Jump to content

aLEEx28

Members
  • Content Count

    2,726
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

aLEEx28 last won the day on 1 August 2015

aLEEx28 had the most liked content!

Community Reputation

346 Rising Star

About aLEEx28

  • Rank
    I Am Legend
  • Birthday 03/28/1996

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • GFX Battle Wins
    Array
  • GFX Battle Loses
    Array

Recent Profile Visitors

20,387 profile views
  1. ai de mine

    1. Kawa

      Kawa

      Chiar ca ai de mine....

  2. PRO,sunt de acord cu tine pentru aceasta sugestie doar ca sa nu fie in modul asta adica doar cine e din 20xx,sa primeasca toti cei care indeplinesc o vechime de 4 ani sau cat zici tu,ziceti. Adica daca un player isi face un cont acum sa primeasca veteran in 2017 9/3,cand se implinesc 4 ani. Nu doar cei din 2008 sau 2009,daca ati inteles..
  3. Digital Freq - Prometheus http://www.youtube.com/watch?v=4tje66fD1rI
  4. Nick forum: ALEEX28 Steam link: http://steamcommunity.com/id/alEex28/ Link votare: http://minecraftservers.net/server/33986/ Nick vot: ALEEX28 Numar: 28
  5. Nick: ALEEX28 Numele cantaretului: Liviu Pustiu Am ghicit: 0
  6. aLEEx28

    Ghiceste melodia

    Melodie: Ring The Alarm Cantaret: Connecte-R Am ghicit: 3
  7. aLEEx28

    Ghiceste melodia

    Melodie: Fiecare sarut tine o viata Cantaret: Bere Gratis Am ghicit: 2
  8. aLEEx28

    Ghiceste melodia

    Melodie: In lipsa ta Cantaret: Andreea Banica si What's up Am ghicit: 1
  9. aLEEx28

    Now playing

    Mumford & Sons - I will wait!
  10. Surf este unul dintre cele mai popu.late moduri de acolo,gasesti orice pentru surf,e cel mai complex mod de acolo. Pentru celelalte inca exista bug-uri si probleme nerezolvate.
  11. Nick: ALEEX28 Versuri: - Video: Melodia ce incepe la 1:36. Nick: ALEEX28 Versuri: - Video: https://www.youtube.com/watch?v=AASzokxBL7w Melodia de la 1:02
  12. Stai ca te grabesti,tu zici de furien si mix care sa fim sinceri,nu sunt prea popu.late,da cred ca in locul lor ar merge doua moduri mai popu.late te gen HNS sau SURF dar exista o mica problema si anume,parerea mea este ca comunitatea, in momentul de fata, nu este destul de popu.lata pentru a detine 6 servere de cs,samp si alte competitii,iar voi dupa veniti si spuneti ca nu intra nimeni. Aceste propuneri se mai fac si din lipsa de functii: "oare ce functie vreau..hmm..sa fac o propunere pentru server de cs poate aproba astia.. " EDIT: Am subliniat cu albastru unde ai dreptate.
  13. Daca vrei sa faci o chestie o faci calumea. Aici ma refer la faptul ca o competite de Counter Strike ( orice competitie ) se joaca steam only pe cand tu ai vazut ca nu sunt destui cu steam faci fara steam. Ori faci calumea competitia ori nu o faci. Nu poti face o competite fara steam din diverse motive,daca o faci cu steam stii un lucru si bun.
  14. Contra,de ce? Eu presupun ca nu ne trebuie un concurs de genu,deoarece multi stau pe forum chiar daca stau aiurea,multi stau doar pentru a vedea unele lucruri ( ceea ce nu inseamna a fii activ ) ,multi lasa forumul pornit si pleaca de la calculator,cand revin,refresh si uite orele. Chiar daca ei posteaza in timpul in care stau afk odata la 10 minute tot nu se poate considera activitate..
×
×
  • Create New...