ANNOUNCEMENT

VIP
 • Content count

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  112

Everything posted by ANNOUNCEMENT

 1. Veti posta aici poza cu /myactivity, dupa urmatorul model : Premii : Pompierul saptamanii - 250.000$ + RankUp Medicul saptamanii - 250. 000$ + RankUp Nota: pozele le postati pe acest site : http://imgur.com/ in format album (cei care posteaza pe alt site vor fi penalizati cu excluderea din cursa pentru Medicul saptamanii respectiv Pompierul saptamanii)
 2. Agentul Saptamanii Incepand de astazi, cine va indeplini cele mai multe contracte din saptamana (de duminica pana sambata seara) va primi Rank Up + $2.000.000 Bonus! Se va primi maxim rank 4! Nu trebuie sa postati nimic , Liderul va monitoriza singur din Contracts Logs !
 3. Evenimente Police Department In acest topic organizatorul va posta orice tip de eveniment/concurs ce se va desfasura in cadrul factiunii Police Department. Model de postare: >> Nick Organizator: >> Data si ora evenimentului: >> Locatia evenimentului: >> Tipul evenimentului(LMS/Race/Duel etc): >> Castigatorul va primii suma de: >> Detalii eveniment: Reguli: ** La aceste evenimente participa doar membrii Police Department. ** Membrii care vor deranja,vor fi sanctionati. ** Nu sunt permise mai mult de 2 evenimente intr-o singura zi. ** Suma minima pentru sustinerea unui eveniment este de 50.000$. Link Sectiune:http://forum.egaming...ice-department/ Titlu:Ofiterul saptamanii Model: Ofiterul saptamanii ** In acest topic va fi desemnat saptamanal "Ofiterul saptamanii" ** Toti membrii Police Department pot participa. ** El va fi ales pe baza de poze (screenshots) cu arestari. ** Castigatorul va primi suma de 1.000.000$. si Rank UP(in cazurile in care are rank intre 1-3) Model de postare: >> Nick: >> Rank: >> SS cu /myactivity:
 4. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.
 5. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.
 6. /!\Descriere: Am decis sa reintroducem posibilitatea ca playerii sa faca cereri pentru a participa la Live-uri. Astfel ca orice playeri, indiferent de level sau functie poate participa la un live, platind o suma de bani. /!\Pretul unui live: Pretul unui live este in functie de levelul playerului doritor sa fie interdievat. Astfel ca fiecare player care doreste sa participe la live v-a plati 5.000$ x LEVEL. Exemplu: Daca eu am level 10 voi plat i 5.000$ x 10 - 50.000$ /!\Model de postare:
 7. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 8. În acest topic liderul facțiunii va posta anunțurile importante, precum și sedințele. !!!Atenție!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunț în parte gen sedințe, postați aici.
 9. The Best "Fails" eGaming Sa:Mp GF In acest topic postati greseli de ortografie, greseli de exprimare, expresii amuzante, mai pe scurt tot ce tine de "fails" fiind funny in acelasi timp. Nu se accepta posturi de genul "prea tare", "gg", "idem", "prea mortal", "bravo, mai pune", " , " etc. Aici postati doar daca aveti o poza legata de acest subiect. Abia pe langa aceasta poza se accepta si comentarii. Reguli : Postezi numai daca ai o poza noua de pus, in legatura cu subiectul topicului. Nu postezi ce a postat X mai devreme, este de ajuns o singura data. Nu postezi doar sa iti spui parerea. Iti poti spune parerea doar daca ai si o poza de lasat odata cu postul tau. Nu faceti Off Topic (deraiere de la subiect). Nu faceti Double Post (astepti sa mai posteze cineva, sau folosesti edit). Decupati pozele cu Paint si postati sub forma de User Bar. Nu vreau sa vad ditamai wallpaper-ele aici. Nu postati poze in care este editat / modificat chatul de voi, astfel incat sa iasa un fail. Doar originalele. Nu veniti cu poze din alte jocuri, servere, comunitati, site-uri, etc. Aici se posteaza numai de pe serverul eG Sa:Mp GF. Sanctiuni : Postezi doar sa iti lasi parerea, fara poza noua = Warn Up. Double Post = Warn Up. Off Topic = Warn Up. Jigniri, provocari la certuri, injuraturi = Warn / Suspend / Disable. Cateva exemple de ce ati putea posta (by DonPerlo) : Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu va simtiti jigniti, ofensati, luati in deradere daca apareti in acest topic. Este ceva funny pentru a ne mai distra. All Copyright by Radu_Toretto. All right reserved © eGaming Community.
 10. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 11. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 12. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 13. Racerul Saptamanii Incepand din aceasta saptamana cel mai bun Racer For More Adrenaline v-a fi rasplatit cu titlul de "Racerul saptamanii" Reguli: - Cursele trebuie sa fie cu cel putin 4 participanti. - V-a castiga cel ce v-a avea cele mai multe curse create + cele mai multe ore. - Nu aveti voie sa faceti orele stand AFK. Premii: Cel care v-a castiga v-a primi RankUp + 1.000.000 $ Model de postare: Nu trebuie sa postati nimic, eu va voi verifica activitatea.
 14. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 15. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.
 16. Aici vor fi postate noutatile legate de serverul de SA:MP.
 17. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 18. Vanzare / Schimb de terenuri/case. Regulament: Orice postare din acest topic va trebui sa respecte modelul! Nu se accepta repostarea anuntului decat daca au trecut 7 zile de la postarea initiala (UP)! Detaliile tranzactiei si negocierile se discuta prin PM(mesaj personal) pe forum pentru o mai usoara rezolvare in cazul unor neintelegeri! Pentru o tranzactie lipsita de incidente recomandam chemarea unui membru al echipei de helperi sau a unui membru STAFF care sa asiste la tranzactie! Pentru orice transfer de bani recomandam un screenshot (folosind butonul F2) ca dovada a transferului in cazul unor neintelegeri! Pedeapsa pentru inselatorie este intre 1zile si 3 zile tempban sau reset account daca este un caz grav totoodata sanctionarea si celor ce au avut de castigat de pe urma acestuia! In caz de inselatorie, STAFF-ul va recurge la confiscarea casei/sumei de bani si indreptarea acesteia catre jucatorul inselat. ex: Daca un player a platit pentru casa dupa o negociere pe care ai acceptat-o, iar tu nu vrei sa o dai, STAFF-ul va da inapoi suma de bani de la tine, dar si casa! In cazul in care doi jucatori s-au inteles cu privire la o tranzactie iar unul dintre ei refuza sa respecte intelegerea, va primi WARN Orice casa va fi vanduta fara protectii LWC-Vor fi sparte de catre proprietar toate chest-urile, usile si trapdoor-urile ce au protectie pe ele.In caz contrar, proprietarul va fi sanctionat cu WARN! Pentru orice reclamatie legata de o tranzactie folositi sectiunea de reclamatii : mc-eg.com/reclamatii Model postare:
 19. Aici vor fi publicate toate anunturile administrative ale serverului de Minecraft
 20. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 21. In acest topic puteti posta pozele, clipurile facute in Crips Gang Reguli: - fara off topic - fara spam - fara comentarii de genul:[ce fain, gg, mai facem]
 22. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.
 23. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.
 24. In acest topic liderul factiunii va posta anunturile importante, precum si sedintele. !!!Atentie!!! Nu se fac topicuri pentru fiecare anunt in parte gen sedinte, postati aici.
 25. Topic de discutii intre membrii factiunii. Regulile de aici ar fi: - fara double post - fara limbaj obscen - fara "batai de joc" - fara post-uri daca nu faci parte din factiune - fara spam doar pentru a creste numarul de pagini Cei care nu le respecta primesc sanctiuni gen suspend.