Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

gatuzo_cata last won the day on 4 June

gatuzo_cata had the most liked content!

Community Reputation

827 Distinguished

7 Followers

About gatuzo_cata

 • Rank
  Gamer Jr
 • Birthday 05/22/1995

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

14,368 profile views
 1. A fost odata...

   

  fpFgjP0.jpg !

   

   

  1. mafia10

   mafia10

   isi merita soarta

  2. DaRkk

   DaRkk

   Echipa=))
    

 2. Salut sef ❤️ !

 3. War Oficial : Triads vs Italian San Fierro Triads provoaca la war oficial rivalii Italian Mafia , warul se va desfasura pe Aero LV Parasit duminica 03.05.2020 la ora 20:00 . War-ul se va desfasura 11vs11 ( 10+1 lider ) iar arma este M4 . Cerinte si regulament : - folosirea /usedrugs , /usepills in timpul war-ului se pedepseste cu warn plus factiunea respectiva o sa piarda la masa verde . - parasirea locatiei si incintei se pedepsete cu respawn . - la ora war-ului doresc cel putin un admin sa poata fie on pentru a ne ajuta , arbitra cu organizarea acestui war si astept confirmare . - factiunea pierzatoare a war-ului are drept sa ceara revansa indiferent de arma , locatie etc . - ambele mafii sa fim cu cel putin 15 minute inainte de inceperea war-ului la locatia respectiva . Locatie : https://imgur.com/QYKnC92 / https://imgur.com/FWsw7Gw . Locul de start al Mafiei Triads : https://imgur.com/xL8dlFB ( partea cu hangarul ) . Locul de start al Mafiei Italian : https://imgur.com/CSj54PL . Astept raspunsul celor din Mafia Italian , si pe parcurs daca mai trebuie voi adauga cate ceva . In cazul unor schimbari in ceea ce consta war-ul astept sa ma contacta-ti . Succes !
 4. Astazi 02.05.2020 ora 20:00 voi sustine sedinta saptamanala mafiei San Fierro Triads , prezenta obligatorie !
 5. Protest , blocaj anti cops tunel LS-SF ! @Kurama Plus cateva poze din cadrul mafiei San Fierro Triads ! Traditia merge mai departe , eGaming Power !
 6. Un rob de succes si o urmarire ca in filme !
 7. Tu le stii cel mai bine , ca din cate stiu ai si recunoscut ca ai jucat cu hack inainte , de ce ma face sa cred ca acum nu continui sa joci . Incearca sa calmezi euforia din tine ca nu esti cine te crezi . Si hai sa terminam cu post-urile aiurea sa lasam adminii sa raspunda .
 8. Copilu , usor cu vocabularul aici ti s-a facut o plangere , ti-ai postat dovezile este ok . Nu te mai frustra si sparge pe aici ca nu impresionezi pe nimeni , asteapta decizia unui admin si gata . Problema este ca tu dai foarte des de la distante foarte mari hit-uri unul dupa celalalt si spui ca gloantele nu intra mereu , sigur nu este ceva la buton si intra doar cand il activezi ? Calmeaza-te ca pentru toti esti un papa lapte si doi bani .
 9. Fiind etichetat de Atomic o sa postez mai jos war-ul dar si dovezi in care eu cu atomicul am testat distanta de la care old da hit dupa hit in prostie , este ceva neclar se foloseste de ceva sa intre in avantaj hack ori mod sau ceva anume . La cat de frustrat este , se activeaza mereu si vrea sa demonstreze ca ca este un nimic . Fara coduri sau programe , moduri ajutatoare este un 0 . A recunoscut mereu ca a jucat cu hack si asta se dovedeste . War-ul intreg cand primesc hit dupa hit de la o mare distanta din partea lui old : Testul cu Atomic de la aceeasi distanta asemanatoare , fara rezultate : Testul tot cu Atomic cand inversam rolurile de la aceeasi dinta si tot fara rezultate : Inca un test in care Atomic este scazut de catre old de pe mid pana la scara , tot fara rezultate : Uitati-va la videoclipul de la warul intreg sa vedeti cum luam hit dupa hit de la old si de la ce distanta , nu este normal si uitati-va la testele cu atomic ca nici nu ne atingem dapa-i sa dam hit !
 10. Mafia Italiano aliata cu politia , priviti doar ce urmeaza !? RivalWar de seara bine organizat si cu urmari exceptionale . Asemenea cu alianta noastra Grove Street inainte de RivalWar
 11. Shokaru - acceptat pentru teste ! Recrutari OFF !
×
×
 • Create New...