cipry92_sv

Members
 • Content Count

  1,695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Recognised

1 Follower

About cipry92_sv

 • Rank
  I'll be always the same.
 • Birthday 11/12/1992

Contact Methods

 • Discord
  cipry92_sv
 • Steam
  cipry92_sv
 • Facebook
  https://www.facebook.com/orhei.ciprian

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  cipry92_sv
 • Nick CS
  cipry92_sv
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

7,046 profile views
 1. iTA, hai sa-ti dau un kill pentru rob
 2. Nu sunt de acord cu acest wipe. Nu v-a rezolva situația în care se află serverul acum. În cazul meu, nu sunt mai sunt atras de acel joc și nu îmi vine să îmi petrec timpul liber jucând.
 3. Salut, instaleaza driverul placii video integrate prima data. Il gasesti pe site-ul producatorului de laptop.
 4. Nick pe forum: cipry92_sv Cate raspunsuri corecte ai dat? ( la cate poze ai fost castigator) : 0 Premiul dorit : Premium user Raspuns : Corina Caragea
 5. Link catre update de bios http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/mb_bios_ga-z97x-gaming5_f7.zip
 6. Depinde de producatorul si modelul placii de baza.
 7. Imi pare rau ca ai avut acces sa postezi in aceasta zona. GAMEMODE-ul va fi automat respins pt. nerespectarea regulamentului, deoarece el trebuia postat pt. a fi aprobat mai departe spre aceasta sectiune. In al 2-lea rand eu nu sunt de accord cu plata a 3E pt. un gamemode care e posibil sa-l fi luat de pe un site si sa faci bani pe chestia asta. @rog sa nu se posteze pana un moderator nu va inchide topicul. Postez ca fost membru Tutorial Writer. Multumesc.
 8. Fă un update de BIOS și vezi cum se manifestă.
 9. Bine de stiut, chiar nu m-am uitat acolo. Mersi.
 10. Chiar nu am putut afla pana acum, unde aflu skill pt rob ? Adica ar trebui sa apara undeva, nu? Poate nu am fost eu atent.
 11. Foarte ciudat ce ti se intampla... recomand urmatoarele: 1. Descarca kit-ul de instalare de pe site-ul oficial Link, fa un stick bootabil si instaleaza-l. 2. In cazuri extreme, dai un low format hdd-ului Link, nu uita sa iti salvezi datele necesare din celelalte partitii, apoi incearca un fresh instal creeand noi partitii. *Low format poti doar cu ajutorul unui alt pc 3. Ai mai reinstalat un windows pana acum?
 12. Cum instalezi acel windows? De la zero, bootez de pe stick/dvd, format, install? Folosesti desktop sau laptop? Cu windows 7 ai incercat? Doar pentru a testa...
 13. Revino in aceasta sectiune: https://forum.egaming.ro/forum/413-support-scripting-samppawn/ In acelasi timp adu si codul sursa, de unde ai vrea sa stim ce contine codul ? Asteptam...
 14. 1) Nickname in joc: BlazeR00d 2) Varsta: 24 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Survival este experienta din minecraft care te ajuta sa acumulezi cunostinte, de aceea joc doar acest mod in principal. Joc de ceva timp, nu stiu o perioada exacta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Propriul server unde jucam cu prietenii. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 24h + (VRazvan mi-a dat accordul pentru aceasta cerere) 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pot zice ca sunt o fire calma si stiu cum sa discut cu o persoana. Pacanele 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Istoric in ceea tine de admin/tutorial writer/etc. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Respectarea regulamentului si acordarea pedepselor celor vinovati. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Activi si nu strica niciodata sa mai ai o mana de ajutor in caz ca nu stii ceva. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru a arata noilor playeri cu nu totul tine de hacks, gamemode creative, etc. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:23 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Alte mentiuni: Nu deocamdata.