BuhuhuDrace

Members
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

BuhuhuDrace last won the day on 14 January

BuhuhuDrace had the most liked content!

Community Reputation

204 Respected

About BuhuhuDrace

 • Rank
  Not The ๏ปฟBest...Just๏ปฟ Superior
 • Birthday 4 October

Contact Methods

 • Discord
  buhuhu.drace1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluju-i baza !

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  BuhuhuDrace
 • Nick CS
  Buhuhu`Drace
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

6,096 profile views
 1. Adaugare un chat pentru alianta dintre Yakuza, Crips si Nortenos iar alt chat pentru La Cosa Nostra, Bloods, Surenos . De ex: /aliancechat , (/ac) . Pentru o mai buna comunicare/organizare intre ele, sa nu tot se contacteze pe /w sau doar liderii sa vorbeasca intre ei, poate sunt si organizatori si co-lideri care au un cuvant de spus iar asa sunt tinuti si restul membrilor la curent cu ceea ce se intampla, nu se mai face atata "telefonul fara fir" . Iar in cazul unui spam prea mare pe chat, sa se adauge: /aliancechaton (/acon) si /aliancechatoff (/acoff), pentru cine deranjeaza acel chat .
 2. Member title actual: Member in charge Member title dorit: Not The Best...Just Superior Mersi !
 3. Pfu .. de cand n-am mai fost pe aici .. Salut !
 4. Salut ! Nick name-ul acesta il am de foarte mult timp ... prima data am aparut cu el pe o comunitate de CS unde am facut furori , comunitatea s-a desfintat si am dat de SA:MP si anume primul server eGaming , fac parte din aceasta comunitate din 23 martie 2011 ... numele dupa cum v-am spus il am de foarte mult timp ... in liceu mi se spunea beleaua ca faceam numai belele profesori , directoarea ... toti ma stiau dupa beleaua ... in fine , eram ca un drac de rau si imi placea sa speriu profesori ... ma ascundeam la ei in baie si ii asteptam pe WC , ma bagam sub catedra , in dulapul din clasa si urlam pe la ju######tea orei sa deschida usa .. in fine asta-i alta poveste ... si stateam intr-o seara si ma gandeam la un nick name , atunci aveam nick-ul Beleaua si nu era asa interesant , apoi mi-a venit in minte Buhuhu Drace ... cu mici ajustari am ajuns la Buhuhu`Drace pentru ca se chinuiau adminii de pe CS sa-mi dea kick sau gag , aveam la nume " ` " butonul specific consolei ... in fine pe eGaming am ramas cu BuhuhuDrace deoarece nu pot folosi anumite semne pe forum cat si pe server .
 5. Si el vrea sa fie heker ... http://imgur.com/a/ZuvKh#vBIFNET
 6. Nu mai joc eu SA:MP , nu-mi permite timpul dar acest server mi-a ofert niste clipe de neuitat , chiar am cunoscut persoane din acest joc si in Real Life si ma bucur pentru asta , multumesc eGaming si un calduros La Multi Ani !
 7. Avem ceva jucatori de NFS World pe aici ? Vreau sa fac un crew pt team escape ... si alte detalii ...
 8. BuhuhuDrace

  Now playing

  http://youtu.be/HXRtHRD3cfw Fero si Alex de la Orastie - Yo sono un gigolo .
 9. Mda ... am intrebat si eu doar pentru ca l-am scos ca sa il joc in Single Player si apoi mi-a picat fisa sa vad daca mai sunt ceva jucatori pe MP .. am jucat cateva meciuri , sunt si baieti de treaba , dar sunt si codati ... Bun ... altceva , joaca careva Left 4 Dead 2 ? Ca pe la sectiunea predestinata acestui joc vad ca nu misca nimic ...
 10. Se mai joaca ,cat de cat ...dar din 12 playeri 6 is codati ... de aceea cautam cativa romani sa jucam impreuna ....
 11. Joaca cineva de aici CoD Modern Warfare 2 MP ?
 12. Ala cu jurnalistu` a fost bestial