wanted_94

Members
 • Content Count

  1,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

wanted_94 last won the day on 2 August 2016

wanted_94 had the most liked content!

Community Reputation

552 Reputable

2 Followers

About wanted_94

 • Rank
  gogo minitim
 • Birthday 06/24/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://egaming.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  New York
 • Interests
  eGaming

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Duduman
 • Nick CS
  Dudu
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

13,014 profile views
 1. Va salut domnilor si la multi ani!

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   Salut cu respect !ย 

 2. Nu avem sanse sa ne calificam... Nivelul echipei nationale este limitat. Si-au aratat valoarea la ultimul campionat european. )
 3. Da, bag la aparate din cand in cand la speciala sau la septari. (Book of Ra, Sizzling, Lucky Lady's Charm,Dolphins Pearl,40 super hot, etc.) In rest nu prea, poate la Dota2 sa cumpar ceva.
 4. Regulat. Este mai usor sa manipulezi o masa de neinformati decat de oameni cititi. Majoritatea se complac รฎn mediocritate.
 5. Nickname: Dudu94 Imagine: click Text: Fara daca se poate, sau "Dudu" discrept pe undeva. Alte preferinte (dimensiune / font):Daca adaugi text sa fie foarte discret.
 6. Doresc o/un: Avatar/Semnatura/Userbar: Avatar Imagine: click Text: Fara text daca se poate, maxim "Dudu" discret pe undeva. Dimensiuni: dimensiunea maxima pt. avatar. Ultima cerere: Nu am mai facut de foarte mult timp cerere peste 2 luni si nu o mai gasesc pe ultima.
 7. Tema dorita: (niste masini frumoase care dau o linie sau un drift) Text: Duduman / fara text Alte sugestii: Un BMW fa!
 8. Cu tot respectul tin sa te contrazic pt. ca nu e asa, nu este nimeni singur in factiune si nu sunt degetaba factiunile, da poate ca sunt putin cam plictisitoare pt. ca de atatia ani de zile nu s-au adus modificari la ele e boring. Poti baga un skin nou / o masina noua / introdu niste misiuni la taxi gen: plimba 10-15 civili pe saptamana pana la casino LV(exemplu) ; La news reporter la fel se pot scripta niste lucruri gen sa faci 10-15 poze pe zi la rival-waruri si apoi sa faci niste ziare si sa le vinzi, De medici da chiar este nevoie si eu chem medici destul de des pentru ca daca nu ai casa sau rent primesti random o boala si la cateva minute pierzi viata si ai nevoie de medic sa te scape de aceasta boala,sau tot asa random apar incedii la case si un medic/fireman trebuie sa intervina, si aici liderul isi poate motiva mai mult membrii si le poate adauga cateva misiuni de exemplu sa salvezi 3-4 civili pe zi la spawn civil care au sub 20 hp si un medic trebuie sa intervina etc. Astea sunt doar cateva exemple, idei sunt si cred eu ca se poate scripta. Mi se pare o prostie sa renunti la factiuni ca ti se pare tie boring M/f ; NR ; Taxi. Ce parere crezi ca are un player nou care abia intra pe server scrie /factions si vede 3-4 factiuni ? "Dc m-as juca aici cand comunitatea "y" are 16 factiuni?" Alte comunitati adauga factiuni si noi sa le scoatem??? NU! Playerii isi doresc diversitate si lucruri noi,e bine sa ai de unde alege.Nu trebuie renuntat la factiuni trebuie doar aduse cateva lucruri noi.masini/skinuri/cateva misiuni scriptate(niste checkpointuri) etc. FMA - ar trebui sa se adauge curse noi constant... Eu cred ca idei sunt dar trebuie sa vina initiativa si din partea liderilor si sa ma renunte la figuri si poate chiar sa impuna anumite lucruri membrilor. Repet nu mi se pare o solutie sa inchidem factiunile, se poate redeschide sectiunea de ajustare pentru factiuni si acolo liderii sa isi mai adauge ce au nevoie sau sa-si faca upgrade-uri pt. factiunile lor. Sunt foarte multe lucruri de remediat, din exterior pare foarte usor de spus...