VladM

Members
 • Content Count

  1,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by VladM

 1. VladM

  La multi ani Marean!

 2. Nick-ul tau pe server: VladM Nick-ul celui reclamat: ovidiu666 Motivul reclamarii(din ce cauza?ti-a dat ban aiurea , a abuzat de comenzi , te-a injurat , etc...): ban aiurea Ora si data primirii ban-ului: Adresa ta de ip: 79.116.143.157 STEAM ID(daca exista): STEAM_0:0:31966853 Dovada: ( minim 2 poze ):
 3. VladM

  La multi ani sInK ! 

 4. nu mint, eu fur mai mult ca Dragnea
 5. Este un joc simplu, fiecare player va pune o intrebare cu textul "De ce esti fan ..." iar voi va trebui sa raspundeti asemanator cu cel din acest videoclip : Exemplu : I: De ce esti fan Paul Walker? R: Pai sunt pentru ca din seria filmelor si pentru ca automobile Voi incepe eu R: I: De ce esti fan Roxana Babenco ?
 6. Nu exista topic de inactivitate asa ca pun aici , voi fi inactiv 14 zile incepand de maine pwp ! Am sa mai intru dar rar
 7. Ieri am fost la munca , nu am avut cum sa postez dovada intr-un timp atat de scurt. Se poate observa pe filmare cum fuge in spawn crezand ca o sa scape de amenda plus ca nu scrie nicaieri ca nu am voie sa dau amenda in spawn, de frisk scrie doar. O zi buna !
 8. Eu doar l-am somat sa stea pe loc si sa plateasca amenda, dovada pentru deranjare o are iTalianuL caruia momentan i-a murit calculatorul din cate am inteles, o va posta zilele astea!
 9. Nickname: VladM Level: 18 Vârsta reală: 22 Facțiuni precedente: ALL De ce dorești să te alături facțiunii Police Department?: Doresc sa intru Police Department pentru ca imi place foarte mult si vreau sa ajut la dezvoltarea acestei factiuni. În ce interval orar joci SA-MP?: Nu ma un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizări: ''Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!"
 10. kiD16 - Acceptat pentru teste VACation - Acceptat pentru teste Leonardo - Acceptat pentru teste Recrutarile continua !
 11. post-uri neimplicate + hate
 12. AndreiTMB - Respins, ai retras
 13. Recrutari VACation - Recrutat astazi 18.08.2018 , Ora: 12:44 Leonardo - Recrutat astazi 19.08.2018 , Ora: 14:46 Demiteri -
 14. VladM - Lider 1. VACation 2. Leonardo 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.