Jump to content

gatuzo_cata

Members
  • Content Count

    1,022
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Posts posted by gatuzo_cata


  1. War Oficial :  Triads vs Italian 

     

     

     

    San Fierro Triads provoaca la war oficial rivalii Italian Mafia , warul se va desfasura pe Aero LV Parasit duminica 03.05.2020 la ora 20:00 . War-ul se va desfasura 11vs11 ( 10+1 lider ) iar arma este M4  .

     

    Cerinte si regulament : - folosirea /usedrugs , /usepills in timpul war-ului se pedepseste cu warn plus factiunea respectiva o sa piarda la masa verde .

                                                   - parasirea locatiei si incintei se pedepsete cu respawn .

                                                   - la ora war-ului doresc cel putin un admin sa poata fie on pentru a ne ajuta , arbitra cu organizarea acestui war si astept confirmare .

                                                   -  factiunea pierzatoare a war-ului are drept sa ceara revansa indiferent de arma , locatie etc .

                                                   - ambele mafii sa fim cu cel putin 15 minute inainte de inceperea war-ului la locatia respectiva .

                       

     

    Locatie : https://imgur.com/QYKnC92 / https://imgur.com/FWsw7Gw .

     

    Locul de start al Mafiei Triads :  https://imgur.com/xL8dlFB ( partea cu hangarul ) . 

    Locul de start al Mafiei Italian :  https://imgur.com/CSj54PL .

     


    Astept raspunsul celor din Mafia Italian , si pe parcurs daca mai trebuie voi adauga cate ceva . In cazul unor schimbari in ceea ce consta war-ul astept sa ma contacta-ti . Succes ! 

                                                    

    • Haha 2

  2. 3 minutes ago, oldMVP said:

    si nu trebuia sa ti apara acolo un buton ceva cand il activam ma sex in dush? tu citesti uneori ce scrii? 

     

    Tu le stii cel mai bine , ca din cate stiu ai si recunoscut ca ai jucat cu hack inainte , de ce ma face sa cred ca acum nu continui sa joci . Incearca sa calmezi euforia din tine ca nu esti cine te crezi . Si hai sa terminam cu post-urile aiurea sa lasam adminii sa raspunda .


  3. 5 minutes ago, oldMVP said:

    nu mai testati ma voi ca sunteti prosti :)) . va jucati de 10 ani si nu stiti si voi ca nu intra gloantele la fel mereu, dar va place sa va ofticati. ce cod am ma? m-am rugat de astia din staff sa va faca public testul meu team viewer si ce dracu mai vreti voi ca sa terminati odata cu frustrarea asta. nu vedeti cum trageti cu arma ca va tremura tinta aia de zici ca tineti o arma reala in mana? chiar nu v-ati saturat sa va injositi? va jucati cu /cskin si alte cacaturi sa va bagati skinuri si tot nu va iese schema. daca tot zici de codul ala bai atomic, de ce nu il bagi tu si te filmezi cu el? iti zic eu de ce, pentru ca nu exista niciun cod si tu stii bine asta, mai ales ca ai umblat cu toate :P.

    Copilu , usor cu vocabularul aici ti s-a facut o plangere , ti-ai postat dovezile este ok . Nu te mai frustra si sparge pe aici ca nu impresionezi pe nimeni , asteapta decizia unui admin si gata . Problema este ca tu dai foarte des de la distante foarte mari hit-uri unul dupa celalalt si spui ca gloantele nu intra mereu , sigur nu este ceva la buton si intra doar cand il activezi ? Calmeaza-te ca pentru toti esti un papa lapte si doi bani . 

    • Like 1

  4. Fiind etichetat de Atomic o sa postez mai jos war-ul dar si dovezi in care eu cu atomicul am testat distanta de la care old da hit dupa hit in prostie , este ceva neclar se foloseste de ceva sa intre in avantaj hack ori mod sau ceva anume . La cat de frustrat este , se activeaza mereu si vrea sa demonstreze ca ca este un nimic . Fara coduri sau programe , moduri ajutatoare este un 0 . A recunoscut mereu ca a jucat cu hack si asta se dovedeste . 

     

    War-ul intreg cand primesc hit dupa hit de la o mare distanta din partea lui old

     

    Testul cu Atomic de la aceeasi distanta asemanatoare , fara rezultate

     

     

     

     

     

     

     

    Testul tot cu Atomic cand inversam rolurile de la aceeasi dinta si tot fara rezultate :  

     

     

     

    Inca un test in care Atomic este scazut de catre old de pe mid pana la scara , tot fara rezultate

     

     

     

    Uitati-va la videoclipul de la warul intreg sa vedeti cum luam hit dupa hit de la old si de la ce distanta , nu este normal si uitati-va la testele cu atomic ca nici nu ne atingem dapa-i sa dam hit !

     

     

    • Haha 1

  5. 1 minute ago, oldMVP said:

    mama.. ai venit cu cliseele alea penale ale tale sa impresionezi lumea.. gatuzo esti probabil cel mai fals si ofticat om pe care l-a dat comunitatea si exemplele le vezi la plangeri :)) ai facut plangeri pt invulnerabil ca nu a luat laur un glont si cand te-a intrebat ursu ce explicatie ai de ce nu ai luat glont te-ai facut ca taci; normal ca stiam de bug cysmo din moment ce l am raportat ieri la prima ora. apropo vezi ca sa intrii nu exista. vorbiti de ajutat server ul si cacaturi cand voi nu faceti nimic si doar va cacati pe voi in sectiunea plangeri. ati intrat vreodata pe server ul de teste sa ajutati la bug uri? ati raportat vreodata vreun bug? ultima mea postare aici; scuze ca v am suparat si pe voi ca pe grove 

     

    Mereu am fost pe server-ul de teste si am ajutat chiar si inainte si dupa deschiderea oficiala nu mai vorbi prostii , esti un papa lapte sustinut si favorizat mereu atat. Normal ca lumea iti face plangere pentru ca suferi si te ataci mai ceva ca in filmele SF pe joc . Mereu vii si strici momente frumos organizate gen : blocari tunel care o dau bine pe server aratand ca tu esti mai cu mot inloc sa te alaturi si acum tot tu suferi pe aici ? E greu fara tati ursu ? 

    • Like 1
    • Love 1

  6. 53 minutes ago, oldMVP said:

    nu va mai enervati asa man.. tot server ul stie de bug de ieri de cand a scris kurama pe chat; daca nu s-a obosit nimeni sa-l repare inseamna ca nu reprezinta o prioritate pentru server in momentul de fata, iar eu nu am nicio vina :(. a trebuit sa mi ajut alianta. am avut si eu bug uri la factiune si la rival-war cand nu mi se puneau kill uri, uneori pierzi alteori castigi. 😖

    edit: ar fi misto sa va rezolvati si voi suferintele pe joc :)) puteati sa dati si voi rival war acum cu grove pe voi, dar voi aveti o alta crestere care este mult mai sensibila si preferati sa va varsati supararile pe forum

    Nu se enerveaza nimeni doar ca tu esti singurul frustrat mereu pe jocul asta , detii o functie importanta pe acesta comunitate ce multi altii cu greu o obtin . Observ ca iti bati joc si raspunzi cu un tupeu obraznic fata de cei care se chinuie sa ne faca mereu pe plac jocul la pretentiile noastre mari , ar trebui respectati pentru ca se straduie sa mentina un server ca asta de traditie . Vad ca stiai de bug si tu tot profitai de el prin bug abuse cu w10 si nu o data de vro 2-3 ori  tu cel care esti exemplu prin functia pe care o detii data de asa-zisi oameni pe care tu i-ai enumerat ca nu se obosesc si nu sunt interesati sa rezolve bugul ... Invata sa fii om daca vrei respect ! 

    • Like 6
    • Love 1

  7. Ai mentionat ca eu i-au hit-uri acolo si eu si Laurrqq si chiar ii scade , corect am fost de acord cu tine . Acolo imi scade hp-ul de la 148 la 128 si lui laurr un glont unde il lasa exact cu low hp , dupa asta laurr mai primeste un glont in spate in faza asta si nu moare https://imgur.com/VHTjnm9 dupa care mai primeste iar unul aici : https://imgur.com/T1L02tv exact in spate sare hp si nu moare , tu mentionezi ca eu l-am primit dar se vede clar ca el il primeste . Eu daca il primeam imi scadea de la 108 la cat trebuia ... este destul de clar si se vede . Nu-i scade pentru ca s-a activat la buton si cand a observat ca a abuzat destul a iesit in centru si l-a dezactivat murind . Multumesc frumos este ultimeu meu post in acest topic indiferent de orice decizie . Atunci cand ai totul mura in gura si tu cauti sa nu iei o decizie corecta atunci ai o problema . Bafta !

    • Haha 1

  8. Just now, Ursu93 said:

    https://imgur.com/a/BwAJAw4

    sunt 4 frame-uri cu un glont, care intra in tine, si srae sange , e si inainte sa intre si dupa, ca sa nu fie dubii, nu iti scade viata, de ce? 

     

    Omule bun daca sare in mine de ce nu imi scade hp-ul de la 108 om cat aveam in acel moment , fi serios si priveste mai atent momentul in video . Orice hit am luat mi-a scazut , acolo nu iau eu hit intelege ;) 

     

    De asta ce zici https://imgur.com/VHTjnm9 . 

    • Like 1
×
×
  • Create New...