiu helper pentru a ajuta serverul in a creste in playeri. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am doar 22 de voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur doar am povestit ca am o cunostinta foarte buna in minecraft si in acest server am inceput sa detin informati esentiale. 16) Alte mentiuni: Nu mai am nici una doar as dori sa fiu acceptat ca helper in server.
  5. 1) Nickname in joc: Vlad123 2) Varsta: 13 ani o saptamana 14. 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Pai joc de vreo 2-3 ani minecraft de pe calculator si de pe telefon. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu prea joc pe alte servere. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 3 zile 14 ore si 44 minute. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Intru sa ma joc cu prieteni uneri imi fac uni noi joc la eventuri si contruiesc mai ajut playeri cand este o problema incerc ce pot. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da sunt foarte prietenos. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Imi place sa ajut playeri. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: O mana de ajutor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Da, sunt de treaba si prietenosi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca imi place foarte mult acest server. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Doar 18 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Nici una doar as dori sa fiu acceptat ca helper atat.
×
×
  • Create New...