Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/27/2018 in all areas

 1. 4 points
  La multi ani eGaming SA;MP! Era si pacat sa nu se ajunga la cifra asta frumoasa, 10 ani. Am prins si prima aniversare, a fost un haos total. In sensul bun, bineinteles. Altfel de distrai cand erai nub. Chiar mi-as dori daca as putea sa dau timpul inapoi si sa o iau de la capat. Sunt multe amintiri pe care le-as retrai cu bucurie.
 2. 2 points
  Lista cu angajatii Medics Fireman Leader: LOZIO Medic-Chief Rank:6 VaLy- Co Leader ? - Co Leader Special Medoc Rank:5 ? - Organizator ? - Co-Organizator Assistent Rank:4 ? - Leader Incendii Assistent in Charge Rank:3 ? - Co-Leader Incendii Paramedic Rank:2 wrax DaRkk robica289 Medic Rank:1 tazzU XXYYXX Maxi Total membrii: 7 + Leader Recrutari: OFF Legenda: * - Faction Warn * - Avertisment verbal * - Membru inactiv anuntat * - Membru inactiv neanuntat # - Membru vech
 3. 1 point
  UPDATE: Factiunile La Cosa Nostra si Yakuza au fost suspendate, iar la momentul de fata singurele factiuni de Death-Match ramase sunt Crips si Bloods; Teritoriile din San Fierro au fost eliminate; Au fost adaugate inca 3 teritorii in Los Santos, acum sunt 12; Au fost eliminate spray-urile [/spraylocations] din Las Venturas, la momentul de fata sunt doar 30, toate sunt in Los Santos. ALTELE: Corectate cateva informatii de afisare; Majoritatea BUG-urilor raportate au fost rezolvate.
 4. 1 point
  DuTzUuBv - Acceptat pentru teste. El3cTr0 - Respins, ai retras. DaViD. - Respins, ai retras. Recrutarile continua !
 5. 1 point
  Nick: prafy Reclam pe: tornada Motiv: Mi-a dat mita ca sa ii retrag plangerea. A incercat s-o dea la intors dupa ca astia nu sunt bani ca sa retrag dar vrea sa-mi plateasca eu tunning-ul. Dovada: https://imgur.com/a/xteVpQG Sa mai faci foamea pe super prafy.
 6. 1 point
  Salutare,m-am gandit sa fac un event pentru serverul de sa;mp! Asadar,voi premia cu cate 100-150k fiecare player care posteaza cate un mesaj frumos despre aceasta comunitate pe diferite forumuri/site-uri de gaming si nu numai,puteti posta si pe retelele de socializare. Mesajul trebuie sa contina adresa web a comunitatii si adresa sau ip serverului de sa;mp. Pentru fiecare site/forum/server de sa;mp/facebook pe care postati mesajul primiti de la 100-150k(in functie de cat de complex este mesajul si cat de importanta este sursa) dupa ce postati dovada (SS). !!!ATENTIE!!! Nu se iau in considerare mesaje gen "Intra aici blabalblala" Incercati un mesaj convingator,nu referate ,scurt si la obiect! Va multumesc si sper sa premiez cat mai multi playeri! Mult succes!
 7. 1 point
  Vlad26 - Leader RespawN [1/3] - Co Leader prafy [0/3] - Co Leader oldMVP [0/3] - Organizator Calugarul [0/3] - Organizator DexteR [0/3] - Organizator DERBE [0/3] - Membru de onoare wRaiTh [0/3] - Membru de onoare Andrei [0/3] - Arms Dealer FTP [0/3] - Drugs Dealer Eazy_ [0/3] CoSoGReLu [0/3] Alynn [0/3] aLNKiLLeR [0/3] Safy7 [0/3]
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00

Announcements