Jump to content

prime301

Members
  • Content Count

    2,458
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Status Replies posted by prime301

  1. Imi pare rau sa aud asta dar era de asteptat, este pacat, practic simt ca e si munca mea. 

    Eu, cand am creat aceasta comunitatea am creat'o din suflet si din joaca, pentru prieteni si atat, nu pentru un public larg, succesul a venit fara sa-l astept, exista o vorba " fa o greseala ca apoi sa devina un succes" cam asta s-a intamplat la mine.

     

    Da', probabil multi nu ma cunoasteti ca nu m-ati prins, am plecat mult prea devreme sa ma prindeti.
    Cred eu ca imi merit cel putin statul de Fondator al acestei comunitati. zic si eu. 
    Sa va explic pe scurt povestea ca sa ajungem la subiect:


    In perioada 2007 exista doar un singur server de sa:mp Link Mania, aka. RDS, nu puteai sa te pui cu ei, eu un mic pustan de 15 ani, dar am incercat, am zis nu am ce sa pierd daca nu am avut, asa s-a si intamplat, initial serverul se numea SharpGames, primul nume, dar ne jucam doar eu cu cativa prieteni, voiam sa vedem cum este sa fi blindat de bani,masini, factiuni etc, ne-am plictisit repede. Apoi am vrut mai mult, pana m-am intalnit cu amaz1ng (alex)(oarecum eu il stiam de fapt dintr-un alt joc)  mi-a oferit un pc *host* pe windows , gratis, sa imi fac server, cu conditia sa se joace si el(ciudat), initial mi se parea ceva suspect, dar cum spuneam, *prin 2007 era destul de scump un host si nici nu gaseai de sa:mp* repet nu aveam ce sa pierd daca nu am avut, mi-a oferit host, dupa cateva zile mi-a oferit si webhosting ca eu sa-mi cumper un domeniu,(foarte scump pe vremea aia) am zis sa fiu fairplay am sa pun nick-ul meu la server, respectiv Sharp si firma lui de internet Orizont si a iesit Sharp Orizont si orasul unde era hostat Targu Mures *asa se ,purta pe atunci* desi eu am facut astea nefiind obligat sau constrans, pur si simplu FAIRPLAY!
    Pana intr-o zi cand m-am trezit  cu Xanto, din pmdv. este un baiat de nota 10, destept putin zis, ( nu stia pawno, mi-a  spus ca se rezolva, omu' in 3 zile stia coding, de aveam pe server anumite chestii ce nu exista pe toate servere globale de sa:mp ) . A venit pe comunitatea, dar cum a venit, pur si simplu m-am trezit cu el cu grad mare, fara sa stiu ceva, sa fiu anuntat, doar am intrebat, mi s-a explicat si am acceptat intr-un fel obligat, ca nu aveam de ales, oarecum aveam si un beneficiu, dar omul incet incet a inceput sa puna stapanire pe comunitatea, nu stiu daca asa a vrut sau daca a vrut sa faca ceva, dar nu e ok si frumos din partea lui, inteleg, a investit, el a venit pe vremea aia cu cei mai multi bani, din cate stiu a cumparat licenta la IPB, plus altele ce a mai cumparat, eu fiind un pustan de 15 ani, ce venituri sa am? sa cer la mama si tata sa-mi dea 200,300  de lei care erau bani pe vremea aia,  sa investesc intr-o comunitatea? iti dai seama, mare tigaie in cap ce imi luam, in fine.

    Sa nu ma lungesc mai tare, e destul de mult de povestit. Pana intr-o zi cand m-am trezit fara acces, efectiv fara acces, ma simteam dat la o partea, tot stafful pe care eu l-am creat, l-am adus, pana si logo-ul pe care il vedeti e gandit si proiectat de mine cu ajutorul lu JustMe(de pe ###) si coding de Xanto, asta inseamna comunitate,plus multe altele, oamenii pe care i-am adus, aveau toti acces numa eu nu, aveam RDS, mi se schimba ip-ul tot timpul, am intrebat de ce?, pentru securitate, asa mi s-a raspuns aka Xanto. Powner pe vremea aia avea la fel, i-i s-a oferit VPN gratis de la Xanto, mie nu mi-a oferit, pur si simplu eram dat la o parte din toate punctele de vedere, eram doar cu gradul si atat, si aveam ultimul cuvant oarecum (tin sa cred oricum, ca se urmarea de mult inlaturarea mea, dar nu aveau motiv
    Cateva zile am rezistat, asa dar de fiecare data, orice trebuia sa fac, oricand, trebuia sa-i cer lui voie, absolut orice, nu aveam acces la nimic, tot timpu trebuia sa astept dupa el la orice, voua acuma cum vi se pare situatia? Asemanatoare nu? Si stiam ca asta este si in interior, daca nu se vede, vedeam ca se misca greu, si stiam si motivul :)
    Intrucat am reactionat, m-am enervat, si am bubuit tot serverul, eu am facut eu distrug,(da, recunosc, conceptie de copil nu ai ce sa zici, 15 ani)  m-am suparat, pentru ca nu ai cum frate, sa mi se intample asa ceva, si oarecum nu am facut o chestie grava, dar le-am da mtotiv sa ma "sanctioneze" iti dai seama? ca si cum ti-ai injunghia "tatal" care te-a hranit, iar multi pe care eu i-am adus in staff, m-au "tradat" si s-au intors impotriva mea, pentru ca eu eram "dintr-o bucata" nu imi place de tine, nu faci bine, salut, ban si la revedere, poate nu era bine, dar uite unde s-a ajuns comunitatea la o vreme :) 


    Credeti-ma, am iubit, si iubesc comunitatea asta de la inceput pana la sfarsit, (ca pe copiliul meu)nu m-ati vazut, dar am fost si am urmarit fiecare evolutie, si m-a bucurat enorm cand era bine, si prospera din ce in ce mai mult. indiferent ca lumea ma blama, pentru ca stiam ca eu am pus bazele, si am facut ceva frumos, imi crestea inima. 
    Nu conteaza cine esti, si cum esti, conteaza ce lasi in spate 
    Va multumesc, si aveti grija de voi! 
    Noi suntem generatia care a dat startul !!!

    1. prime301

      prime301

      Ce glume sunteti, va certati pe seama unui joc, pana la urma baza acestei `comunitati` sta serverul de samp, ma gandesc ca majoritatea aveti peste 20 de ani si nu sunteti in stare sa discutati, parca vad ca sunteti si cei care striga muie psd,pnl,udmr etc. doar pt ca striga si vecinul. Toata lumea are o vina absolut toti, s-au facut atatea propuneri si de abea s-au luat in considerare, cand lumea v-a spus frumos sa va axati pe alte jocuri, e te pl, samp-u ii viata. O murit samp-u si gata, si daca erau 1.000 de oameni, si sa fie 5.000 pe forum zilnic, in cateva luni ati fi futut afara, pt ca sunteti prea aroganti, functiile va dau in cap si asta-i adevarul. Hai sanatate, spor cu munca si succes in ce va propuneti in viata. Timpul petrecut pe jocuri, e timp liber, asa ca folositi-l altcumva daca nu va relaxati jucandu-va.

    2. (See 21 other replies to this status update)

  2. Welcome back DragosBaraJosUnuDoiDoi

  3. serverul de samp l-am omorat cu totii, unii mai putin, altii mai mult. au fost anumite decizii care au influentat server-ul, dar cei care  isi doreau cu adevarat ca serverul sa mearga mai departe s-au vazut la ultimele wipe-uri. s-au incercat modificari, dar nu au mai functionat si trebuie sa acceptam asta :))

    1. prime301

      prime301

      Suntem prea in varsta pentru a ne petrece noptile si ziua pe samp, majoritatea din 2008-2009, lucram, avem familie, avem alte ocupatii, nu zic ca nimeni nu se mai joaca, dar uite eu odata la 2-3 zile mai am timp 2-3 ore sa ma joc, dar nu o sa aleg sa le pierd pe samp, ma joc csgo, rust, gta 5, iar lumea s-a axat spre jocurile de acest gen sau catre battle-royale. Demult trebuia sa se axeze pe alte jocuri, ma mir ca dupa aproape 3 ani inca se mai discuta de samp. Iar jucatorii noi la care viseaza lumea adica genul de copii de 12-14-16 ani, care sa vina aici si sa joace la fel cum am fost noi 3-4-5 ani, deja sunt ocupati cu Fortnite sau alte jocuri. Server-ul mereu s-a bazat pe playerii de acuma aproape 10 ani, cand copii aia de 12-14 ani pe care noi ii detestam si ii faceam sa se simta prost aici la noi, ei erau ultima sansa a acestui server.

    2. (See 5 other replies to this status update)

  4. Joaca careva gta 5 fivem? Daca da, un pm pls

  5. Ce parere aveti despre serverul de Minecraft? Cand ati intrat ultima oara pe el?

  6. Pe vremea cand rupeai afk sa faci dobanda https://imgur.com/P8RJ253

    1. prime301

      prime301

      Halo, Vlad imi permiti sa fac spam ? Mersi stiam ca da.

      Vorbeste Bogdan de afk

    2. (See 4 other replies to this status update)

  7. Cu ce să fie tema următoarelor lucrări? 

    *Îmi puteți lăsa sotck-uri, dacă doriți*

    1. prime301

      prime301

      sry ca ma bag in seama, nu vad altii sa faca spam pe aici :(

    2. (See 18 other replies to this status update)

  8. Cu ce să fie tema următoarelor lucrări? 

    *Îmi puteți lăsa sotck-uri, dacă doriți*

    1. prime301

      prime301

      +1, ieeeeei imi place de voi, presimt disable :-? dar la cat de des intru nu-i stres

    2. (See 18 other replies to this status update)

  9. Cine va fi balonul de aur 2018 ?!

     

     

  10. Cu ce să fie tema următoarelor lucrări? 

    *Îmi puteți lăsa sotck-uri, dacă doriți*

    1. prime301

      prime301

      Halo, ce-i ala njp

      ?

      Fa lucrari tematica antica

    2. (See 18 other replies to this status update)

  11. Cu ce să fie tema următoarelor lucrări? 

    *Îmi puteți lăsa sotck-uri, dacă doriți*

  12. Cu ce să fie tema următoarelor lucrări? 

    *Îmi puteți lăsa sotck-uri, dacă doriți*

    1. prime301

      prime301

      Buna tuturor, vreau doar sa fac +1 mersi

    2. (See 18 other replies to this status update)

  13. 1 an si tie, oricum felicitari si sa vedem daca oamenii ce mereu te-au sustinut iti vor fi si acuma alaturi.

     

    ps: sa nu deschizi srv-ul de samp, o sa regreti

    1. prime301

      prime301

      ps: trebuie sa fi prost sa te bazezi iar pe o chestie ce 3 ani ai tras degeaba

       

      Sunt alte jocuri mai populare care pot atrage mai multi membrii pe comunitate, pt ce sa deschida srv de samp? ca asa vreti voi 20 de oameni ce tot ati jucat?

    2. (See 3 other replies to this status update)

  14. Multumesc personalului administrativ al comunitatii pentru rankul primit, Chiar mereu am crezut ca imi trebuie un rank dedicat mie la valoarea ce o am si de asta am tinut sa am un server de minecraft s-a cam devalorizat de cand p18 are manager mc pe secundar. Multumesc in special lui Sergiu pentru rankul acordat, nu stiu sigur daca ma caracterizeaza si nici nu stiu ce ar trebui sa fac dar promit ca o sa-mi dau toata silinta :))

    TrN6Yt6.png

    1. prime301

      prime301

      Drepturi de autor? deci tu ai fost primu cu rank-u ala

    2. (See 33 other replies to this status update)

  15. Multumesc personalului administrativ al comunitatii pentru rankul primit, Chiar mereu am crezut ca imi trebuie un rank dedicat mie la valoarea ce o am si de asta am tinut sa am un server de minecraft s-a cam devalorizat de cand p18 are manager mc pe secundar. Multumesc in special lui Sergiu pentru rankul acordat, nu stiu sigur daca ma caracterizeaza si nici nu stiu ce ar trebui sa fac dar promit ca o sa-mi dau toata silinta :))

    TrN6Yt6.png

  16. Multumesc personalului administrativ al comunitatii pentru rankul primit, Chiar mereu am crezut ca imi trebuie un rank dedicat mie la valoarea ce o am si de asta am tinut sa am un server de minecraft s-a cam devalorizat de cand p18 are manager mc pe secundar. Multumesc in special lui Sergiu pentru rankul acordat, nu stiu sigur daca ma caracterizeaza si nici nu stiu ce ar trebui sa fac dar promit ca o sa-mi dau toata silinta :))

    TrN6Yt6.png

  17. Multumesc personalului administrativ al comunitatii pentru rankul primit, Chiar mereu am crezut ca imi trebuie un rank dedicat mie la valoarea ce o am si de asta am tinut sa am un server de minecraft s-a cam devalorizat de cand p18 are manager mc pe secundar. Multumesc in special lui Sergiu pentru rankul acordat, nu stiu sigur daca ma caracterizeaza si nici nu stiu ce ar trebui sa fac dar promit ca o sa-mi dau toata silinta :))

    TrN6Yt6.png

  18. Multumesc personalului administrativ al comunitatii pentru rankul primit, Chiar mereu am crezut ca imi trebuie un rank dedicat mie la valoarea ce o am si de asta am tinut sa am un server de minecraft s-a cam devalorizat de cand p18 are manager mc pe secundar. Multumesc in special lui Sergiu pentru rankul acordat, nu stiu sigur daca ma caracterizeaza si nici nu stiu ce ar trebui sa fac dar promit ca o sa-mi dau toata silinta :))

    TrN6Yt6.png

  19. ai zis ca schimbi nickname apoi pl :(

  20. Sarbatori Fericitee eGameri, si un mic cadou din partea comunitatii : 

     

  21. Ca sa nu mai vad plangeri sau alte smiorcaieli, toti de pe listele de mai jos ramaneti fara banii primiti, indiferent daca-i mai aveti sau nu 

    https://imgur.com/a/ndTTc

  22. Cine mai tine minte video-ul acesta cu @PoWneR ?
     

     

    1. prime301

      prime301

      Exagerat de vechi, la un moment dat nu-l mai gaseam nicaieri

    2. (See 1 other reply to this status update)

  23. 1) Nickname in joc: -Mack
    2a) Varsta: -10

    2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - Nu am
    3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -nu
    4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -Ma simt bine intr-o lume cu cuburi, mai ales pe un server atat de smecher.
    5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: -Nu am avut nici o data ca nu aveam experienta dar aici am pe acest sv.
    6) Ai citit regulamentul serverului?: -Da
    7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -1 Day 4 hours and 29 minutes
    8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): -Eu ma comport bine cu ceilalti jucatori, nu fac griefing si nici nu am facut-o pana acum, ajut playeri si incerc sa fiu popular.
    9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da as putea ajuta cu multa munca din partea mea impreuna cu restul staffului.
    10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Ajut oameni si cei ce ma intreaba ii raspund cu mare placere.
    11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Pot sa ajut cu intrebari ale playerilor, si cu iteme la oferta daca cer.
    12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
    :(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Pot sa ii descriu foarte bine, chiar Montezuma isi merita locul m-a ajutat mereu cand am avut nevoie, chiar si pentru aceasta cerere.
    13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Ca sa fiu respectat, in caz ca altii sunt offline/afk eu sunt acolo activ pentru orice.
    14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: -5 Ca abea acum 5 zile am zis "hai sa votez si eu sv-ul".
    15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da sunt sigur si as ajuta cu mare placere.

    16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -Nu am.
    17) Alte mentiuni: -Va iubesc mult stafful si sunt sigur ca as putea face parte din stafful vostru.

    18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -Da

    19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da

    1. prime301

      prime301

      Si inca o intrebare, cum nu ai CNP, dar iti sti varsta

    2. (See 4 other replies to this status update)

  24. 1) Nickname in joc: -Mack
    2a) Varsta: -10

    2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - Nu am
    3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -nu
    4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -Ma simt bine intr-o lume cu cuburi, mai ales pe un server atat de smecher.
    5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: -Nu am avut nici o data ca nu aveam experienta dar aici am pe acest sv.
    6) Ai citit regulamentul serverului?: -Da
    7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -1 Day 4 hours and 29 minutes
    8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): -Eu ma comport bine cu ceilalti jucatori, nu fac griefing si nici nu am facut-o pana acum, ajut playeri si incerc sa fiu popular.
    9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da as putea ajuta cu multa munca din partea mea impreuna cu restul staffului.
    10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Ajut oameni si cei ce ma intreaba ii raspund cu mare placere.
    11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Pot sa ajut cu intrebari ale playerilor, si cu iteme la oferta daca cer.
    12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
    :(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Pot sa ii descriu foarte bine, chiar Montezuma isi merita locul m-a ajutat mereu cand am avut nevoie, chiar si pentru aceasta cerere.
    13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)  -Ca sa fiu respectat, in caz ca altii sunt offline/afk eu sunt acolo activ pentru orice.
    14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: -5 Ca abea acum 5 zile am zis "hai sa votez si eu sv-ul".
    15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da sunt sigur si as ajuta cu mare placere.

    16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -Nu am.
    17) Alte mentiuni: -Va iubesc mult stafful si sunt sigur ca as putea face parte din stafful vostru.

    18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -Da

    19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da

    1. prime301

      prime301

      Asa te vreau, insista, nu te lasa, iti dau fb-u lui sa ii trimit mesaj?

    2. (See 4 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...