Entity

Members
 • Content count

  823
 • Joined

 • Last visited

About Entity

 • Rank
  Rap is Pac
 • Birthday 11/10/91

Contact Methods

 • Website URL
  http://om.the-west.ro/west/ro/player/?ref=west_invite_linkrl&player_id=66530&world_id=19&hash=75e0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice
 1. Inca mai sunteti in viata? Mai puteti?
 2. Raspuns coerent!
 3. Posteaza doar copy-paste dar nu o citesc sa vada continutul acelei stiri Sunt uni Useri care posteaza pentru a informa jucatori de pe egaming ,dar alti sunt doar asa de umplutura,hai sa postez si eu o stire de dragul +1-ului. Si asa nu se vorbeste corect romana ,se mai baga si diacriticile deja se face o ciorba si ju######te . Contra/.
 4. Contra.consider aceasta chestie cu timpu o mare prostie.Prin chestia asta se observa cat de obsedati sunt uni si stau 24/24 pe forum .
 5. Votez: 9 Pentru ca: A stricat 2 tastaturi e funny
 6. -> te lasi lider stai AFK cat vrei:>
 7. Eu stiu ca ,conflictul care a declansat acest razboi mondial a fost asasinarea arhieducelui Francis Ferdinand, mostenitorul tronului Austro-Ungariei in Bosnia. Razboiul a fost local intre Austro-Ungaria si Serbia dar s-a extins in numai cateva luni ,cuprinzand mai tarziu state precum ,Franta,Anglia,SUA,Rusia ,Germania ,facandu-se astfel 2 tabere Antanta si Puterile Centrale Parerea mea, e aceeasi la toate razboaiele ,lipsa de ocupatie, daca eu nu am sare hai sa dau peste vecinul buzna sa ii fur sarea ,pentru ca eu nu pot sa il rog frumos (ceva de genu)
 8. Daca ramaneam cu germanii ? crezi ca ne era mai bine? iti zic eu ca daca Germania castiga razboiul si noi eram de partea lor azi nu ne mai numeam Romania ci Germania de est. totodata sunt curios ,daca noi ramaneam aliati cu nemtii pana in ultima clipa ,ce se intampla? eram impartita si noi in doua cum a fost Germania? eram luati de rusii si faceam parte din URSS?
 9. ai si dreptate dar si gresesti. Vezi ca Romania a atins apogeul in perioada lui Ceausescu prin ani 70-80 ,atunci Romania era in floare,avea o economie stabila, nu avea datorii la alte state ci din contra trebuia sa primeasca anumite sume de bani , oferea locuri de munca asigurate pentru toata lumea,locuinte masini etc.Nu existau ,cum exista acum clase sociale,Bogati saraci si aia si mai saracii.Atunci toti erau egali(chiar daca altii avea 5 masini in loc de 1 ,dar erau foarte putini,nu cum sunt acum toata lumea cate 10 case ,10 masini,10 terenuri si altii mor de foame pe strazi) .Ce-i drept aveau anumite puncte foarte slabe. ,dar dupa ani 80 din cauza ca ,Ceausescu voia sa se desprinda de Moscova noi romanii am vazut acest lucru ca pe o amenintare si o destabilizare a politicii a economiei a societatii. Spui tu ca pe timpul lui Antonescu era mai bine? ne era bine pe naiba.Romania a fost sprijinita de Hitler cu ce? cu 5 10 soldati? sa fim seriosi. Daca Romania nu se alia cu Germania Nazista razboiul se termina mai repede .
 10. UNDE E URSU?!!
 11. Cadet`s Domination!
 12. La Multi ani Silllllkk!!!!!! Sa traiesti!
 13. probabil E adevarat ca sunt secsy?