wizzady

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

wizzady last won the day on 26 May 2014

wizzady had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About wizzady

 • Rank
  Avion
 • Birthday 02/07/1996

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/wizz.ady
 • Discord
  adrian_boss2008

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  galati

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kafani

Recent Profile Visitors

1,543 profile views
 1. Nickname: andr3i Level: 12 Vârsta reală: 27 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Sa ajut factiunea la indeplinirea contractelor. În ce interval orar joci SA-MP ?: nu am un interval orar fix Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:https://imggmi.com/full/2018/10/14/11e62ddea9704e82fd665d2ca0765abb-full.png.html Alte precizări: "When you kill for money There are no rules."
 2. Nick-ul tău:kafaniReclam pe :alnkillerMotiv:kill fara somatieDovada(neapărat un screenshot):https://imgur.com/a/aMWd1dK
 3. Nick in joc:kafani Bug gasit: Nu stiu daca este un bug sau sistemul e facut in asa fel sa fie gresit, de exeplu. se pierde checkpointul foarte usor , daca dau find sau intru intr-o casa sau orice altceva checkpointul se pierde foarte usor pe langa faptul ca daca dai killcp dispare . propun sa se inlocuiasca checkpointurile cu orice altceva sau sa se faca in asa fel incat sa nu mai dispara ori sa se implemeteze o comanda care sa iti recreeze checkpointul anterior , orice Cum poate fii recreat bug-ul: iei rob si cand iti apare checkpointul dai find/killcp/intri intr-o casa Poze/video:
 4. Nickname: kafani Level: 13 Vârsta reală: 23 Facțiuni precedente: LCN De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: sa imi duc contractele la bun sfarsit În ce interval orar joci SA-MP ?:mai mult noaptea/dimineata Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://ibb.co/mgvgNp Alte precizări: When you kill for money There are no rules.
 5. Se duc magarul cu ursul si iepurasul la o curva prin padure Ajung ei acolo intra primul magaru iese dupa 10 minute , - Ba i-am tras o carja vai mama Intra ursul , iese si el dupa vreo 15 minute , - Ba i-am tras o carja doamne doamne doamne , cu strigaturi Intra iepurasul, iese dupa vreo 3 minute dezamagit si zice -Ba io carja n-am gasit , dar iam futut un scaun in cap !
 6. ai un bax de bere bro dar o singura mica problema scoate numele sau scrie kafani...
 7. O idee foarte buna , trebuie sa investim cumva banii stransi
 8. Da am verificat toate posibilitatile , cand dispare checkpoint-ul doar cu respawn sau s0beit poti iesi din casa
 9. Nick server:kafani Descriere:scurt si la obiect, Ca membru pd , fbi , hitman cand dai undercover doar dispare checkpointul de pe harta si da un skin de civil ,in rest acelasi nume si lvl . Ce ar fi cand intri undercover sa ai si nick-ul sachimbat (aleatoriu un nume )si alt level , asa toti ceilalti jucatori nu ar sti cine esti cu adevarat.
 10. Pro + inca ceva de adaugat , daca omor un jucator cu banii de la rob la el adica in sac banii care ia luat din banca sa ajunga in seiful factiunii