Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/21/2020 in all areas

  1. 5 points
    Playerii alesi pentru ocuparea unor functii pe comunitatea noastra sunt: @William - Moderator Comunicare/Promovare @ArSsurA - Moderator Sport @dutzubrasov - Moderator Comunicare/Promovare @DomnulDiamant - Youtuber @Exchange - Designer @weakADEVARAT - Designer @Aleksander - Designer Suntem in continuare in cautare de moderatori, asa ca va astept cu cererea compleatata pe PM. RECRUTARI ON!
  2. 1 point
    Nick-ul tau:JuveT. Nume:Voica Prenume:Darius Varsta:13 Locatia:Bucuresti Jocul/rile Preferat(e):cs 1.6 mc fornite O scurta descriere despre tine:baiat finut,glumet amuzant stiu sa primesc o gluma.sunt nervos foarte rar De unde ai aflat de eGaming:random O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza):inca nu:)
  3. 1 point
    Buna ziua, eGaming Community este in CAUTARE DE STAFF ! Probabil unii sunt curiosi si nu stiu ce inseamna termenul 'staff', se cauta persoane dornice sa ajute/lucreze pentru eGaming pentru a putea ajunge cat mai sus si pentru a popula forumul/serverele. Inainte de a incepe sa completati modelul de mai jos, ar fi bine sa cititi urmatoarele randuri, este ca un mic "FAQ": -trebuie sa fie capabile de lucru in echipa, cand se pun pe o chestie s-o duca la bun sfarsit; -sa se tina de treaba, nu dupa o saptamana sa stea cu accesul degeaba, desi in acest caz scoatem accesul, persoana care face acest lucru nu v-a mai primit moderator pe eGaming; -sa aiba un trecut curat ... adica sa nu fie genul de persoana care injura, primeste ban si isi face un alt cont si gata, e prieten cu toti adminii; -nu ne trebuie laudarosi sau oameni care 'sufera' ca au un acces pe forumul nostru; -persoane care au cei sapte ani de acasa ... si care stiu ce e bunul simt; Se cauta urmatoarele functii : - Moderator Comunicare/Promovare -Designer -Moderator C. Gaming -Moderator Competitii -Moderator Cultura Generala -Moderator eG TV -Moderator Fun -Moderator Gaming -Moderator IT -Moderator Media -Moderator Moda -Moderator Social Media -Moderator Stiri -Moderator Sport -Scripter/Tester -Youtuber MODEL CERERE MODERATOR eGaming Community Fiecare cerere trebuie completata si trimisa mie aici pe forum prin PM ( Private Message ). Fiecare cerere va fi analizata, iar in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns ! PS: In viitorul apropiat probabil sa cautam si functii de rang mai inalt, asa ca Moderatorii pe sectiuni vor avea prioritate in a trece la un nivel mai inalt. Succes tuturor ! Astept cererile voastre ! Cu stima, Administrator JesTyCk
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00