Jump to content

ziADRiAN

Members
  • Content Count

    4,660
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Posts posted by ziADRiAN


  1. O sa fie primul si ultimul post aici. Hai sa iti explic un lucru pentru ca deja m-am saturat de tampenia asta cu faptul ca le tinem partea sau ca suntem 3 admini in Ballas. Puteam fi foarte bine 3 admini in Triads sau in Groove, problema este ca de cativa ani buni, adminii astia 3 care suntem acum in Ballas, am fost prin CRIPS o perioada foarte lunga, eu chiar am fost lider, nu imi aduc aminte de ceilalti, deci e vorba ca ne-am dus cu sufletul, nu ne-am dus sa favorizam.

    Daca favorizam, te banam 30 de zile cum spune regulamentul, uite aici:

     

    1. Programe ajutatoare
    a) Nu aveti voie sa jucati cu coduri pe acest server, sa incercati sa il floodati ori sa folositi alte programe nocive. Cei ce incearca sa cauzeze daune serverului/ forumului vor primi ban permanent fara discutii. Cei ce se folosesc de coduri vor primi de asemeni ban, acestea ofera avantaje necinstite fata de ceilalti playeri, iar in aceasta comunitate nu vrem sa avem trisori, ci oameni cinstiti. Tot in aceasta categorie intra si modurile ajutatoare. Se considera program ajutator(interzis), orice tip de program care poate oferi un avantaj celui care le foloseste, indiferent de situatie.

    •  Pedeapsa : ban 30 de zile.

    Ca sa iti explic exact ce ai folosit, pentru ca nu este chiar un damage informer, e ca un "DING" si ca sa iti spun cum functioneaza, iti arata un mesaj, in cazul tau acel text verde cu "1000" in momentul in care dai hit. Te ajuta sa stii cand i-ai scazut HP acelei persoane, este prin urmare un program ajutator.

     

    Prin urmare, ti-am dat ban 7 zile pentru ca e prima abatere si ca nu este atat de grav.

    Incearca pe viitor sa nu mai folosesti moduri CLEO daca nu stii la ce iti folosesc sau daca nu stii ce bagi in calculator. 

    Citeste regulamentul serverului si incearca sa vezi daca le respecti pe toate prin mod de joc/moduri samd.

     

    Ca o paranteza, nu te chinui sa sterg clip-ul video din plangerea respectiva pentru ca am poza cu dovada.

    Tot respectul si multa sanatate! 

     

     

     

    LATER EDIT: Ti-am raspuns tocmai ca sa nu crezi ca favorizez insa am o curiozitate, poza din timpul banului unde este? Ti-ai luat crash, este? 

    LATER EDIT2: Numele este SKiZ0R in game, nu ZiADRiAN.

    • Haha 1

  2. Pentru plangerea lu' PULSE, fiind helper, il voi  ruga pe @Ama sa raspunda si sa ia o decizie referitoare la ceea ce a facut.

     

    Cat despre plangerea asta, mi-a atras atentia altceva. Mai exact, faptul ca ai damage informer si ca nu ai citit regulamentul general al serverului... Mai exact, asta:

     

    1. Programe ajutatoare
    a) Nu aveti voie sa jucati cu coduri pe acest server, sa incercati sa il floodati ori sa folositi alte programe nocive. Cei ce incearca sa cauzeze daune serverului/ forumului vor primi ban permanent fara discutii. Cei ce se folosesc de coduri vor primi de asemeni ban, acestea ofera avantaje necinstite fata de ceilalti playeri, iar in aceasta comunitate nu vrem sa avem trisori, ci oameni cinstiti. Tot in aceasta categorie intra si modurile ajutatoare.
    Se considera program ajutator(interzis), orice tip de program care poate oferi un avantaj celui care le foloseste, indiferent de situatie.

     

     

    Deci prin urmare: 

     

    deyuz95 - Ban 7 zile/programe ajutatoare. 

    Aviz pentru restul playerilor, cititi regulamentul si daca nu stiti ce inseamna AVANTAJ, va vom face pe viitor o lista cu toate modurile interzise.

     

     

     

    CLOSED!

    • Like 1
    • Haha 2
    • Sad 1

  3. Hai sa fim seriosi, este discutie pe WT, nu iti convine cce se vorbeste acolo poti iesi linistit, daca te injura pe whisper pe chat normal era altceva. O sa primeasca un avertisment si la urmatoarea abatere se va tine cont si de aceasta plangere minora. 

     

     

    Fiti oameni, nu mai exagerati din orice, numai oameni sensibili.

    Closed. 


  4. Hai sa fim seriosi, este discutie pe WT, nu iti convine cce se vorbeste acolo poti iesi linistit, daca te injura pe whisper pe chat normal era altceva. O sa primeasca un avertisment si la urmatoarea abatere se va tine cont si de aceasta plangere minora. 

     

     

    Fiti oameni, nu mai exagerati din orice, numai oameni sensibili.

    Closed. 

    • Like 1

  5. Am primit report-uri in legatura cu tine ca faci reclama, apoi am intrebat despre dovada, mi s-a trimis pe PM pe forum, am cautat serverul/comunitatea sa vad daca exista si abia apoi te-am banat. 

    Problema apare insa la aceasta reevaluare, ai facut reevaluare pentru contul NoLeveL de pe contul de forum exX, cont banat pentru bug abuse. 
    Dovada nu are rost sa mai pun si eu, apare in videoclipul postat de tine. 

    • Like 1

  6. 16 hours ago, 4ndreea said:

    N-am stiut ca s-a mai propus deci banuiesc ca nu sunt sanse sa se introduca asa ceva daca ce ai tu acolo e din 2016 :))

    In 2016 era un alt staff care probabil avea alte update-uri, alte sisteme de implementat si n-au considerat ca este necesar acest sistem.

    Cum a spus si Vlad, sistemul este bun insa trebuie gandit cumva bine. Trebuie gandit de asa natura incat sa fie relativ grreu sa scapi  dar sa fie satisfacator la final atat pentru player cat si pentru politist, in momentul in care prinde un user care incearca sa evadeze. 

    • Like 1

  7. Doresc(avatar/semnatura/GIF): GIF

    Stock:  https://imgur.com/a/C82vg

    Text: Fara text/

    Precizari: Ti-am pus mai multe poze sa poti face gif cu toate, le vreau in ordinea urmatoare

    1. ElNino

    2. Sisu

    3. Jianu

    4. Stres

    5. Samurai

    6. Coperta de album Stradavarius (*Coperta nu am gasit o poza cum trebuie, cauta tu ce te ajuta, ce te avantajeaza!*)

    & Sa nu se miste foarte repede insa nici sa nu astepti ENORM pana sa se schimbe poza. 


  8. TAS va începe miercuri dimineață judecata cazului care va decide campioana stagiunii 2016/2017 din Liga 1 și Marius Șumudică e convins că echipa lui Gigi Becali ar putea avea șanse de câștig la Laussane.

     

    Fostul antrenor al Astrei e convins că tot acest caz a început din cauza neclarității regulamentului, dar o consideră campioană pe Viitorul. În cazul în care lucrurile s-ar schimba, Șumudică e de părere că FCSB ar putea pătrunde în grupele UEFA Champions League. Echipa roș-albastră ar intra pe ruta campioanelor la tragerea la sorți și datorită coeficientului ar evita nume grele ale Europei.

    "Eu cred că regulamentul nu a fost ok. Există portițe în regulament și pot fi atacate. Cei de la TAS pot da verdictul. Din punctul meu de vedere, Viitorul a câștigat campionatul pe teren, dar și cei de la FCSB au o șansă și încearcă să o fructifice. Ar putea avea câștig de cauză cei de la FCSB în principiu datorită regulamentului, care e foarte prost întocmit. Eu consider că Viitorul a câștigat campionatul pe teren. Au avut cele mai multe puncte, e meritul lui Hagi, dar datorită regulametului orice e posibil. Dacă s-ar schimba clasamentul, FCSB va avea șanse mari să ajungă în grupele UEFA Champions League" a declarat Marius Șumudică într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii Fotbal Club.

     

    Campion în Liga 1 cu Astra, Șumudică a analizat și lupta la titlu din Liga 1 în sezonul următor. CFR, Dinamo, FCSB și Viitorul sunt principalele candidate.

    "Nu știu, e greu de spus, e început de drum și fiecare echipă are atuurile ei și problemele ei. În momentul de față nu pot să spun, dar cred că cei de la FCSB vor câștiga campionatul. N-am niciun fundaș central să-i dau lui Gigi Becali. Și eu am adus un fundaș central din România (nr. Cristi Săpunaru)" a mai precizat fostul antrenor al Astrei.

     

    Sursa: eGaming.ro


  9. Alexandru Maxim a jucat primul meci pentru Mainz, după transferul de la Stuttgart. Mijlocașul român a intrat pe teren imediat după pauză, în locul lui Brosinski, în amicalul pe care echipa sa l-a câștigat cu 2-1 cu Alemannia Aachen, și s-a remarcat imediat, el fiind lăudat apoi de jurnaliștii de la Bild.

     

    Dacă la pauză scorul a fost 1-0 pentru Aachen, după golul lui Hammel, din minutul 8, Mainz a egalat imediat după reluare, prin japonezul Yoshinori Muto (minutul 47), iar, apoi, s-a impus, după reușita unui alt nou-venit, Viktor Fischer (minutul 71).

    Cei de la Bild au remarcat însă atitudinea lui Maxim, care și-a asumat mai multe pase importante și, la fel ca la Stuttgart, a executat majoritatea cornerelor.

     

    ”A intrat în amicalul cu Aachen după pauză și a confirmat imediat. Alexandru Maxim a controlat din prima clipă mijlocul lui Mainz. Primele 45 de minute sunt dătătoare de speranță. Cu astfel de evoluții va fi un succesor demn al lui Yunus Malli, plecat la Wolfsburg, în iarnă, pentru 12,5 milioane de euro.

    A primit aplauze la scenă deschisă din partea celor 2.600 de fani în minutul 58, atunci când a șutat puternic. Apoi, ca un adevărat regizor, a coordonat jocul, a executat cornerele, a distribuit baloanle și le-a dat indicații colegilor. Maxim a fost ca un șef pe teren”, au scris cei de la Bild despre mijlocașul român de 27 de ani, transferat de Mainz, în această vară, de la Stuttgart, în schimbul a trei milioane de euro.

    Acesta a fost lăudat inclusiv de antrenorul Sandro Schwarz: ”Un mare fotbalist. Poți vedea cu ochiul liber cât de valoros este. Alexandru dă siguranță atunci când are mingea la picior”.

    În amicalul cu Alemannia Aachen au evoluat și alți doi jucători importanți aduși de Mainz în această vară: portarul Rene Adler (venit liber de contract de la Hamburg) și extrema Viktor Fischer (venit de la Middlesbrough, în schimbul a trei milioane de euro).

    Sursa: eGaming.ro


  10. Neymar s-a ținut de glume în timpul unui interviu acordat pentru presa din Brazilia. Așa cum era de așteptat, reporterul a ajuns într-un final la o întrebare legată de viitorul jucătorului Barcelonei, iar răspunsul atacantului sud-american a fost unul spontan și amuzant.

     

    Neymar și-a petrecut ultimele zile de vacanță în țara natală, participând la un turneu de fotbal pe plajă, dar și la mai multe evenimente. Ca de obicei, starul Barcelonei a fost în centrul atenției și a fost asaltat de jurnaliști.

    Pentru că în această vară s-a vorbit destul de mult despre o eventuală plecare a brazilianului de pe Camp Nou în Premier League, Neymar a fost întrebat și despre planurile de viitor.

     

    Jucătorul Barcelonei a lăsat să se înțeleagă că este fericit în Catalunya, dar nu a exclus posibilitatea de a părăsi formația lui Valvedere la un moment dat. "Orice se poate întâmpla în fotbal, nimeni nu știe" a precizat Neymar, apoi a lăsat să se înțeleagă că va pleca dacă lucrurile nu vor arăta prea bine în viitor.

    Întrebarea care a urmat instant a fost legată despre o eventuală destinație."Manchester?" a întrebat simplu reporterul, ținând cont că s-a vorbit despre un transfer în Anglia. "Da...Manchester, sau cine știe, poate Eibar" a răspuns râzând Neymar.

    Sursa: eGaming.ro


  11. Aflat în căutarea unui nou club, după despărțirea de Juventus, Dani Alves continuă conflictul cu conducerea Barcelonei. Fundașul dreapta brazilian de 34 de ani l-a numit ”mincinos”, pe Twitter, pe președintele catalanilor, după ce a văzut ultimele declarații ale acestuia.

     

    Într-un interviu acordat în El Mundo Deportivo, Josep Maria Bartomeu a abordat din nou subiectul plecării lui Dani Alves, de la Barcelona, din urmă cu un an, și a spus că a fost vorba despre anumite probleme personale și nu despre un conflict între jucători și anumite persoane din club.

    ”Dani e un băiat de treabă, cu toți îl placem și nu a existat nicio problemă cu clubl. El și cu mine știm foarte bine care a fost problema, una foarte personală, care n-are legătură cu sportul. Am înțeles ce se întâmplă, a fost ceva cu agentul său, noi cunoaștem problema”, a declarat Bartomeu, pentru Mundo Deportivo.

     

    ”El poate spune ce dorește, dar insist, a fost vorba de o problemă personală. Dacă a fost supărat? Dacă nu l-a mai vrut pe Luis Enrique? Dacă nu-l dorea pe președinte? Nu contează. A semnat pentru alt club pentru trei ani, a jucat un an și a decis apoi să plece. A avut motivele sale”, a adăugat președintele Barcelonei, care a vorbit și despre discuțiile din iarnă pe care le-a avut cu Alves: ”În ianuarie am primit un mesaj din partea lui. Ne-am întâlnit și am vorbit. Dar el nu va reveni la Barcelona”.

     

    Sursa: eGaming.ro


  12. Învinsă de Voluntari în Supercupă, Viitorul promite altă faţă cu Eric în teren - mijlocaşul venit liber de contract de la Mediaş va putea juca abia la începutul lui august.

     

    Timp de trei săptămâni, brazilianul va avea un program fizic mai intens, după ce a ratat cantonamentul de vară.

    "Mai e o lună şi jumătate. Se pot întâmpla multe. Eric a demonstrat că e puternic. Dacă îl pregătim bine, ne va ajuta. Deocamdată e la început, trebuie accelerat procesul lui de pregătire. Meciurile oficiale au început şi avem nevoie să ştim cât poate juca. Am făcut o alegere bună" a declarat Hagi la finalul partidei din Supercupă.

     

    "Înseamnă foarte mult pentru mine să joc la actuala campioană. Este o responsabilitate mare, dar mă bucur că Hagi m-a dorit aici. Sunt onorat", a anunţat Eric la scurt timp după ce a semnat cu echipa lui Hagi.

    Campioană în premieră, Viitorul va trage tare în noul sezon şi ca să-şi apere titlul. "Ce a făcut Viitorul anul trecut a fost ceva unic, imposibil. Trebuie să ne luptăm. Acum lumea ne ştie, ne va trata altfel, dar nimic nu e imposibil" a mai declarat Hagi.

    Ultima echipă care şi-a apărat titlul a fost FCSB, cu trei campionate consecutive între 2013 şi 2015.

     

    Sursa: eGaming.ro


  13. FC Voluntari a început noul sezon aşa cum l-a încheiat pe precedentul - cu un trofeu câştigat. Ilfovenii s-au impus cu 1-0 la Botoşani în faţa campioanei Viitorul şi au cucerit Supercupa României, care completează astfel succesul din Cupă, venit împotriva fostei câştigătoare a titlului, Astra Giurgiu.

     

    La finalul partidei, Claudiu Niculescu a dezvăluit că elevii săi vor fi recompensaţi financiar pentru victoria din Supercupă, însă nu acum şi nici nu a dezvăluit suma pe care o vor primi jucătorii ilfoveni.

    Digi Sport a aflat că prima pentru câştigarea Supercupei României este de 30.000 de euro, o sumă care se va împărţi între jucători şi staff-ul echipei.

     

    "Trecem peste toată oboseala, pentru că acest trofeu ne bucură. E o primă, dar va veni mai în toamnă", a declarat antrenorul ilfovenilor, la sfârşitul meciului care a deschis oficial sezonul 2017/18 în fotbalul românesc.

     

    SURSA: eGaming.ro


  14. Regatul Arabiei Saudite a decis să interzică purtarea tricourilor lui FC Barcelona, din cauza sponsorului principal al catalanilor (Qatar Airways), iar cine nu va respecta prevederea riscă de la o amendă de 135.000 de euro până la 15 ani de închisoare.

     

    Legea a fost adoptată ca urmare a deteriorării relațiilor diplomatice dintre cele două țări, după ce, în această săptămână, Arabia Saudită a acuzat Qatarul că sprijină gruparea ISIS.

    Potrivit Sky Italia, o lege similară ar putea fi adoptată, în următoarea perioadă, în Emiratele Arabe Unite, Egipt și Yemen.

     

    Consecințele acestei crize diplomatice vor fi resimțite de către FC Barcelona pe termen scurt, întrucât catalanii vor avea un nou sponsor principal, începând din sezonul următor. Este vorba despre catalanii de la Rakuten.

    Înțelegerea dintre Barcelona și cei din Qatar începuse în 2011, iar timp de doi ani, pe pieptul jucătorilor catalani scria Qatar Foundation (primul sponsor din istoria clubului). Apoi, din 2013 și până în acest an, ei au fost sponsorizați de Qatar Airways.

    Până în 2011, Barcelona nu a avut niciun sponsor, iar, până în 2006, pe tricourile catalanilor nu a apărut nicio inscripție, în afară de sigla clubului și de cea a producătorului de echipament. Între 2006 și 2011, pe tricouri apărea logo-ul UNICEF, însă, în acea perioadă nu a fost vorba despre o sponsorizare, întrucât clubul era cel care finanța programul celor de la ONU.

    Sursa: eGaming.ro


  15.  

    Polonia - România 3-1. Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de formaţia Poloniei cu scorul de 3-1, sâmbătă seara, la Varşovia, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018

     

    La final, Daum a analizat la cald disputa de pe stadionul Narodowy şi a admis că şansele de calificare sunt minime.

    "A fost o disciplină tactică bună, dar am pierdut-o pe alocuri. Era foarte clar cum vor juca ei, dar noi am făcut erori, iar asta ne-a costat. Totul e terminat acum, e o nebunie să te uiţi la clasament şi să crezi că eşti încă în cărţi pentru calificare", a spus Daum la microfonul Digi Sport.

     

    România are doar şase puncte după şase partide, cel mai slab start în preliminariile unui Mondial din istoria naţionalei. Întrebat despre acest lucru, Daum a încercat să aducă argumente în favoarea sa.

    "Sunt multe probleme, au fost multe meciuri în care nu am putut înscrie. Nu am fost la înălţimea adversarilor nici în ceea ce priveşte pasele. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem mai bine în viitor", a mai spus Daum, care crede că şi norocul ne-a lipsit în această campanie:

    "Puteam face mai mult cu Muntenegru, puteam învinge în Kazakhstan, am avut chiar şansa să învingem Danemarca".

     

    În ultima perioadă, tot mai multe voci au cerut demisia selecţionerului, însă acesta e decis să continue la cârma primei reprezentative.

    "Plec la Cluj, da. De ce să părăsesc naţionala, toată lumea în Bucureşti îmi spune <Te rog, stai, rămâi, avem cu tine o şansă să schimbăm ceva>", a concluzionat selecţionerul.

     

    Sursa: eGaming.ro


  16. Salutari baieti, consider ca mi-am facut treaba atata timp cat am putut si cat am fost lasat. Drumul meu in sectiunea de grafica ca si moderator al acestei sectiuni s-a incheiat aici. Echipa de grafica are nevoie de implicarea membrilor pentru ca fara ei, inca o data s-a demonstrat ca nu avem ce sa facem. 

    Eu imi pun "moderatorul" in cui si voi activa doar ca membru, prin portofoliu sau cereri cand mai am timp. 

     

    Vreau sa va multumesc tuturor, in special celor 2 care au fost langa mine de la inceput, @DRGN si @LilGangsta

    Sper sa-mi continue munca DRGN pentru ca inca activeaza si sa faca o treaba mult mai buna decat a mea. Va avea tot sprijinul meu oricand imi va cere ajutorul si oricare dintre voi care aveti vreo nelamurire vreodata, nu ezitati sa-mi scrieti, desi nu voi mai fi moderator pe aceasta sectiune, grafica a fost parte din timpul meu petrecut aici si voi ajuta cu inima deschisa pe oricine.

     

    Acestea fiind spuse, va multumesc pentru implicare, ati fost ok din toate punctele de vedere insa avem nevoie de mai multa activitate in Grafica pentru ca aceasta sectiune sa mearga. In ultimul rand tin sa le multumesc urmatorilor moderatori pentru faptul ca au facut parte din echipa mea:

    @Atlas @prafy @pulsee @Shc @eXemplu @Exchange @OmuPower @MisterS @Legolas si nu in ultimul rand cei doi mentionati mai sus. 

     

    Sper ca nu am uitat pe nimeni, in cazul in care am facut acest lucru imi pare rau si va multumesc!

    • Like 8
×
×
  • Create New...