George_vL

Members
 • Content count

  1,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

George_vL last won the day on 8 August 2016

George_vL had the most liked content!

Community Reputation

548 Reputable

2 Followers

About George_vL

 • Rank
  Legendary
 • Birthday 01/03/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rm.Valcea
 • Interests
  PayDay :X

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Jonyyy_vL
 • Nick CS
  Nu
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

12,285 profile views
 1. La multi ani Gioni ;*

  1. George_vL

   George_vL

   Mersi sinky! :*

 2. Cum este posbil ca eu fiind in factiunea P.D. sa primesc quest de acest gen? Cum sa dau joinrace cand la cops nu apar cursele ilegale, sau cum primesc quest sa livrez materiale cand prin asta pot sa fiu demis?!?! P.S.: Stiu ... o sa ma considerati hater .... 

   

   

   

  1. Show previous comments  4 more
  2. iTA

   iTA

   Chiar e serverul cam plin de cops :))

  3. CaRaMeLL

   CaRaMeLL

   Am vazut pe panel problema raportata si am rezolvat-o in cel mai scurt timp.

    

   Politistii nu o sa mai primeasca kill a cop sau join the race .. E ok ? Dar asta la update.

  4. George_vL

   George_vL

   Si cu materialele ar trb scoase ... Si cu timpul de afisare marit, este un interval prea scurt care spameaza ...

 3. Vand palat ID 42 pe VW | NRG - 500 - 2 bucati | Infernus | 

 4. vino inapooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi, hai vino inapoooooooooooooooooooooi!!!

  1. Show previous comments  18 more
  2. SMOKER

   SMOKER

   Voi credeti ca daca ar veni asistent inapoi vor aparea din pamant 200 de playeri ? Din moment ce cu totii ati jucat pe vremea cand el administra comunitatea, stiti si faptul ca intra o data la o saptamana - doua pe forum ceea ce denota ca lucrurile stagnau. Voi nu sunteti multumiti de Kawa care e online 24/24 pe forum si daca ati vedea voi Private Zone-ul unde posteaza de minim 50 de ori pe zi si isi da interesul, v-ati schimba parerea. Voi va plangeti ca nu sunt playeri, ca nu aveti cu cine sa jucati, insa ati facut macar un efort cat de mic ar fi el pentru a opri hate-ul asta care vine de la niste oameni frustrati ori ca si-au pierdut functiile, ori ca n-au primit destula atentie cand erau mici si s-au transformat in niste mici psihopati care vor doar raul? E usor sa te plangi cand nu faci parte din niciun proiect si e usor sa nu-ti pese cand altii se chinuie si nu reusesc sa va faca voua pe plac.

  3. xproback95

   xproback95

   Haideti sa aruncam cu caca in smoker, vorbeste doar prostii 

  4. SMOKER

   SMOKER

   Nu mai arunca cu fosti admini

 5. Dupa cum spune si titlul propunerea mea este urmatoare, reintroducerea job-ului Car Dealer, cei cu vechime stiu cum decurge acest job, pentru cei ce nu stiu am sa va explic: Player-ul ce detine acest job poate oferi /callcar unui alt jucator in schimbul unei anumite sume de bani. Comanda /callcar iti permite sa "chemi" / teleportezi masina la tine. Iar in functie de skill-ul celui ce detine acest job poti teleporta masina la tine de mai multe ori. Skill 1: 1 /callcar Skill 2 : 2 /callcar Skill 3: 3 /callcar Skill 4 : 4 /callcar Skill 5 : 5 /callcar Va astept cu pareri Pro / Contra cat mai multe.
 6. Avem o cartita la noi in familie.

 7. Poti intra in game?

  1. ziADRiAN

   ziADRiAN

   intru azi. 

  2. George_vL
  3. George_vL

   George_vL

   Imi dai pm cand sa intru in game, am ajuns aks.

 8. La multi ani stynky!!!

  1. sInK

   sInK

   Nu e sfanta jigodie, nu e ziua mea.

 9. Nume in joc : George_vL Level : 80 Cunosti pe cineva in clan ? (specifica) : Pe toti.
 10. Bai frate, voi sunteti nebuni? :))) Eu nu st aks de azi dimineata, st afk, pe panel asa arata ca am drugs dealer dar eu am lawyer :))) verificati in log, si cand aveam trucker zicea ca am job-ul farmer pe panel. Unnk daca esti on verifica-mi statusul si o sa vezi ca st lawyer. Btw, de ce drq as fi drugs dealer? P.S. daca nu o sa verifici tu cand am sa ajung acasa am sa ii dau pm lu rakku sai jestyck sa verifice in log sa vad ce job-uri am avut. Astept un nou raspuns din partea lui unnk. Mersi. P.S.: Domnu admin suspendat Adrian, de cand se pun dovezi de pe panel, de cand sunt luate in considerare? Si asa panelul nu e bine sincronizat si nu am job-ul drugs dealer, st lawyer de cateva zile
 11. De cand moderatorii posteaza neimplicati? Aici este comunitate de gaming, nu de gramatica a limbii Romane, asa ca pastreaza`ti remarcile pentru tine. Din cate stiu eu pedepsea este cam drastica daca un moderator de la alta sectiune posteaza neimplicat. P.S.: De ce se lungeste cu raspunsul la aceasta plangere? E simplu si evident ca pentru ce a facut el se scoate adminul direct si fara discutie, nu cred ca este nimic de analizat. Sau se lungeste pentru al proteja si a nu`i fi scos adminul?
 12. 1. Nu gasesti nici`o suma pe panel. 2. Nu e abuz atata timp cat ti pentru tine aceste informatii. 3. Devine abuz atunci cand oferi informatii despre playerii. 4. Gresesc cu ceva?
 13. Nick-ul tau: George_vL Nick-ul admin-ului: Adrian Reclam pentru: Abuz de admin Scurta descriere: Verifica /stats-ul cuiva si zice la altii. Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz )
 14. Sigur e wanted aiura? Eu vad in acest clip ca te-am somat de 3x si ai refuzat sa te opresti. Bft