Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/14/2015 in all areas

 1. 3 points
  Bine ai venit la eGaming Weekly Interview.După cum spune și titlul acestui topic,este vorba despre un interviu care se face prin intermediul comunității noastre.Urmărind edițiile anterioare ale eGaming Weekly Interview,o să-ți dai seama foarte ușor despre ce este vorba și ce trebuie să faci.Numele meu este UsRaX reporterul acestui proiect și mai departe o să te informez ce trebuie să faci ca să poți fi intervievat,de ce ai nevoie și cum să aplici o cerere. Ce trebuie să fac să ajung la eGaming Weekly Interview? Pentru a fi intervievat,trebuie să aplici o cere după modelul de mai jos și cel mai important lucru este atitudinea care ai avut-o pe această comunitate până acum.Trebuie să convingi reporterul că meriți să ajungi LIVE. De ce am nevoie pentru eGaming Weekly Interview? Nu ai nevoie de nimic special sau necunoscut.Tot ce trebuie să deții este un Cont Valid de Skype și un microfon bun care să capteze sunetele clar. Cum aplic o cerere pentru eGaming Weekly Interview? Ca să te înscrii pentru acest LIVE,trebuie să completezi întrebările de mai jos și trimiți cererea prin PM (Private message) Cererea o trimiteți prim PM (Private message) iar subiectul mail-ului [Cerere live] X,unde X va fi numele vostru de pe forum și serverul de SA:MP. Dacă aveți nume diferit pe forum și serverul de SA:MP,atunci precizațile pe ambele. Precizări Încercați să faceți o cerere bună cu un motiv bine întemeiat. Dacă ai făcut cerere asta nu înseamnă că vei și participa.Chiar dacă ai o cerere foarte strălucită te voi analiza înainte ca persoană să știu dacă ești capabil de a susține un interviu. Nu trebuie să fiți dezamăgiți dacă nu ați fost chemați din prima.Poate o să fii chemat urmatoarea dată. Nu uitați,toți aveți o sansa așa că profitați de ea. Cererile făcute la mișto doar să fie făcute nu o să le iau in considerare și vă ve-ți pierde șansa să intrați vreodată LIVE.
 2. 2 points
  - Ba Ioane,a murit unchit-o, sa sti. - Cum ? - Pai nu stiu ce facea pe acoperisul casei,a alunecat si a cazut prin acoperis,in pat,de unde a sarit iar pe acoperis,iar a cazut... - Hoo ba,si ce ai facut ? - L-am impuscat ca darama toata casa.
 3. 2 points
  Doi nebuni sunt eliberati de la ospiciu pe cautiune. Ajung ei la un hotel si unul face pe lumanarea. Celalalt spuse: - Ma, stai jos, ca il sun pe doctor! Ala nimic. Il suna pe doctor si ii spune: - Domnu’ doctor, asta-i nebun! se crede lumanare! - Si ce daca? - Pai, eu nu pot sa dorm cu lumina aprinsa!
 4. 1 point
  Ion, dupa ce vede o caseta porno ii spune Mariei : – No, Marie hai sa-mi sugi …. – Nu pot ma Ioanie ca mi scarba ! – Apai punie si tu ceva pe ea sa nu-ti mai fie scarba . Incepe Maria si pune pe penis : dulceata de caise, dulceata de visine, gem de prune, miere, frisca si in varf ii pune o capsuna. Dupa ce termina Maria de ornamentat, Ion zice : -No, acu’ las’ ca mi-o sug singur!
 5. 1 point
  Bn frt rival , o ei in bot
 6. 1 point
  Îngrijitorul se uită foarte atent în gura crocodilului. - Ce are? Întreabă un vizitator. - Încă nu ştiu. Medicul veterinar n-a mai ieşit de-acolo de vreo juma' de oră.
 7. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00