Jump to content

Phenom

Members
  • Content Count

    926
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Phenom last won the day on 23 June 2012

Phenom had the most liked content!

Community Reputation

248 Respected

About Phenom

  • Rank
    FC Steaua Bucuresti
  • Birthday 08/30/1993

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

15,709 profile views
  1. Baaaaa, tu esti ala?

    1. Show previous comments  7 more
    2. Ursu93

      Ursu93

      Hai in Surenos, dau renk 6

    3. Phenom

      Phenom

      Bloods 4 Ever :))

    4. Phenom

      Phenom

      Nu stiu cat timp as avea pentru SA:MP, e grea viata de adult :))

  2. Cine il critica? La cate conturi clona apar pe comunitate nu mai ai cum sa-ti dai seama cand cineva face misto sau chiar vorbeste serios. Chiar si daca e bun cum zice el, nu poti pur si simplu sa 'ceri' si gata ti se ofera pentru ca tu esti x de pe nu stiu ce comunitate. Asta e si motivul pentru care am facut misto, mi se pare tiganie,
  3. Cu placere. Cum vrei sa fii luat in serios cand ai facut un topic de genul acesta? Ai 10 minute de cand esti pe aceasta comunitate si deja ai inceput cu dreptul. Legat de ce iti poate capul, sincer sa fiu nu stiu, nu te cunosc dar pot sa-mi dau seama din ceea ce faci tu, spre exemplu acest topic mi-a dat cateva detalii despre ce iti poate capul. Unii il au doar pentru ca sa nu le ploaie in gat. P.S: Nu am glumit, daca ar fi decizia mea ai fi fost promovat, te sustin si la presedintia tarii daca o sa doresti.
  4. Artist - Promovat la functia de Admin - Level 1339 si adaugat la grupul r00t. Bine ai venit in staff-ul nostru si mult succes. De mult timp cautam o persoana capabila ca dvs. dar in acest moment cautarea a luat sfarsit. EDIT: Eroare de tiparire.
  5. Contra, Sunt multe site-uri de hosting pe care fisierele raman ani buni fara a fi sterse. Trebuie doar sa le cautati.
  6. http://forum.egaming.ro/topic/150740-13-jocuri-originale-la-doar-5/#entry1783985 13 jocuri originale la doar 5$
  7. PRO pentru mesajul informativ, contra la partea in care userii care nu sunt logati sa nu aiba acces la sectiunile forumului. Sunt pro doar in cazul in care el vede ce sectiuni sunt pe forum dar sa nu aiba acces sa vada topic-uri respectiv informatii din acele topic-uri. De ce? Spre exemplu un vizitator vede un anumit topic si este interesat de el, daca nu are cont, nu poate sa vada continutul acelui topic si automat isi face cont daca doreste.
  8. Phenom

    Now playing

    Jay Sean - Ride it
  9. Nick facebook: Alexandru Halip Nick site egaming: Alex MT dorit: FC Steaua Bucuresti
  10. Nota:10 Numele melodiei: CRBL feat. Adda - Petre
  11. Nota:9 Numele filmului: The Hunger Games 2012
  12. Mai ganditi-va putin cand faceti un lucru. Daca era sa se faca un server ramanea cel de Soccerjam, a avut un parcurs bun atat cat a fost deschis, dar nu au fost fond-uri la acel moment si cred ca a fost inchis temporar pana cand o sa faca rost de bani. ON: Contra, imi place foarte mult acest mod dar la momentul de fata acest mod nu prea se mai joaca.
  13. PRO, are o grafica excelenta pentru cerintele pe care le cere acest joc. Uitati cateva poze facute acum 1 ora: http://i46.tinypic.com/2jc7aj6.png http://i46.tinypic.com/24qtnhs.png
  14. Phenom

    Now playing

    Kaiia Vs. Manilla Maniacs - Crazy Love
×
×
  • Create New...