Entity

Members
 • Content count

  823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-27

About Entity

 • Rank
  Rap is Pac
 • Birthday 11/10/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://om.the-west.ro/west/ro/player/?ref=west_invite_linkrl&player_id=66530&world_id=19&hash=75e0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice
 1. Entity

  dotA eGaming!

  Eu voi fi prezent pentru 1 vs 1 dar pt 5 vs 5 nu.daca vrei sa faci ceva mai bine ai schimba competitia in 3 vs 3 ( organizare mai buna+ putem stabili mai usor ore de antrenamente si jocurile oficiale)/ just SAyin``
 2. Posteaza doar copy-paste dar nu o citesc sa vada continutul acelei stiri Sunt uni Useri care posteaza pentru a informa jucatori de pe egaming ,dar alti sunt doar asa de umplutura,hai sa postez si eu o stire de dragul +1-ului. Si asa nu se vorbeste corect romana ,se mai baga si diacriticile deja se face o ciorba si ju######te . Contra/.
 3. Contra.consider aceasta chestie cu timpu o mare prostie.Prin chestia asta se observa cat de obsedati sunt uni si stau 24/24 pe forum .
 4. Votez: 9 Pentru ca: A stricat 2 tastaturi e funny
 5. Entity

  Primul razboi mondial

  Eu stiu ca ,conflictul care a declansat acest razboi mondial a fost asasinarea arhieducelui Francis Ferdinand, mostenitorul tronului Austro-Ungariei in Bosnia. Razboiul a fost local intre Austro-Ungaria si Serbia dar s-a extins in numai cateva luni ,cuprinzand mai tarziu state precum ,Franta,Anglia,SUA,Rusia ,Germania ,facandu-se astfel 2 tabere Antanta si Puterile Centrale Parerea mea, e aceeasi la toate razboaiele ,lipsa de ocupatie, daca eu nu am sare hai sa dau peste vecinul buzna sa ii fur sarea ,pentru ca eu nu pot sa il rog frumos (ceva de genu)
 6. Daca ramaneam cu germanii ? crezi ca ne era mai bine? iti zic eu ca daca Germania castiga razboiul si noi eram de partea lor azi nu ne mai numeam Romania ci Germania de est. totodata sunt curios ,daca noi ramaneam aliati cu nemtii pana in ultima clipa ,ce se intampla? eram impartita si noi in doua cum a fost Germania? eram luati de rusii si faceam parte din URSS?
 7. Entity

  Anii 65 - 89

  ai si dreptate dar si gresesti. Vezi ca Romania a atins apogeul in perioada lui Ceausescu prin ani 70-80 ,atunci Romania era in floare,avea o economie stabila, nu avea datorii la alte state ci din contra trebuia sa primeasca anumite sume de bani , oferea locuri de munca asigurate pentru toata lumea,locuinte masini etc.Nu existau ,cum exista acum clase sociale,Bogati saraci si aia si mai saracii.Atunci toti erau egali(chiar daca altii avea 5 masini in loc de 1 ,dar erau foarte putini,nu cum sunt acum toata lumea cate 10 case ,10 masini,10 terenuri si altii mor de foame pe strazi) .Ce-i drept aveau anumite puncte foarte slabe. ,dar dupa ani 80 din cauza ca ,Ceausescu voia sa se desprinda de Moscova noi romanii am vazut acest lucru ca pe o amenintare si o destabilizare a politicii a economiei a societatii. Spui tu ca pe timpul lui Antonescu era mai bine? ne era bine pe naiba.Romania a fost sprijinita de Hitler cu ce? cu 5 10 soldati? sa fim seriosi. Daca Romania nu se alia cu Germania Nazista razboiul se termina mai repede .
 8. Entity

  Last hits

  Artist :Dr. Dre - ft. Snoop Dogg, Akon Numele Melodiei: Kush Data lansarii: December, 10, 2010
 9. Dr. Dre - Kush ft. Snoop Dogg, Akon
 10. Entity

  Last hits

  Artist:50 Cent feat Jeremih Numele Melodiei: 5 Senses Data lansarii: September 28, 2010
 11. La Multi ani Silllllkk!!!!!! Sa traiesti!
 12. probabil E adevarat ca sunt secsy?
 13. Entity

  Last hits

  Artist :Nelly Numele Move that Body feat akon & T-pain Data lansarii : 12.10.2010
 14. Nelly - Move That Body feat. Akon & T-Pain