Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

wanted_94 last won the day on 2 August 2016

wanted_94 had the most liked content!

Community Reputation

552 Reputable

2 Followers

About wanted_94

 • Rank
  gogo minitim
 • Birthday 06/24/1994

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

13,254 profile views
 1. Va salut domnilor si la multi ani!

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   Salut cu respect ! 

 2. Cf Dedeman

  1. Peyn

   Peyn

   Dedeman vii inapoi pe samp eG plzz

 3. Nickname: Dudu94 Imagine: click Text: Fara daca se poate, sau "Dudu" discrept pe undeva. Alte preferinte (dimensiune / font):Daca adaugi text sa fie foarte discret.
 4. Doresc o/un: Avatar/Semnatura/Userbar: Avatar Imagine: click Text: Fara text daca se poate, maxim "Dudu" discret pe undeva. Dimensiuni: dimensiunea maxima pt. avatar. Ultima cerere: Nu am mai facut de foarte mult timp cerere peste 2 luni si nu o mai gasesc pe ultima.
 5. Tema dorita: (niste masini frumoase care dau o linie sau un drift) Text: Duduman / fara text Alte sugestii: Un BMW fa!
 6. Tu parca ai ban, 6 luni?
 7. wanted_94

  Save eGaming!

  Cu tot respectul tin sa te contrazic pt. ca nu e asa, nu este nimeni singur in factiune si nu sunt degetaba factiunile, da poate ca sunt putin cam plictisitoare pt. ca de atatia ani de zile nu s-au adus modificari la ele e boring. Poti baga un skin nou / o masina noua / introdu niste misiuni la taxi gen: plimba 10-15 civili pe saptamana pana la casino LV(exemplu) ; La news reporter la fel se pot scripta niste lucruri gen sa faci 10-15 poze pe zi la rival-waruri si apoi sa faci niste ziare si sa le vinzi, De medici da chiar este nevoie si eu chem medici destul de des pentru ca daca nu ai casa sau rent primesti random o boala si la cateva minute pierzi viata si ai nevoie de medic sa te scape de aceasta boala,sau tot asa random apar incedii la case si un medic/fireman trebuie sa intervina, si aici liderul isi poate motiva mai mult membrii si le poate adauga cateva misiuni de exemplu sa salvezi 3-4 civili pe zi la spawn civil care au sub 20 hp si un medic trebuie sa intervina etc. Astea sunt doar cateva exemple, idei sunt si cred eu ca se poate scripta. Mi se pare o prostie sa renunti la factiuni ca ti se pare tie boring M/f ; NR ; Taxi. Ce parere crezi ca are un player nou care abia intra pe server scrie /factions si vede 3-4 factiuni ? "Dc m-as juca aici cand comunitatea "y" are 16 factiuni?" Alte comunitati adauga factiuni si noi sa le scoatem??? NU! Playerii isi doresc diversitate si lucruri noi,e bine sa ai de unde alege.Nu trebuie renuntat la factiuni trebuie doar aduse cateva lucruri noi.masini/skinuri/cateva misiuni scriptate(niste checkpointuri) etc. FMA - ar trebui sa se adauge curse noi constant... Eu cred ca idei sunt dar trebuie sa vina initiativa si din partea liderilor si sa ma renunte la figuri si poate chiar sa impuna anumite lucruri membrilor. Repet nu mi se pare o solutie sa inchidem factiunile, se poate redeschide sectiunea de ajustare pentru factiuni si acolo liderii sa isi mai adauge ce au nevoie sau sa-si faca upgrade-uri pt. factiunile lor. Sunt foarte multe lucruri de remediat, din exterior pare foarte usor de spus...
 8. wanted_94

  Save eGaming!

  Am vazut mai sus undeva ca ai avut cateva idei/propuneri bune, dar incearca sa te exprimi decent. Legat de scoaterea factiunilor mi se pare o idee foarte proasta,chiar daca nu sunt 150 de playeri tot este nevoie de si de taxi / sau medici sau nr. Si btw nu suntem 30. Ideea ar fi urmatoarea sa incercam sa ne axam mai mult playerii de level mic(incepatori) cu ceva sisteme noi pentru taxi(gen niste misiuni) nici de cum sa scoatem factiunea(eventual niste lideri mai activi si de treaba fara basini in cap. Eu cred ca ar trebui sa acordam mai mult credit factiunilor de non-dm, mai ales in aceasta perioada. Factiunile de DM sunt ok asa cum sunt momentan. Degeaba aduci playeri daca nu stii sa-i pastrezi,trebuie sa colaboram atat helperii/adminii/liderii cat si membrii,mai multa activitate eventuri,premii factiuni ok cu lideri activi si primitori si oamenii vor ramane pe comunitate cu siguranta.
 9. wanted_94

  Save eGaming!

  Si eu am stat tot o saptamana pana sa se raspunda la plangerea ta si ghici ce : Tot "nimic"... si la fel nu am mai stat sa fac plangeri si reevaluari,desi nu mi s-a dat nici macar o explicatie... Ai 7-8 scripturi in cleo,iti apar cursoare random pe ecran, te filmezi cu aim si tot tu acuzi,injuri,faci scandal si faci plangeri pt. aim... WTF!? Am uitat iti mai omori si coechipierii in propriile filmari si ai tupeu sa zici de George... Btw cea mai buna explicatie a fost aia ca joci samp de pe laptop si ai 2 monitoare . Pace!
 10. wanted_94

  Save eGaming!

  Cate unbanuri sa se mai dea cumetre??? Nu s-au oferit destule sanse? Nu vezi ca cel putin 80 la suta au hack?? A ajuns un server de codati...
×
×
 • Create New...