Jump to content

mixXL

Members
  • Content Count

    1,723
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by mixXL

  1. Va salut ! M-a apucat nostalgia și am intrat să văd care mai e treaba pe aici. Mă mai cunoaște cineva ? Mai e cineva din GFX Team pe aici (2011-2014) ?

    1. Show previous comments  2 more
    2. RaduReleu

      RaduReleu

      Nu am fost chiar atat de multi pe comunitatea asta care sa fie si statornici. :)) Deci de cunoscut te cunosc multi. :)

    3. Pabu

      Pabu

      Te cunosc toti si te respecta, doar pe Releu il injura

    4. FenomenaL

      FenomenaL

      r3 all de la mare

  2. Pai ce sugestie , ca odata era protectie PVP si asta cu usile e bug cred , mie mai mereu se gaseste unu sa imi blocheze usile .
  3. Faceti ba ceva cu protectie anti pvp , vin toti @!$@!$!@ #! si te omoara pe la spate si faceti sa nu mai poata sa dea nimeni /cprivate la usa ta ca nu mai suport , o gramda de 4@#$@#$@ de servaru asta .
  4. Salut , cand trecem si noi pe 1.6.2 ? Si puneti si voi tpa . Furi - in seara asta intrii pe samp ? Aseara nu te-am gasit
  5. Cum adica nu se poate da ? Member title , VIP fara beneficii , warn down
  6. PRO , joc remi pe tabla online . PS : Nu premii pe sa:mp ar fi prea naspa ...
  7. Salut , verau si eu un link ceva de download si sa imi explicati care e scopul jocului .
  8. Nota: 10 Argumenteaza nota: E belearau . Numele melodiei: Skizzo Skillz f- Tu Eu Ea Video: http://youtu.be/mOh76U17hSY
  9. Transporter : The series , e bestial .
  10. SURF ! Este fenomenal acest mod , joc demult si stiu cum sta treaba cu acest mod .
  11. Treaba voastra , voi gasi eu host si poate il voi deschide si daca va avea succes atunci sa va aud .
  12. Nu am zis ca platesc , daca voi gasi pe cnv sa-l plateasca va anunt .
  13. Se pare ca nu putem fi macar odata uniti sa facem ceva frumos , cum sa fie prea multe servere ? Si furien , mix , ce-s alea ? Joaca cineva furien sau mix ? Nu sunt dispus sa dau nici un ban din mai multe motive ( aici ma refer la playeri ) si cred ca SURF este mult mai jucat decat fuerin sau mix ... Parerea voastra .
  14. 6 ? Vai ce mult ... Ia uita-te pe celelalte comunitati ... Cum crezi ca au urcat in topuri majoritatea comunitatilor ? Prin dezvoltarea serverelor ... O comunitate are peste 100 de servere de cs si e mai dezvoltata ca si egaming ... Nu cred ca ar strica inca un server de cs ...
  15. M-am gandit sa mai deschidem inca un server de Counter Strike cu modul SURF . Pe eGaming a mai fost odata un server surf , cred eu ca a avut succes , ar fi frumos daca sar deschide iar . Serverele de SURF de obicei au playeri multi . Acest server ne poate aduce niste membrii in plus . Ce ziceti ? PRO / CONTRA ?
  16. +1 De-ar fi sa-ti fac un portrettttttt , eu nu-ti gasesc nici un defect , tainana .
  17. PRO , clar , o sa fie distractie mare ... Este un joc care ar trebui sa il joace tot playerii dupa SA:MP .
  18. Sugestia mea , daca tot vreti sa discutati "in factiune" ... Faceti o conversatie , mai exact cineva trimite pm unui membru din factiune , mai exact in cazul vostru Surenos , tu , maGeNN ii trimiti PM liderului sau unui alt membru din surenos . Si adaugati in acel PM toti membrii surenos , sau cine vrea sa participe . Asa nu se va ingreuna forumul si puteti sa barfiti ce vreti voi . PS : Nu stiu exact cati membrii se pot adauga intr-o conversatie . EDIT : Se pot adauga maxim 3 membrii. Sa se mareasca limita de invitati intr-o conferinta .
  19. E excelenta ideea ... AI un PRO de la mine . Ar ajuta mult forumul , mai ales ca este un lucru simplu cum ai zis si tu ca este doar un fisier .
×
×
  • Create New...