Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/07/2017 in all areas

 1. 4 points
 2. 2 points
  Nick: Respawn Descriere: Propun sa se adauge un sistem de prieteni. Prin o comanda creata /addfriend + "nume" sa se adauge un prieten la o lista. O comanda /friends prin care deschide un meniu de tipul (comenzii jobs) prin care poti vedea toti prietenii adaugati cu un status in dreptul numelui online offline cu niste culori specifice. O comanda /removefriend pentru a sterge un prieten de pe acea lista. + Niste avertizari in chat de genul : Prietenul tau,NUME, a intrat/iesit pe/de pe server .
 3. 1 point
 4. 1 point
  Orange a implinit astazi 20 de ani de cand sunt pe piata noastra. Compania a decis sa ofere tuturor clientilor, indiferent de tipul de abonament sau de cartela, 20GB de internet in fiecare luna pret de 2 luni. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe contul Orange. Intrati pe contul Orange din aplicatie sau de pe browser si activeaza bonusul. Daca ai mai multe numere in familie poti activa bonusul pentru fiecare in parte. Se activeaza in maxim 24 de ore si te poti bucura de el pret de 2 luni. Adica 40GB de internet in 2 luni. Pe langa aceasta surpriza, gasiti si 20 de oferte in magazinul lor online. Puteti activa bonusul pana la sfarsitul lunii. Sursa: Arena IT
 5. 1 point
  Tango Gameworks și Bethesda Softworks oferă posibilitatea utilizatorilor Steam să descarce jocul lor de acțiune, The Evil Within, la jumătate de preț ! Oferta este disponibilă până pe 9 iunie, iar pentru cei care-și doresc și mai mult gameplay pot opta pentru The Evil Within Bundle care include The Evil Within, The Evil Within – The Consequence, The Evil Within: The Executioner și The Evil Within: The Assignment, care are, de asemenea, o reducere de 50%.
 6. 1 point
  Bun venit,unicule cred ca stii la ce ma refer.
 7. 1 point
  Contra, e ca si cum eu as cere bani ca sa intrii tu in rentcar, unde iti mai cer bani si daca vrei sa inchiriezi o masina.
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00