Marci

Hall Of Fame
 • Content Count

  6,149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Everything posted by Marci

 1. primul cont :O

  1. Show previous comments  4 more
  2. RaduReleu

   RaduReleu

   :))))) Cu asta am zis am tinut minte perfect. Rupeai oleaca foamea. :))) Si banul nu-l luasei ca ai bagat s0beitu? Adica luasei ban pt limbaj staff si dupa ai revenit si trollai lumea cu s0beitu. :)) Eu asa am retinut.

  3. Marci

   Marci

   N-am bagat cod niciodata, doar cand am testat cu xanto anticheat pe chilliad 

  4. RaduReleu

   RaduReleu

   A, atunci confund. :D 

 2. Care e din Buc si vrea sa mergem intr-o zi la nexus?

  1. Show previous comments  2 more
  2. miLan

   miLan

   @JesTyCk & @ArSsurA Faceti o sesiune de gaming , beti 2-3 beri , totul pe cheltuiala lui Marci .

  3. miLan

   miLan

   Va baga si la VIP , ca e Marci .

  4. Marci

   Marci

   Astia fac planuri pe banii mei 🤦🏻‍♂️

 3. nu, ca masina merge cu benzina, nu mai fac prostia sa bag motorina ca iar dau 100 eur
 4. https://www.tipeeestream.com/marci/tip dati si voi start mining aici
 5. Gen asa: PS nu mai am poze cu MEGA avion world of tanks pe samp
 6. In acest topic se vor discuta doar meciurile , pronosticurile si evenimentele legate de Uefa Champions League si Europa League. Reguli: 1. Nu faceti spam. ( maxim 3 replay-uri pe zi ) 2. Fara double-post. 3. Nu faceti Off Topic. 4. Nu postati pentru +1. 5. Comentariile trebuie sa fie cat mai constructive, nu doar 2-3 cuvinte. 6. Cand postati, incercati sa fiti cat mai constructivi, nu va abateti de la subiect. 7. Nu folositi cuvine, imagini sau video obscene, violente sau jignitoare. 8. Nu scrie cu Caps Lock si nu folositi marimi exagerate pentru scris. 9. Nu postati acelasi lucru de 2 ori. Incalcarea regulilor de mai sus, duce la warn/suspend in functie de gravitatea faptei.
 7. Marci

  Despre mine

  Salut, Bine ati venit in sectiunea destinata canalului meu de Youtube. Daca iti place ce postez te invit sa apesi butonul de like. Un share ma ajuta foarte mult asa ca ma poti ajuta enorm prin share. Multumesc frumos. Scurta descriere: Ma numesc Topor Dumitru Robert Marcel, am 22 ani (2017), sunt din Braila dar locuiesc in Bucuresti, sunt student la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si muncesc in prezent la o firma de telecomunicatii pentru business. In timul liber imi place sa ma joc pe calculator (evident) si sa merg la fotbal cu prietenii. Tot am vorbit de jocuri, cel mai des ma joc CS:GO si SA:MP, dar am mai jucat sau joc din cand in cand FIFA, DOTA, WORLD OF TANKS si NFS. Mai jos gasesti link-uri cu pagina de facebook, server de discord si canal Youtube. Multumesc pentru ca ai ajuns in acest topic si sper ca iti face placere sa urmaresti contentul meu. Fan page → https://www.facebook.com/MarciMT Steam account → http://steamcommunity.com/id/MarciMT/ Discord server → https://goo.gl/F3P8UC Youtube Channel → https://www.youtube.com/c/MarciMT
 8. Titlu oficial: Dealer Shop eGaming SA:MP 2017 Data lansării: 23.04.2017 Gen: prezentare Durată: 3:37 Scurtă prezentare: Prezentare Dealer Shop eGaming SA:MP
 9. Titlu oficial: Prezentare Business Z!P (glasses, hairstyle, bike helmet) Data lansării: 22.04.2017 Gen: prezentare Durată: 3:23 Scurtă prezentare: Prezentare Business ZIP RPG.EGAMING.RO
 10. Raspuns oficial: versiunea pe care o folosim in curand va deveni EOL.. (end of life) asta inseamna ca invisionpower (compania care produce softul) nu va mai oferi suport pentru intretinere daca apar probleme, iar instaland hook-uri, ne expunem astfel la probleme 2) instalan hook-uri, practic te lasi in seama comunitatii, de multe ori sa instalezi software-uri care nu-s suficient testate, nu se integreaza cum ar trebui, pot avea erori de programare, pot deschide vulnerabilitati, pot afecta performanta, polueaza baza de date cu chestii pe care le folosesc doar ele.. etc.
 11. sau doar ochii rosii / deloc
 12. sa le pui pe facebook, sunt foarte tari, trebuie distribuite pe grupuri
 13. Titlu oficial: Minecraft #6 Descoperim turnul efel in minecraft! [eGaming] Data lansării: 30.01.2017 Gen: PRezentare Durată: 35:02 Scurtă prezentare: Nu eu am facut video, dar am decis sa pun aici toate video-urile de pe youtube care nu sunt pe forum.
 14. Titlu oficial: promovare la un server de mc egaming Data lansării: 2.02.2017 Gen: PRezentare Durată: 8:46 Scurtă prezentare: Nu eu am facut video, dar am decis sa pun aici toate video-urile de pe youtube care nu sunt pe forum.