skate54skate54

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About skate54skate54

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/31/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  riot

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Professional
 1. Sau, sa se faca un concurs, ceva cum a fost "best designer", dar de data asta doar cu collab-uri, alea sa fie votate de un juriu, iar primele trei locuri sa castige ceva ce sa atraga lumea pentru a participa, de ex primul loc vip 3 luni, al doilea 2 mt-uri si al terilea mt+warn down, astea la amandoi care au facut lucrarea. Iar, pentru a putea participa, ar trebui doar ca collab-ul sa fie cu un membru al comunitatii.
 2. Nota : 1 Numele melodiei : Swan Fyahbwoy - A veces Link :
 3. 1.Animals 2.Death 3.Legends
 4. Creatia in general e frumoasa, partea cu culori galbene e <3, dar partea rosie e prea... rosie. Parca e prea saturata, cam prea vibranta. Textul imi place. Like +1
 5. Sunt multi care nu inteleg photoshop-ul, si cred ca o lucrare frumoasa trebuie sa aiba o mie de layere si sa fie foarte complicata. Iti zic eu ca o lucrare simpla si frumoasa este mult mai buna decat una dezordonata, cu o mie de prostii pe acolo. Simplicity is the ultimate sophistication. Nu te uita cum e facuta, cat e de complicata, uitate cat e de frumoasa. Atunci o sa iti dai seama ca nu tebuie sa pui o mie de fractale si o mie de c4d-uri intr-o lucrare. Iar lucrarea asta e una din alea simple si bune. Mai buna decat multe "sofisticate", pentru ca, eu nu vad nici o greseala majora. Lumina, flow, quality, culorile si asa mai departe. Si da, asa de simpla cum e, e o lucrare mult mai buna decat altele extrem de comlpicate.
 6. Shit? Mie imi place, mai ales smudge-ul. Totusi, ai grija la simbolul ala cu drop shadow, nu arata bine.
 7. Ultima nu-mi place, nu-mi place acel background alb cu personajul intunecat . Iar acele splattere par aruncate acolo, nu prea au legatura cu renderul. Revino la stilul tau, la lucrari ca astea: http://i.imgur.com/RF1Zb.png , http://i.imgur.com/ueNTO.png
 8. Nota: 8 Numele melodiei: Damian Marley ft Nas: Road to Zion Video: http://www.youtube.com/watch?v=2ExoaDv6uTM
 9. Nota: 6 Nume melodie: Damian Marley&Nas - Patience Video:
 10. Ceva cu stargate chiar imi place, felicitari, textul mai mergea putin lucrat dae e bine. Cea cu smudge e buna indea, e reusit smudge-ul dar nu imi place ca e cam prea mult portocaliu si integrarea nu e prea reusita. La fotomani######re mai ai de lucrat, cel mai importante sunt micile detalii, iar tu nu le-ai prea bagat in seama, iar lumina pica de sus pe corp si leul e cu umbra. Oricum, keep working.
 11. Nota : 5 Nume melodie : fyahbwoy - innadiflames Video: