Jump to content

sergius

Hall Of Fame
  • Content Count

    2,726
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

Posts posted by sergius


  1. Incepand de astazi, comunitatea noastra se "imbraca in haine noi" .Ā 

    Am decis impreuna cu staff-ul eGaming sa schimbam vechea tema a forumului cu una noua, speram noi mai placuta .

    Speram ca aceasta schimbare sa aduca un aer de prospetime si sa fie pe placul vostru, iar in caz ca printre voi sunt persoane nostalgice si vor sa mentina vechea tema o pot face.

    Vom lasa la dispozitie si tema veche pentru cine vrea sa o foloseasca .

    Ā 

    • Like 7
    • Love 3

  2. Ai incercat alte programe ? Sau cu casti se aude la fel ?

    Cred ca problema e de la programele care le folosesti, descarca ultima versiune a lor de pe site-ul oficial .

    Sau incearca sa descarci Bsplayer si lasa-l sa-ti descarce toate codecurile ( o face automat ), e posibil sa ai vreunul lipsa.Ā 


  3. Mersi, apreciez. Chiar ma gandeam ce au grafferii cu mine de nu imi fac si mie un "GIFT" .

    Ā 

    P.S.Ā  nu l-am salvat eu cum trebuie sau nu are masurile standard ?

    • Like 1

  4. Va anuntam ca s-aĀ facut update la ultimele versiuni de software, ceea ce inseamna ca suntem la zi cu toate update-urile in ce priveste forumul.

    Vestea "proasta" daca o putem numi asa, e ca tema precedenta nu mai era compatibila cu noua versiune a forumului, asa ca am apelat la o varianta de rezerva.

    Pentru o perioada de timp vom folosi o tema compatibila, urmand ca in viitorul apropiat sa instalam o tema noua si, speram noi, pe placul tuturor.

    Ā 

    Tema curenta o puteti alege din partea de jos a forumului unde scrie "Theme" si se nu meste "eGaming v5.2", e deja setata de default dar e foarte probabil ca sa fi ramas la unii tema veche .

    • Love 1

  5. dns-urile nu pot fi date dupa numele altei comunitati, ce rol ar mai avea afilierea, daca pun dns cu numele serverului unde ai activat tu.

    Doar pentru acest mic detaliu pe care l-ai "omis", propunerea de afiliere va fi respinsa .

    Ā 

    O zi buna .


  6. O sa incerc sa lamuresc in cateva cuvinte cum sta treaba cu serverul de samp.

    Ā 

    Cel mai probabil nu o sa reusesc sa va fac sa intelegeti pe majoritatea dar nu asta e scopul meu cu acest topic, e doar pentru informatie.

    In primul rand, nu, nu se da wipe. Serverul a fost inchis, am explicat in sectiunea respectiva acum cateva zile motivul, o sa incerc sa detaliez mai mult aici .

    In primul rand pentru cei care nu stiti , de la plecarea lui Assistent , eGaming nu a mai avut scripter, au fost doar scripteri "de timp liber". Ceea ce a facut ca treptat playerii sa se orienteze spre alte servere, unde scripterul era in mijlocul lor si rezolva orice bugĀ  si facea update-uri nu doar lunar ci si mici implementari chiar si zilnic. Nu dau vina pe scripteri, nu e nimeni obligat sa scripteze pentru egaming, ceea ce s-a facut, s-a facut cu sacrificii din timpul lor liber. S-a incercat si varianta platirii unui scripter ( atat cat s-a putut ) dar totusi nu e acelasi lucru ca si cand scripterul ar juca sa fie pe server in fiecare zi sau macar disponibil 7 zile din 7 . Situatia asta a dus la scaderi drastice al numarului de playeri, care din cand in cand mai crestea cand se mai faceau cateva schimbari majore ( wipe, staff, etc ) dar bineinteles acest lucru nu dureaza pentru ca ne lovim de aceeasi problema.

    Am luat o decizie care , de fapt, ar fi trebuit luata mai devreme dar nimeni nu a avut curajul sa o faca, si recunosc ca si eu am fost contra cand s-a propusĀ  in staff acum ceva timp in urma ( 2-3 ani ) , inchiderea serverului de samp .

    De ce am luat decizia acum ? Pentru ca in ultima luna erau on doar 5 - 10 playeri on ( ce trecea peste erau clone / boti ), iar eu cu cei 5 playeri on trebuia sa platesc scripteri sa faca update-uri lunare. E usor sa comentezi de pe "margine"Ā  si sa arati cu degetul razand ( sau chiar jignind gratis) pe la status.

    Daca serverul avea constant macar 20-30 playeri on ( fara clone ) i-l tineam on chiar daca trebuia sa platesc pentru asta 50-100 ā‚¬ lunar pt scripteri, era ok din partea mea.

    Dar in situatia in care serverul e gol, prefer sa investesc banii aia in alt server care da rezultate, cum ar fi Minecraft, care are oĀ  activitate mult mai buna decat samp-ul si nu e deschis decat de cateva luni si cu probleme la host.

    Ā 

    Cu toate acestea, serverul de samp nu e definitiv ingropat, eu am mai zis si in anuntul pe care l-am facut.

    Daca cineva se ofera sa se ocupe, dar nu oricum si nici oricine, cineva cu cunostinte de scripting si cu timp liber, serverul poate fi redeschis.

    Dar va fi in aceeasi categorie care este acum RTO si RPP, adica server independent, care va fi administrat de un manager RPG, atat financiar cat si administrativ.

    E normal ca dupa razboi sa se dea toti viteji, chiar ma asteptam la asta, dar cei care comentati pe la status sunteti tot aia care comentati cand era serverul deschis, si radeati ca de ce i-l mai tinem on si de ce mai joaca lumea samp.

    Si ca sa nu se inteleaga gresit, hate-ul vostru a contribuit 1 % la decizia luata, e doar asa ca o paranteza.

    Comunitatea eGaming, o fi fost fondata pe baza samp-ului nu zic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem cu mentalitatea de acum 10 ani.

    Vom incerca sa ne reorientam spre alte posibilitati, sa evoluam.Ā  E prematur acum sa ma pronunt, sunt ceva proiecte de viitor, cu timpul vom vedea ce va iesi de aici. Iar daca totul va iesi prost, macar nu am stat cu mainile in san sa astept minuni din cer .

    Pentru cei care vor parasi comunitatea ca nu mai e samp-ul, le urez bafta si spor in viata, iar cei care vor sa ramana indiferent continutul comunitatii si vor sa incerce lucruri noi, ce sa zic decat ca eu sincer cred ca nu vor ramane dezamagiti.Ā 

    • Like 12

  7. Staff-ul eGaming va anunta ca suntem in cautarea unei persoane care sa se ocupe cu monitorizarea serverelor de pe comunitate.

    Aceasta persoana nu se va ocupa de servere si de buna lor desfasurare ci de a tine o evidenta a activitatii lor pe forum.

    Pentru acest motiv s-a decis reintroducerea functiei de ProJect Manager, care in trecut avea alte insarcinari, acum se va ocupa de ceea ce am explicat mai sus .

    Ā 

    Prin urmare, toti cei care credeti ca sunteti potriviti pentru aceasta functie si sunteti dispusi sa ajutati, sunteti rugati sa trimiteti cererea voastra la adresa de mail [email protected], dupa urmatorul model :

    Nume
    
    Prenume
    
    Nick pe forumĀ 
    
    O scurta descriere ( In legatura cu comunitatea si ce activitate ai )Ā 
    
    Motivul pentru care consideri ca esti persoana pe care o cautam
    
    Ce experienta ai ca moderator ?

    Cerinte minime :Ā 

    • Cel putin 1 an de la inregistrarea contului pe comunitate
    • Cel putin 500 posturi
    • Cel putin 1 data moderator pe forum

    Este nevoie sa indepliniti macar una din conditiile de mai sus .

    Ā 

    Astept cererile voastre pana pe data deĀ  20 - 04 - 2018

    Ā 

    • Like 4

  8. Cu ocazia sarbatorilor de Paste, comunitatea eGaming va ofera, doar pe durata zilei de azi, posibilitatea de a va schimba numele pe forum gratis si fara sa fiti in vreun grup anume.

    Tot ce trebuie sa indepliniti este sa fiti inregistrati de cel putin 14 zile pe forum.

    Va urez sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi , distractie placuta atat pe serverele comunitatii cat si in afara lor .

    • Like 4

  9. Ā 

    Cautare Moderator GlobalĀ 

    Ā 

    Avand in vedere ca unul din Moderatorii Globali al comunitatii va avea o perioada de inactivitate, staff-ul eGaming a decis sa aleaga un Moderator Global.

    S-a decis ca aceasta cautare sa se faca public, de obicei acest lucru se face prin votul moderatorilor cu acces in zona privata, pentru a da posibilitatea tuturor sa aplice pentru aceasta functie.

    Sun insa cateva reguli de respectat, nu putem alege Moderator Global pe cineva care nu a mai avut contact in viata lui cu forumul eGaming ca moderator, nu ar fi corect fata de cei care sunt activi ca moderatori si playeri vechi pe forum.

    Asa ca daca aiĀ 

    -Vechime pe comunitate

    -Experienta ca moderator

    -Un "cazier" cat de cat curat

    - Activitate pe forum ( in prezent)

    Ā 

    Te asteptam cu o cerere laĀ acest LINK


  10. Propunerea ta e buna doar ca idee dar ai transformat-o in ceva urat.

    Nu intentionam sa transformam serverul intr-o afacere, si ceea ce introducem incercam pe cat posibil sa fie accesibil pentru toti.

    Donatiile au fost introduse mai mult la cererea playerilor, pentru ca pe alte servere se pot cumpara bunuri in game, etc. , si am zis sa dam posibilitatea si celor care sunt mai lenesi.

    Dar ceea ce propui tu ar fi o discriminare pentru playerul de rand care saracul poate ar vrea si el sa isi poata "construi" o casa dar nu are bani sa bage in game.

    Si ca raspuns la sugestie, nu stiu cat de convenabil ar fi sa bagam /createhouse , indiferent ca e pe VP sau nu, vom vedea peste tot case ( abandonate ) si poate va fi interesant la inceput dar cu timpul nu cred ca va arata asa bine pe server.Ā 

    Vor fi consecinte economice (scaderea preturilor la case unul din ele ) .

    Momentan exista acel sistem de interioare pentru case, si probabil ar mai trebui adaugat ceva sistem de mobilat casa, dar sa ti-o faci unde vrei e cam riscant, zic eu .


  11. Nu stiu cat de sigur poate fi acest sistem ca sa banezi pe cineva in baza acestor dovezi .

    Sigur ca ar rezolva o mare parte din plangeri, dar eu sincer nu prea am incredere in el, poate fi afectat de lag de exemplu, si suntem punct si de la capat.Ā 

×
×
  • Create New...