Jump to content

Tiny

Members
  • Content Count

    478
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

59 Recognised

About Tiny

  • Rank
    Ignorance, yet knowledge.
  • Birthday 06/25/1996

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array

Recent Profile Visitors

11,769 profile views
  1. Fiecare forum are modelul lui de postare pentru categoriile de "reclama". Spre exemplu , pe majoritatea forum-urilor unde am postat exista urmatorul model de postare: [b]Nume[/b]: eGaming [b]Fondator[/b]: - [b]Categorie[/b]: Comunitate de jocuri [b]Nr. total mesaje[/b]: 896097 [b]Nr. total membri[/b]: 20574 [b]Data infintarii[/b]: 2009 [b]Descriere[/b]: - [b]Site[/b]: http://www.egaming.ro [quote]Cauti o comunitate romaneasca de gaming, serioasa si in continua crestere ? Doresti sa joci pe servere unde distractia si seriozitatea sunt pe primul loc ? Atunci ai optiunea de a veni pe eGaming, o comunitate ce se afla printre cele mai vechi din Romania. Detinem un server de SA:MP mod GodFather, 3 servere de CS (Normal mod, Respawn, GunGame) si un server de Minecraft in continua crestere. Avem sisteme si scripturi unice (cel putin pe partea de SA:MP) care fac diferenta. Periodic se organizeaza competitii online de Fifa, CS, Pool, BackGammond, Poker, Haxball, etc. Pentru mai multe informatii, ne puteti gasi la adresele : Forum : http://forum.egaming.ro/ Blog : http://www.egaming.ro/ Facebook : https://www.facebook...mmunity?fref=ts Think different, think eGaming ![/quote]
  2. Nick facebook: Goldenblue Localses Nick site egaming: TiNNY MT dorit: Ignorance, yet knowledge.
  3. Pro , este o propunere foarte buna si foarte utila.
  4. Contra din mai multe motive , unul dintre ele ar fi acela ca pentru un server care apartina unei comunitati asa mari si frumoase trebuie un host si acela se cumpara cu bani . Unul dintre ele ar fi playeri , deja in Romania au inceput sa apara 15 servere pe zi am vazut un articol pe un site dedicat CS-ului. In momentul de fata 5 din 6 jucatori au cate un server . Foarte multe servere foarte putini playeri. Acesta este punctul meu de vedere . Daca gresesc corectati-ma. Multumesc !
  5. Pro , aceasta sectiune ar ajuta destui de multi useri . Felicitari ca ai venit cu aceasta idee.
  6. Contra , nu cred ca acest top 5 a fost bagat pentru organizarea unor concursuri sau pentru a se creea diferite divergente intre membri forum-ului ( " Tu cand iesi ma de pe forum ca deja o arzi aiurea " ).Acest top cred ca a fost creeat pentru a vedea lumea cei mai activi utilizatori ca timp. Nu vreau sa fiu caracterizat dupa acest post ca fiind un baiat rau sau un membru care face posturi pentru +1 . Multumesc , o seara placuta in continuare.
  7. 1. Counter-Strike 2. World of Warcraft 3. Sa:Mp
  8. Votez: 11 Pentru ca: Imi place ideea cu nasturi si se vede frumos
  9. E de la placa video.Te-ai uitat la cerintele jocului sa vezi ce placa video iti cere?
  10. 1. Heroes 2. Prison Break 3. Lost 4. Top Gear 5. Dexter
  11. 1. Triburile 2. PovesteaNoastra 3. Travian 4. My Brute 5. Ikariam
×
×
  • Create New...