Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ursu93 last won the day on 27 April

Ursu93 had the most liked content!

Community Reputation

538 Reputable

About Ursu93

 • Rank
  Sick Side
 • Birthday 11/05/1993

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

16,687 profile views
 1. Scandal sa fie!!! :))

  1. Dav

   Dav

   haha

    

 2. Nu te mai uita la plangerile mele. :(

  1. Show previous comments  1 more
  2. VaruTzZu

   VaruTzZu

   imi cer eu scuze pentru el

  3. J0k3ru

   J0k3ru

   :)))))))))))

  4. LOZIO

   LOZIO

   De ce nu mai esti admin?

 3. Nick in joc: Ursu93 Level: 14 Poza cu /stats: https://imgur.com/a/NKZqC9k Alte mentiuni: -
 4. Mult succes in continuare!

  1. Show previous comments  13 more
  2. CrunK3

   CrunK3

   Ai uitat sa-mi dai car slot ....

  3. Ursu93

   Ursu93

   Am uitat, scuze, sunt convins ca o sa primesti :)

  4. Stix

   Stix

   Ursule sincer imi pare rau ca nu ai mai ramas , oameni ca tine avea nevoie aceasta comunitate. Eu cum am mai zis si spun bravo pentru ceea ce ai facut si cred ca ai ajutat cu tot ceea ce ti-a stat in putinta. Respect si mult succes  in continuare.

 5. Castigator AndreiTMB 3.400.000$$
 6. Licitatia continua aici doar intre AndreiTMB si Origin, restul nu sunt luate in considerare
 7. Si eu am vrut la fel, si de asta te intreb si mai intreb o data la faza respectiva care e explicatia ca sangele sare ca si cum ar sari din tine, la 3m in spatele lui laurqq? poate eu nu vad sau nu inteleg, daca vrei sa ajuti ofera o explicatie
 8. Arata-mi momentul cand sangele sare din el la momentul asta https://imgur.com/T1L02tv , sau sare sangele dar cu 3m in spate?
 9. e video=ul tau, intre 2:10-2:12 sangele apare fix pe tine, nu apare pe el si apoi te bagi tu in fata, el e mult in fata cand apare sangele fix in dreptul tau. La plangerea asta nu raspund eu, dar daca tot am stat 4 ore sa analizez un video, poate ajuta la ceva.
 10. asta intreb si eu de ce nu iti scade hp? explica de unde e sangele ala si trecem si la poza de ai spus-o tu, da-mi o explicatie pt sangele din pozele pe care le-am postat eu
 11. https://imgur.com/a/BwAJAw4 sunt 4 frame-uri cu un glont, care intra in tine, si srae sange , e si inainte sa intre si dupa, ca sa nu fie dubii, nu iti scade viata, de ce?
 12. Laurqq moare la 4:40-4:41, in videoul tau, mai verifica o data ce ai scris, refa timpi si discutam, sau daca vrea alt admin sa raspunda chiar il rog
 13. Laurqq - nimic. In video original pus pe slow motion 0,25 la min 4:30 - 4:32 se vede cum trage in tine si sare sange din tine, apoi il atinge si pe el un glont si din pozele tale se observa ca i-a scazut viata. La primele gloante sare sange din tine nu din el, cand skin-ul lui face animatia atunci ii scade viata. A fost testat si cu TW, deocamdata nu am gasit nimic. Daca este nevoie de clarificari si poze suplimentare o sa venim cu ele, dar prima data arunca si tu o privire la sangele care sare din tine, ce se intampla cu el. Daca a fost verificam acum cu TW nu inseamna ca de acum nu o sa mai fie supus testelor sau nu o sa mai fim cu ochii pe el, toti cei din DM mai devreme sau mai tarziu o sa fie testati si verificati, de cate ori este nevoie. P.S. verificarile TW sunt filmate si sunt postate in zona privata la care au acces toti adminii, ca sa nu fie discutii.
 14. Level casa : 7 Poza : https://imgur.com/rie2nrg Pret de pornire: 1.000.000 $ Model de postare : Level minim 7, puteti licita oricat dar trebuie sa fie mai mult decat ultima oferta sau pretul de pornire daca e prima oferta. Licitatie deschisa pana maine 26.05.2020 la ora 20:00, cine nu are cel putin o licitatie pana la ora 19:00 nu mai are voie sa liciteze. in cazul in care iar licitati ca astazi doar ultimii mai au voie sa liciteze in joc.
×
×
 • Create New...