Jump to content

prime301

Members
  • Content Count

    2,458
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Posts posted by prime301


  1. https://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming/razer/blackwidow-chroma-v2-orange-switch-mecanica/ - majoritatea tastaturilor, pot fi selectate culorile in mai multe feluri, sa lumineze curcubeu, intermitent, cand apesi tasta sa se lumineze tastele apasate sau o culoare permanent. Asa ca intre 500-800lei, gasesti semi-mecanica si mecanica.

    https://www.pcgarage.ro/monitoare-led/aoc/gaming-ag241qg-24-inch-2k-1ms-black-silver-g-sync-165hz/

    https://www.pcgarage.ro/monitoare-led/acer/gaming-predator-xb2-xb252qbmiprzx-245-inch-1ms-black-g-sync-240hz/

    Eu recomand AOC, dupa mine pt gaming este cel mai bun, pret - calitate.

    • Love 1

  2. Nu te contrazic, al 2-lea post al meu a fost off-topic, trebuia sa discut cu ea in privat, insa s-a rezolvat problema, pentru acel post imi acest pedeapsa. Legat de ce s-a discutat mai sus au fost niste sfaturi, poti sa le iei critici daca tu consideri asta, insa ce sfaturi am primit eu acuma 4-5 ani le ofer si eu la randul meu. Deoarece in domeniul designului mereu iti doresti sa evoluezi si orice sfat / critica pentru Aleksa o va ajuta. In primul rand ea lucreaza cum a si precizat cum doreste si pe ce doreste, insa scopul unui portofoliu este de a posta creatiile tale si de a astepta pareri / sfaturi sau orice comentariu legat de aceste lucrari. Si pe langa asta, la fel ai facut si tu off-topic, pentru ca puteai trimite PM la un moderator, iar daca Aleksa voia sa imi dea o sactiune din cate stiu pe sectiunea grafica are si ea acces la asa ceva, nu cred ca are nevoie de cineva sa ii ia ajutorul.

     

    Esti nou pe comunitate fata de mine, ti-am explicat putin trecutul meu, te respect de acea nu te jignesc si nici nu o sa continui sa ma ' cert ' cu tine, daca ai o problema anume, te astept pe PM o discutam si o rezolvam.

     

    Criticile mele nu au fost generale, ci asupra unor creatii, dar am uitat sa mentionez care, scuza-ma :( .

     

    Pe final, dupa cum ti-am zis o sa iti zic si ce apreciez:

    1) Vorbeam prima data de coloristica pe care o pui in aplicare, in majoritatea avatarele, cand ma refeream ca nu accentuezi bine, nu ma refeream la nuantu pe care o alegi, ci cum pui unele elemente mai in evidenta decat celalalte ( daca tin minte le ajustezi din level, daca gresesc scuze :)) )

    2) Cand am zis de text, la lucrarea facuta pentru Ita, acel scris mic ' egaming.ro ' tipul si formatul lui strica, insa iTa se potriveste, alt exemplu cel cu zCosmin, tipul, culoarea si sunt sigur ca ai lucrat si pe margine pentru a se imbina cu imaginea in sine, a fost foarte bine lucrat, o singura chestie marimea, eu zic ca arata mai bine daca l-ai fi ' inghesuit '

    3)Borderul pentru cei ce nu activeaza si nu au activat in domeniu ( indiferent ca un job sau ca hobby ) ei nu o sa observa importanta unui border, ii ca o rama foto, degeaba pui o poza frumoasa cu cei apropiati, daca rama ii urata, o sa fie un ehh. Exemplu il dau lucrarea cu vultur ' Jonasty ' ideea borderului ii bine, insa culoarea ar fi fost mai ok ceva deschis.

     

    Repet sunt niste pareri / sfaturi nu critici, nu revenit pe comunitate cu ideea de a face rau sau a critica ci de a ajuta, ca m-am exprimat gresit prima data scuzati-ma. Per ansamblu imi place cum lucrezi, iti lasi amprenta pe lucrari, adica ai un stil al tau aparte, si ii foarte bine sa te dezvolti pe o idee, se vede ca lucrezi si nu arunci acolo niste auto contraste, si se vede ca iti place ce faci cea ce apreciez foarte mult. Sper sa ma asculti si intr-o zi cand ai liber sa te gandesti sa lucrezi pe o semnatura, ai mai multa libertate si mai multe posibilitati.

    Cu multa munca si rabdare, in scurt timp poti ajunge la clasificarea de semi-pro.

     

    Va doresc o seara placuta.

    • Love 1

  3. Lasa avatarele, e usor de lucrat pe ele oricat de delicata ar fi lucrarea lor, e o chestie usoara sti bine asta. Axeaza-te pe semnaturi, lucreaza la coloristica, pe unele nu ai accentuat cum trebuie. Textul la unele mai trebuie lucrat, sa sti ca de multe ori iese mai ok fara text decat cu el. Border-ul lasa-l nu-l mai folosi, oricat de mult iti place, si daca vrei sa-l folosesti axeaza-te pe ceva simplu, pentru ca tu trebuie sa atragi atentia asupra intregii lucrari, daca ai aplicat un border care nu este in compozitia cu lucrarea in sine, ai esuat. Sper sa te ajute, nu-s eu mai bun ca al tau dar sunt niste sfaturi si pe unele le poti asculta pe unele nu :)) .

    Cele de pe prima pagina nu stiu pe ce site le uploaezi dar nu le pot accesa :( .

     

    Joci lol? daca da hai la 1v1, castig imi faci un gift avatar.

     

×
×
  • Create New...