VladM

Members
 • Content Count

  1,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by VladM

 1. nu mint, eu fur mai mult ca Dragnea
 2. Este un joc simplu, fiecare player va pune o intrebare cu textul "De ce esti fan ..." iar voi va trebui sa raspundeti asemanator cu cel din acest videoclip : Exemplu : I: De ce esti fan Paul Walker? R: Pai sunt pentru ca din seria filmelor si pentru ca automobile Voi incepe eu R: I: De ce esti fan Roxana Babenco ?
 3. Nu exista topic de inactivitate asa ca pun aici , voi fi inactiv 14 zile incepand de maine pwp ! Am sa mai intru dar rar
 4. Ieri am fost la munca , nu am avut cum sa postez dovada intr-un timp atat de scurt. Se poate observa pe filmare cum fuge in spawn crezand ca o sa scape de amenda plus ca nu scrie nicaieri ca nu am voie sa dau amenda in spawn, de frisk scrie doar. O zi buna !
 5. Eu doar l-am somat sa stea pe loc si sa plateasca amenda, dovada pentru deranjare o are iTalianuL caruia momentan i-a murit calculatorul din cate am inteles, o va posta zilele astea!
 6. Nickname: VladM Level: 18 Vârsta reală: 22 Facțiuni precedente: ALL De ce dorești să te alături facțiunii Police Department?: Doresc sa intru Police Department pentru ca imi place foarte mult si vreau sa ajut la dezvoltarea acestei factiuni. În ce interval orar joci SA-MP?: Nu ma un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizări: ''Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!"
 7. VladM

  Angajari JOB Hitman

  kiD16 - Acceptat pentru teste VACation - Acceptat pentru teste Leonardo - Acceptat pentru teste Recrutarile continua !
 8. post-uri neimplicate + hate
 9. VladM

  Angajari JOB Hitman

  AndreiTMB - Respins, ai retras
 10. Recrutari VACation - Recrutat astazi 18.08.2018 , Ora: 12:44 Leonardo - Recrutat astazi 19.08.2018 , Ora: 14:46 Demiteri -
 11. VladM - Lider 1. VACation 2. Leonardo 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
 12. VladM

  Angajari JOB Hitman

  Recrutari ON ! Minim level 10. Inainte de a face cerere cititi urmatoarele: - Regulament Hitman Agency - Regulament de Ordine Interioara - Comenzi in joc disponibile factiunii Hitman Model de postare:
 13. In urma cererilor pentru Helpers Team au mai fost selectati urmatorii : ChoCaPiK - Helper in teste PULSE - Helper in teste BlaSam11 - Helper in teste kiD16 - Helper in teste
 14. ChrisAngel - helper in teste Safy7 - helper in teste Dexter - helper in teste Mai astept cereri in continuare ! Pentru a face cerere trebuie sa aveti minimum level 5 in joc. Trimiteti cererile la [email protected] cu Subiectul: [Cerere Helper] - Numele Vostru ex: [Cerere Helper] - BlackDay Model de cerere care trebuie completat:
 15. Se cauta Helperi eGaming SA:MP, daca iti place sa ajuti si esti sigur ca ai timpul necesar pentru aceasta functie asteptam o cerere din partea ta. Pentru a face cerere trebuie sa aveti minimum level 5 in joc. Trimiteti cererile la [email protected] cu Subiectul: [Cerere Helper] - Numele Vostru ex: [Cerere Helper] - BlackDay Model de cerere care trebuie completat: