Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/07/2017 in Posts

 1. 4 points
 2. 2 points
  Nick: Respawn Descriere: Propun sa se adauge un sistem de prieteni. Prin o comanda creata /addfriend + "nume" sa se adauge un prieten la o lista. O comanda /friends prin care deschide un meniu de tipul (comenzii jobs) prin care poti vedea toti prietenii adaugati cu un status in dreptul numelui online offline cu niste culori specifice. O comanda /removefriend pentru a sterge un prieten de pe acea lista. + Niste avertizari in chat de genul : Prietenul tau,NUME, a intrat/iesit pe/de pe server .
 3. 1 point
 4. 1 point
  Tango Gameworks și Bethesda Softworks oferă posibilitatea utilizatorilor Steam să descarce jocul lor de acțiune, The Evil Within, la jumătate de preț ! Oferta este disponibilă până pe 9 iunie, iar pentru cei care-și doresc și mai mult gameplay pot opta pentru The Evil Within Bundle care include The Evil Within, The Evil Within – The Consequence, The Evil Within: The Executioner și The Evil Within: The Assignment, care are, de asemenea, o reducere de 50%.
 5. 1 point
  Bun venit,unicule cred ca stii la ce ma refer.
 6. 1 point
  Contra, e ca si cum eu as cere bani ca sa intrii tu in rentcar, unde iti mai cer bani si daca vrei sa inchiriezi o masina.
 7. 1 point
 8. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...