Jump to content

scoobyys

Members
  • Content Count

    199
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

scoobyys last won the day on 16 February 2015

scoobyys had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About scoobyys

  • Rank
    Member
  • Birthday 07/14/1998

Contact Methods

  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array
  1. Propun ca eGaming Weekly Interview : Cand decizi tu sa fie chemat fiecare moderator in parte de pe forum , si sa explice ce ar fi bine pentru Sectiunea lui si ce nu! si anumite puncte de vedere:) PS: Scuze de double post dar nu am putut da EDIT !
  2. Propun ca eGaming Weekly Interview : 1) Ar fi mult mai atractiv un Interviu daca ar fi si alte surprize si alte intrebari mai cu rost sa zic asa ! 2) La cate o editie sa fie invitatii 2 membrii dintr-o factiune si sa dezbateti anumite subiecte . 3) Dupa cum a zis si WILL1AM , ar fi frumos daca ai putea sa chemi intreaga echipa de "Admini , Leaderi , Helperi ! Parerea mea ...
  3. scoobyys

    Handbal

    Peretele lui Ghiţă » De ce au fost sabotate echipele de handbal din Ploieşti Spectatorii din tribuna nou construită la Sala Olimpia din Ploieşti nu pot vedea poarta din dreapta la un meci de handbal // Foto: observatorulph.ro Nu e nici o eroare de proiectare la Sala Sporturilor din Ploieşti? "Cel care a dorit să nu se vadă meciurile de handbal, din tribună, e deputatul PSD Sebastian Ghiţă, sponsorul echipei de baschet CSU Ploieşti. Sala Sporturilor din Ploieşti, a cărei renovare a costat peste 20 de milioane de lei, a fost inaugurată în urmă cu mai bine de o săptămînă. Noua tribună construită la sală are o eroare de proiectare, la prima vedere. Spectatorii nu pot vedea întregul teren de joc atunci cînd asistă la un meci de handbal. Vizibilitatea porţii de handbal din dreapta sălii este obturată de un perete de susţinere construit la noua tribună. Nu acelaşi lucru se poate spune despre partidele de baschet. Spectatorii pot urmări fără probleme duelurile de sub panou, terenul de baschet fiind mai scurt decît cel de handbal. Ghiţă vrea să dispară handbalul Firma care a executat lucrările de renovare şi consolidare, SC Lor Install Construct, din Bucureşti, a primit proiectul prin încredinţare directă, fără licitaţie publică. Motivul: "lucrările nu pot fi efectuate decît de un singur ofertat, din motive tehnice"! Un reprezentant al firmei amintite a explicat, înainte de recepţia lucrărilor, că zidul acela, din noua tribună, a fost cerut în mod expres. Cel care a "tras sforile" în Primărie şi la Consiliul Judeţean a fost chiar deputatul PSD Sebastian Ghiţă. Patronul echipei de baschet, campioana României, a dorit astfel să pună beţe în roate celor două echipe de handbal din Ploieşti, care au început să aibă cît mai mulţi susţinători, în ultimul timp. "Ce să mai schimbăm proiectul acum, pentru handbal? Oricum, nu se va umple niciodată pentru handbal sala!", ar fi spus Ghiţă! Sala "Olimpia" are acum o capacitate de 3.500 de locuri, dar dintre acestea, la meciurile de handbal, mai mult de 500 sînt inutilizabile, din cauza acelui zid care obturează una dintre porţi! Sursa:
  4. scoobyys

    Box

    Se însoară Kliciko » Campionul mondial la categoria grea s-a logodit Pugilistul ucrainean Vladimir Kliciko s-a logodit cu actriţa americană Hayden Panettiere. Ea a confirmat acest lucru într-un talk-show, live! Vladimir, 37 de ani, şi Hayden, 24 de ani, s-au cunoscut în 2009, dar s-au despărţit în 2011, reînnodînd relaţia la începutul acestui an. Data nunţii nu a fost încă stabilită. Săptămîna trecută, Vladimir Kliciko l-a învins la puncte în unanimitate pe rusul Aleksandr Povetkin şi şi-a păstrat centurile WBA, IBF, WBO şi IBO la categoria grea. Sursa:
  5. scoobyys

    Tenis

    Cursa pentru Turneul Campionilor » Tecău şi Mirnîi s-au calificat în sferturi la Moscova Perechea Horia Tecău/Max Mirnîi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 746.750 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei. Tecău şi Mirnîi au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-2, după o oră şi zece minute, cuplul italian Paolo Lorenzi/Andreas Seppi. În sferturile de finală, Horia Tecău şi Max Mirnîi vor întîlni învingătorii partidei dintre perechea Andrei Golubev/Horacio Zeballos (Kazahstan/Argentina) şi cuplul britanic Ken Skupski/Neal Skupski. În acest moment, Tecău şi Mirnîi ocupă locul nouă în clasamentul ATP cu 2.470 de puncte, la 170 distanţă de poziţia a opta, ultima care asigură calificarea la Turneul Campionilor. Sursa:
×
×
  • Create New...