Jump to content

CaRaMeLL

Members
  • Content Count

    4,884
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

Everything posted by CaRaMeLL

  1. Salut, ce mai faceti ?

    1. Show previous comments  1 more
    2. Kurama

      Kurama

      salut, bine, tu?

    3. sInK

      sInK

      Izolarea e naspa.

    4. CaRaMeLL

      CaRaMeLL

      Binee si eu baieti, multumesc !  Am zis sa intru sa vad ce mai e pe aici !

  2. S-a lucrat ceva la server ? Vad ca site-ul (panel) arata la fel de old ..

    1. ChrisAngel

      ChrisAngel

      Nu e nici o nautate, doar s-a dat wipe si s-a redeschis., nimic nou.

  3. Cred ca este timpul pentru o schimbare .. 

    1. Show previous comments  1 more
    2. FenomenaL

      FenomenaL

      Haideee caramelee incepe sa scriptezi ca e greu

  4. ce faceti ?

    1. EuGeN85

      EuGeN85

      Asteptam redeschiderea serverului. Tu ce faci?

    2. Vlad26

      Vlad26

      "Scriptam"

  5. Bun, acum ca @Kawa a fost scos eu m-am intors ! Hi.

  6. Vine cineva la un GTA V ?

  7. Baieti, am terminat cu admiterea si pregatesc impreuna cu scripterii (gabriel, sink, rakku) ceva frumi.

    1. Show previous comments  9 more
    2. KRYKY

      KRYKY

      Si când este gata ?

    3. CaRaMeLL

      CaRaMeLL

      inca se lucreaza, sistemele trec prin faza de testare .. 

    4. IniTial

      IniTial

      Lauda subtila.

  8. Spoiler alert !

     

     

    1. Show previous comments  1 more
    2. CaRaMeLL

      CaRaMeLL

      Nup, liderul o sa poata sa faca cate curse doreste utilizand comanda /racebuilder. Dupa modificarile se fac live pe sv si se mai salveaza si in DB (baza de date).

    3. Kawa

      Kawa

      @miLaneZ mai ai acele filmulete? Daca da, crezi ca mi le poti furniza?

    4. Shc

      Shc

      vin sho pe 5 mai  ca pe mine ma baneaza taximetristul anului 

  9. imd este gata update-ul, voiati sa spawnati mai multe masini ?

    1. Show previous comments  8 more
    2. T3040R

      T3040R

      Uite cine ma corecteaza :)) ai uitat cand ai scris Panel cu "p" mic?

    3. Calugarul

      Calugarul

      si bugu la casa mea?

    4. HonciucGabriel

      HonciucGabriel

      O să fie din nou ok @Calugarul99

  10. Forumul incepe sa arate mult mai frumos, iar eu incep sa ma obisnuiesc cu el :D. Enjoy !

  11. In 20 din cele 50 de casete se afla sume de bani cuprinse intre $200.000 si $600.000. Cu cat urci in skill cu atat ai timp mai mult pana sa afle politia + poti deschide mai multe cutii.
  12. Avem planuri mari cu SAMP. Faceti reclama la comunitate (la prieteni). 

    1. luc1aw

      luc1aw

      ce planuri?

       

  13. Nick forum: CaRa Esti de acord ca ,in cazul in care castigi acest joc , sa oferi date de contact pentru trimiterea jocului: Da Numarul ales: 11
  14. De ce nu va alaturati echipei de scripteri la noi ? O sa lucram toti la server si o sa incercam sa aducem playeri cu update-uri. Asta mi se pare o idee buna .. Playeri aveti ? EDIT: - La prezentare topic spui ca ai 14 ani iar aici 17 ani ...
  15. Eu sunt pro datorita faptului ca vom putea afla ceva important doar citind status-urile unora care au aflat ceva mai repede decat ceilalti. Gen Y a fost ales moderator la X, altii sar cu statusuri de felicitari,dezamagiri,rautacioase s.a.m.d. In caz ca sunt status-uri vulgare,reclame, eu propun ca un anumit tip de moderator sa aibe acces sa stearga continutul sau sa il modifice, de preferat sa il stearga si sa ii apara un mesaj utilizatorului de ce si cum i s-a sters status-ul.
  16. Tranzactia / cumpararea o faci tu, tu ne-ai cerut parerea despre PS3 iar noi te-am ajutat. Mai ramane sa te gandesti si tu. Succes .
  17. Eu zic sa nu iti iei PS3 cu 12GB chiar daca nu ai atatia bani pt unu cu 500GB. Pur si simplu nu se merita pt ca la orice joc cumparat, trebuie sa instalezi un Game Data, iar ala iti ocupa in functie de cati GB are jocul din cate stiu. Si degeaba iti iei HDD extern, ala il foloseai pt filme s.a.m.d.
  18. Convertor de carduri ? Crezi ca e PS2 ? Un HDD extern tati. Chiar astazi am fost in flanco si am vazut PS3 cel nou ( Super slim daca nu ma insel se cheama ) la doar 12 milioane + fifa 13. HDMI til iei separat, costa in jur de 30-40 lei. Si vad ca nu ai citit tot ce am scris eu acolo, ti-am spus prima oara cand a aparut jailbreak pe ps3 foloseai un stick, dar acum ca au avansat cei care fac jailbreak, poti sa il modezi fara acel stick. Dar din cate am auzit mergi pe risc, daca nu faci cum trebuie s-ar putea sa il strici si nici garantia nu ti-o poate rezolva.
  19. Daca e vorba sa aiba capacitate de 12 GB, nici vorba, nu il lua ca nu merita. Eu am dat pe vremea cand aparuse SLIM 14 milioane avand o capacitate de 120 GB. Jailbreak este ilegal, asta ti-o spun de pe acum. Jailbreak tradus in romana inseamna "evadeaza din puscarie". La PS3 este simplu, cred ca ai vazut pe net,site-uri,trackere ca sunt jocuri de PS3 care le poti downloada insa nu le poti instala pe PS3 doar daca ai acest Jaillbreak. In principiu poti face jailbreak pe anumite versiuni ale PS3-ului. Prima oara cand a aparut jailbreak pt PS3, a venit cu un stick care trebuia sa fie permanent in PS3 pt a iti merge jocurile piratate. Insa cu timpul, tehnologia a avansat si acum poti face jailbreak foarte simplu urmarind un tutorial pe net. Tot ce trebuie sa ai la indemana este o consola PS3, un stick ( nu conteaza capacitatea ) ca sa instalezi jailbreak-ul pe consola. Pentru mai multe detalii, poti cauta pe net.
  20. Salut, Cred ca ai vrut sa zici de 120 GB. Si da, merita sa iti cumperi daca iti permiti sa iti cumperi jocurile originale. Din cate am auzit de PS4 nu va fii foarte scump, pentru mine e un pret rezonabil dar daca tu vrei sa iti iei un PS3 iti zic ca merita mai ales ca am vazut ca s-au ieftinit. Jocurile nu se pot dezinstala pe PS3, daca ai jocul original il bagi in PS3 si til porneste automat. La jailbreak apare varianta dezinstalare la unele jocuri, dar nu poti zice ca le dezinstalezi, mai degraba le stergi.
  21. Buna si asa. Si pentru asta trebuie creeat un subforum special, nu ? Crezi ca este vreo sansa sa intre intr-un viitor proiect ?
×
×
  • Create New...