Jump to content

Daniel

Hall Of Fame
  • Content Count

    3,756
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Daniel last won the day on 17 May 2017

Daniel had the most liked content!

Community Reputation

949 Distinguished

About Daniel

  • Rank
    Veteran eGaming
  • Birthday 01/17/1995

Contact Methods

  • Steam
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

32,105 profile views
  1. Astept cu nerabdare acest joc, gameplay-ul este genial. Dupa parerea mea jocul o sa aibe succes mare dar sunt si ale titluri pentru PS4 exclusiv cu care o sa concureze anul asta cum ar fi God Of War , Spiderman sau cine stie poate si The Last Of Us Part 2 daca o sa se lanseze anul acesta. Asteptam Electronic Entertainment Expo 2018 sa vedem daca o sa se anunte deoarece au amanat Days Gone la anul pentru un motiv pe care toti speculeaza ca cei de la Sony vor sa ii faca loc TLOU Part 2.
  2. Bafta mai departe danela! :D

  3. Succes cu Globalul. :D 

    1. Nanak

      Nanak

      Mersi frumos :)

    2. PULSE

      PULSE

      de ce te-ai lasat @Daniel ?

  4. Video extragere: Premile sunt urmatoarele: Bogdan11 – 7 - 5 euro pe Steam Sen – 10 - 1x warn up Vicenz0 – 17 - Nimic Alynn – 6 - Nimic Sink – 18 - 1x Member Title ArsSurA – 15 - 1x Warn down SMOKER – 3 - 5 euro paysafecard SEB0NE - 14 - 1x Member Title DRGN – 19 - 1x Warn down Florin – 16 - Grup premium user cu benificii o saptamana GrammarNazi – 1 - Grup premium user fara benificii o saptamana Nanak – 9 - Nimic MeMoK1dz0r2 – 20 - 1x warn up LaRkinnYKZ – 11 - Disable 5 ore fara warn BogdaaN -8 - Suspend 10 minute fara warn. Premiile se vor acorda in cel mai scurt timp posibil. Cei care au castigat Member Title sa-mi trimita un PM cu ce doresc sa-si seteze. Felicitari castigatorilor!
  5. Lista participantilor este urmatoarea: Nickname / Numar : Bogdan11 – 7 Sen – 10 Vicenz0 – 17 Alynn – 6 Sink – 18 ArsSurA – 15 SMOKER – 3 SEB0NE - 14 DRGN – 19 Florin – 16 GrammarNazi – 1 Nanak – 9 MeMoK1dz0r2 – 20 LaRkinnYKZ – 11 BogdaaN -8 Lista cu premii / pedepse : 1x Member Title Numar nul (nimic) Grup Premium User fara beneficii timp de o saptamana Disable 5 ore fara warn 5 euro pe Steam 1x Warn Down Suspend 10 minute fara warn Numar nul (nimic) 1x Warn Up Grup Premium user cu beneficii timp de o saptamana Numar nul (nimic) 1x Warn Down 1x Member Title 1x Warn Up Disable 2 ore fara warn Numar nul (nimic) 2x Like la postarile tale 5 euro paysafecard ( 1.2 euro bonus daca il activezi pe G2A) Suspend 3 ore fara warn 1x Warn Down Exemplu de extragere: Din pacate s-au strans doar 15 participanti, iar 5 premii nu se vor acorda. Revin cu un videoclip in cateva minute.
  6. Inscrierile au luat sfarsit, maine dupa ora 15:00 o sa afisez premiile pe care le punem in joc si un videoclip cu acordarea premiilor.
  7. Concurs nou "risca si castiga" ,timp de inscriere pana la ora 00:00 sau cand sunt 20 de participanti: https://forum.egaming.ro/topic/197165-concurs-tombola-eg-risca-si-castiga-editie-speciala/

  8. Salut,am decis sa continui concursul lui @Radu_Toretto printr-o editie mai speciala fata de cele precedente. Detalii despre participarea la concurs este urmatoarea: trebuie sa alegi un numar din imaginea de mai sus si sa te inscrii in acest topic dupa modelul urmator: Fiecarui numar de pe imagine ii va fi atribuit un premiu sau pentru cei mai putin norocosi, o pedeapsa (nu exagerata, evident). Exemple de premii si pedepse (nu neaparat vor fi incluse toate) : 1x warn down, 1x warn up, disable 5 ore (fara warn), suspend 3 ore (fara warn), membru al grupului Premium user(fara beneficii sau cu benificii) timp de 3 zile, 2 like-uri la 2 postui oarecare, membru al grupului Award Winner timp de 3 zile etc ( Ca mentionare o sa existe si premii mai speciale cum ar fi bani pe STEAM sau paysafecard) Bineinteles, vor fi si cateva numere nule, fara nici un premiu sau pedeapsa, pentru ca nu putem oferi cate ceva chiar fiecarui user in parte. Cum va functiona aceasta "tombola" ? Simplu. Dupa ce va-ti ales numarul, eu voi face o lista cu premiile si pedepsele de care am vorbit, apoi ma voi folosi de site-ul random.org. Practic, site-ul atribuie cate un numar pentru fiecare termen din lista facuta de mine. Acel numar care va fi atribuit termenului, reprezinta numarul ales de voi. In acest fel se impart premiile si pedepsele. Lista cu premii si pedepse se va face publica dupa ce se incheie inscrierile, inainte de extragere. Nu exista "pile" si chestii de genul pentru ca totul este filmat si totul este random. Totul este la voia sortii, asa ca nu trebuie sa ne suparam daca nimerim o pedeapsa. Poate data viitoare ai mai mult noroc. Numarul maxim de participanti este 20. Dupa ce s-a atins acest prag, cererile de inscriere nu mai sunt valabile. In situatia in care nu atingem acest numar de participanti, ducem la bun sfarsit cu cei ce sunt inscrisi. ATENTIE: In situatia in care un user isi alege din neatentie un numar deja luat de altcineva, acesta poate sa-mi de-a PM, iar eu ii voi edita postul cu un numar inca valabil. Nu mai pomenesc de genul de copilarii gen "eu mi-am ales primul, sa-si schimbe el numarul" etc.
  9. Avand in vedere ca nimeni nu s-a preocupat sa dea un ochi pe aici, concluzia este ca nu sunt jucatori pentru a face un clan "sanatos". Propunere respinsa. Closed.
  10. Propunere respinsa, motivul este simplu, nu avem destui jucatori pentru a popula acest server.
  11. Pentru a reclama un membru care nu are moderator se foloseste REPORT,prin urmare plangerea este respinsa si o sa primesti avertisment. Citeste te rog regula 17 din regulament: Feedback-ul se foloseste pentru a reclama Moderatorii actuali sau probleme ale forumului. Closed.
  12. Avand in vedere ca v-ati provocat reciproc, pedepsele vor fi urmatoarele: FloRin17 - disable 12 ore. BogdaaN - disable 24 de ore. Ca bonus primiti si 3 zile disable pe status update . Closed.
  13. Avand in vedere ca in acea plangere nu esti implicat Vlad, nu trebuia sa postezi. O sa ii sanctionez si pe ceilalti care nu au nici o legatura cu plangerea respectiva: Vladutz26 - warn up / post neimplicat. ADDO - warn up / trolling. Calugarul99 - suspend 3 zile / limbaj. Florin - warn up / post neimplicat. Ne cerem scuze ca am raspuns asa de tarziu,data viitoare nu o sa se mai intample. Edit: O sa anunt Adminii SA:MP sa sanctioneze pe cei care posteaza neimplicat la plangeri. Closed.
  14. Hacksaw Ridge - 9/10 Un film excelent dupa parerea mea,prezinta povestea reala a unui soldat care nu dorea decat sa ajute soldatii ca medic fara sa omoare pe cineva in razboiul dintre SUA si Japonia din al doilea razboi mondial.
×
×
  • Create New...