Jump to content

aSisTeNt

Hall Of Fame
  • Content Count

    8,171
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    64

Everything posted by aSisTeNt

  1. Sa vedem. O sa lucrez si la forum, sa vad cum le programez ...
  2. Din pacate aceasta propunere este respinsa. Eu zic ca nu e nevoie de bump pentru un user pentru ca se va abuza. Eu cand ma uit la un subforum vreau sa vad ultimul topic nu bump-ul vreunui ametit care tine el musai sa raspunda cineva la topicului lui. Cu bump sau fara bump tot asa intra un moderator sa iti raspunda la topicuri, asa vei avea numai nebuni care dau mereu bump bump ca se cred ei buricul pamantului. Closed.
  3. Nu e o idee rea. Le voi prezenta grafferilor pentru o parere. Closed.
  4. Respins. BuhuhuDrace mie imi merge bine forumul, ca mai are unele probleme sunt a celor de la IPB, unele greu de rezolvat de noi
  5. Bai ce faceti? Mai marim slotul de jucatori sau nu luna ce urmeaza?
  6. Ne bucuram ca va place. Cu ajutorul vostru putem duce serverul de minecraft pe "culmi" inalte. Noi avem asteptari mari si speram sa ajungem cat mai sus ca si numar ( poate 100-150 playeri ). Have Fun!
  7. gongeaaa - 0 Deniss - 7 yoobogdan - 3 Rakku - 5 oxxy - 1 Fight3r - 2 n3gmcc - 0 alberto15 - 6 david3858 - 1 YoIonutzzz - 4 Multumesc de interes, closed.
  8. Campanie incheiata. Asteptati sa numar si sa afisezez castigatorii
  9. Probabil uni dintre voi va doriti demult timp un loc in stafful egaming ! Acum aveti ocazia de a devenit un V.I.P cu beneficii timp de o luna de zile: - posibilitatea de schimbarea nick-ului pe forum - posibilitatea si accesul la o sectiune privata de discutii - posibilitatea schimbarii MT-ului - posibilitatea personalizarii profilului de pe forum etc Cum procedez? Din aceasta campanie avem de castigat atat noi (forumul) cat si voi (utilizatorii). Tot ce trebuie sa faceti, este sa postati acest mesaj pe cat mai multe forumuri (DOAR IN SECTIUNILE IN CARE ESTE PERMIS! si nu pe forumuri mici, sa zicem sa fie o limita de 5.000 mesaje si 250 utilizatori, altfel nu se va lua in considerare !) : Cauti o comunitate romaneasca , serioasa si in continua crestere, de gaming ? Doresti sa te alaturi celui mai mare server de SA:MP din Romania? Doresti sa joci un counter-strike 1.6 pe un server serios, sau un alt mod de CS ( respawn, gungame, deathrun, jailbreak ) ? Doresti sa ni te alaturi pentru a ne sustine in dezvoltarea serverului de Minecraft ? Ne poti vizita pe : - http://forum.egaming.ro ! - http://www.egaming.ro ! Te asteptam ! In acest topic NU se discuta, doar postati linkuri catre forumurile in care ati postat(asta daca doriti sa participati) , voi da edit la fiecare link si voi spune daca este aprobat sau nu ! Nu aveti voie sa postati pe un forum de 2 ori (verificati linkurile utilizatorului precedent care a postat ) . Trei utilizatori vor fi premiati, in functie de numarul de linkuri valide pe care le posteaza. Mult succes. Promotia dureaza doua saptamani. Pana pe data de 6 aprilie 2013 !
  10. Momentan avem destule servere. Am vorbit cu baietii si daca se tin de cuvant ar trebui sa incepem sa populam serverele care le avem. Daca vor merge bine automat ne vom orienta spre dezvoltare, momentan sa aplicam niste masuri de populare si apoi de dezvoltare. Momentan respins.
  11. Voi face subforumul maine. Putem incerca, nu ne costa nimic. Closed.
  12. Adevarat. N-are rost sa creem altul cand sunt doar 2,3 insi care se ocupa de niste video-uri.
  13. Poate pe viitor, momentan nu am in plan asa ceva. Si asa te chinui o groaza pentru niste oameni care nici nu se obosesc sa citeasca, e cam ca acel "Privacy Policy" cu termini cand te loghezi pe forum, bifeaza repede aia ca "a inteles tot" si next, nu se oboseste sa citeasca.
  14. S-au remediat anumite probleme: - Acum puteti sa va schimbati singuri semnatura ( aveti grija ce imagini folositi sa nu fie prea mari ca astfel va veti trezii cu ele sterse ) - Remediat unele probleme de design in anumite parti ale forumului - Adaugat buton de "Voteaza CS" unde puteti vota in fiecare zi pentru a castiga dropuri pentru serverele de CS. - Adaugat "eGaming Presentation" alaturi de un video in partea dreapta a paginii principale a forumului
  15. Propunere respinsa. Poate pe viitor acest lucru.
  16. 1. Inca suntem la inceput in ceea ce priveste blogul. E prea devreme sa vorbim de reclame facute unor firme si asa mai departe. Sa ajungi acolo trebuie sa ai zilnic postate articole, sa ai zilnic reply-uri date de oameni ( adica de voi ) si sunt multe de zis dar n-are rost aici, ideea e ca e prea devreme sa vorbim de o astfel de situatie. 2. Nici vorba sa scoatem serverele de CS. E normal sa avem astfel de declaratii de la astfel de oameni, urmaresc sa populeze / ridice CS:GO ca joc prin competitii oficiale etc, dar CS 1.6 va mai zadarnicii o perioada buna de timp de acum inainte. 3. Momentan un server de CS:GO il deschidem cam degeaba. Oricum daca se va deschide vreun server de CS:GO aceasta va fi unul public si nici decum servere de war ( de alea sa se ocupe PGL sau alte "companii" care se ocupa in special cu acest joc ). Zic ca este cam in zadar deoarece ma uit si la serverele de top ale Romaniei de CS:GO ( comunitati care se ocupa si au ca principal joc CS-ul ) nu prea strang playeri pe server ( sunt foarte putine populate si doar in intervale de timp ).
×
×
  • Create New...