Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/13/2018 in Posts

 1. 1 point
  #1. Crearea unui virtual world pe teritoriul pe care se desfasoara un war. Adica membrii celor doua factiuni care desfasoara un war sa fie introdusi intr-un virtual world ( pe care doar membrii factiunilor respective il vad ) in momentul in care intra pe teritoriu. #2. Implementarea unui sistem de tipul /order ( cum e la Hitman ) pentru factiunile DM. Presupun ca majoritatea ne-am plictisit doar de deagle si m4 si propun ceva de genul: Rank 1 - deagle Rank 2 - deagle + M4 Rank 3 - deagle + M4 + MP5 Rank 4 - deagle + M4 + MP5 + rifle Rank 5 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun Rank 6 - deagle + M4 + MP5 + rifle + combat shotgun + tec9 In acest fel cred ca rank-urile ar dobandi, din nou, un scop. #3. Am vazut pe panel ca limitarea actuala este de 20/25 de membri. Nu stiu daca chiar asa este, dar daca este cea corecta, consider ca ar trebui schimbata la 10 membri ( cu tot cu lider ). #4. Introducerea in arena ( war-urile din arena ) a celor 4 dimensiuni disponibile la paintball. Cred ca ar fi ceva mai interesant sa mai schimbi zona. #5. Cred ca s-a mai propus, dar o scriu in caz de s-a uitat :)). Consider necesara implementarea a unor misiuni pentru factiunea Taxi Company de genul: "Livreaza produsul x la 24/7 Y ". Aceste misiuni sa fie platite bine si sa aiba o limita zilnica ( gen sa poti face un anumit numar de misiuni pe ora ). #6. Corectati pls greselile din textele afisate ( gen cand dai rob si etc ) deoarece sunt multe greseli si bat foarte urat la ochi. Daca o sa mai am idei si o sa se inchida topic-ul o sa dau un PM si o sa revin.
 2. 1 point
  In urma cererilor pentru Helpers Team au mai fost selectati urmatorii : ChoCaPiK - Helper in teste PULSE - Helper in teste BlaSam11 - Helper in teste kiD16 - Helper in teste
 3. 1 point
  Lista cu angajatii Medics Fireman Leader: LOZIO Medic-Chief Rank:6 VaLy- Co Leader ? - Co Leader Special Medoc Rank:5 ? - Organizator ? - Co-Organizator Assistent Rank:4 ? - Leader Incendii Assistent in Charge Rank:3 ? - Co-Leader Incendii Paramedic Rank:2 wrax DaRkk robica289 Medic Rank:1 tazzU XXYYXX Maxi Total membrii: 7 + Leader Recrutari: OFF Legenda: * - Faction Warn * - Avertisment verbal * - Membru inactiv anuntat * - Membru inactiv neanuntat # - Membru vech
 4. 1 point
  1. Pro. 2. Contra. Imi place ideea cu /order, le-am zis si eu acum 2-3 ani de asta, e frustrant sa dai /take gun m4 sau cum era de 10 ori sa ai suficiente gloante. Asa se implementeaza /order 1, 2 & 3, armele se fac din materialele din seif cu gloante suficiente. 3. Contra. Ideea mea e sa se scoata Crips si Bloods sau LCN si Yakuza. Sunt prea putini jucatori, 40-50. Majoritatea in factiuni non-dm. Mai bine se fac 2 factiuni de DM full, sa fie activitate in ambele, multi jucatori la RW-uri decat sa te bati 4v4, ca la war. Cand se va mai popula server-ul, sa se adauge si celelalte. 4. Pro. 5. Pro. 6. Pro.
 5. 1 point
  Pro la toate! Daca limitati la maxim 10 membri puteti reintroduce Surenos si Nortenos cu ocazia asta. Ar fi blanao
 6. 1 point
 7. 1 point
  Sunt pro la toate mai putin cu tec-ul si cu combatul(in locul lui se poate pune shotgun simplu) Spun asta pentru ca majoritatea o sa abuzeze de tec si o sa faca doar hit&run iar din start cei cu deagle,m4,mp5,rifle chiar si shotgun sunt cam dezavantajati. iar combatul este prea OP pentru RW un shotgun simplu cred ca e destul de echilibrat. + la partea cu arenele pentru war s-ar putea adauga un virtual world si pentru aero LS, cel putin mie mi se pare ca ar fi foarte frumos.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00