claukappa

Members
 • Content Count

  2,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

claukappa last won the day on 13 August 2019

claukappa had the most liked content!

Community Reputation

423 Rising Star

About claukappa

 • Rank
  El Chapo!
 • Birthday 02/18/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Prahova/Ploiesti
 • Interests
  ///M

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ClauKappa
 • Nick CS
  sMkB
 • GFX Skill
  Novice
 • GFX Battle Wins
  1

Recent Profile Visitors

15,432 profile views
 1. Felul in care a murit comunitatea asta din cauza frustrarii unora si a orgoliul,e ceva uimitor. Pacat! Pace tuturor celor ce au avut o legatura cu mine pe comunitate,va pup si va doresc tot binele din lume. R.I.P eGaming. 

  1. Show previous comments  5 more
  2. TheHound

   TheHound

   Sa fim seriosi, comunitatea asta de 'gaming' n-a fost nimic mai mult decat un server de samp. A murit samp-ul, a murit si comunitatea cu ea. 

  3. KatZour

   KatZour

   Astazi trebuia sa avem cica aniversare de 1 1 ani, hai ca am avut si aniversare, mai bine zis Inmormantarea la 11 ani.
   Este pacat de comunitatea asta,a fost frumoasa la vremea ei, este atata de vechie ca unii de pe aici nu au varsta comunitatii, cum spunea cineva mai sus, baza comunitatii respective a fost samp-ul,cand a murit asta, inevitabilul s-a intamplat, din pacate stafful nu a reusit sa se tina in pas cu moda, in sensu sa aduca ceva nou, sa imbunatateasca serverul, sa aduca si sa atraga playeri cum au facut celelalte comunitati, nu, iei s-au vazut cu sacii in caruta, avem playeri, taiem din ratii la playeri,si merge, ca noi suntem "profesionisti",servere de sa:mp sunt o gramada aveau de unde alege, normal ca s-au dus altundeva unde e mai bine,  vina cea mai mare e a staff-ului, sau cel putin cel care conduce de sus comunitatea nu a stiut ce sa faca.  Din punctul meu de vedere Sharp a fost lider-ul absolut aici, el a inceput si el a lasat, si ce a lasat, au distrus astia... 
   Un exemplu, asteapta-te ca acesta postare sa fie stearsa cat de curand,ceva de genul lasa-l sa moara incet si linistit, cat poti sa-l readuci la viata, parca asta se vreas sa mor eu... 
   Asta e, pacat.

  4. TheHound

   TheHound

   Sincer eu nu mai dau deloc vina staff-ului. Tot ce era pe comunitatea asta s-a facut gratuit. Voiai sa te joci samp? Era gratuit. Voiai sa te joci CS? Era gratuit. Forumul era la fel gratuit. Daca voiai cateva beneficii banale puteai sa donezi, daca nu, tot aia era. Staff-ul n-a avut niciun fel de obligatie fata de noi. Totul a fost facut voluntar de catre cineva care a bagat multi bani in host. Daca ei acum au ales sa nu mai continue si sa lase comunitatea asa, e decizia lor iar noi nu putem face absolut nimic. Fiecare dintre noi poate sa-si deschida o comunitate daca vrea. 

 2. Mersi faaaaaaaaaaain!!!
 3. claukappa

  [Gift]cBogdan

  Dulceata de baiat! Mersi muuuult!
 4. Votez Jestyck! A iesit foarte frumos,coloristica aparte.
 5. Doresc un: Avatar Imagine: Click! Text: cBogdan Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: Nu o mai gasesc.
 6. La multi ani eGaming! Hai cu revenirea aia în forță,mult așteptată!
 7. Level casa: 12 Poza casa exterior: https://imgur.com/6TGqQHK Poza casa interior: https://imgur.com/EFqOMAe Poza interior potrivit: https://imgur.com/s7KGVik #Este vorba de prima casa dupa VW,una din cele mai ravnite,cred ca isi merita un interior aferent vechimii si "cunoasterii" sale.
 8. Ia vezi tu,nu cumva in folderul cleo ai 3 fisiere care sunt scrise in alta tampenie de limba? Gen niste hieroglife? Daca da,redenumeste-le pur si simplu in "a,b,c" si apoi reincearca.
 9. Multumesc mult! O sa port unul din ele. Sunt foarte frumoase!
 10. Pro pentru idee! @Tind sa cred ca furisey era putin ironic