wizzady

Members
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

wizzady last won the day on 26 May 2014

wizzady had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About wizzady

 • Rank
  Avion
 • Birthday 02/07/1996

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/wizz.ady
 • Skype
  adrian_boss2008

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  galati

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  kafani

Recent Profile Visitors

1,389 profile views
 1. Nick-ul tău:kafaniReclam pe :alnkillerMotiv:kill fara somatieDovada(neapărat un screenshot):https://imgur.com/a/aMWd1dK
 2. Nick in joc:kafani Bug gasit: Nu stiu daca este un bug sau sistemul e facut in asa fel sa fie gresit, de exeplu. se pierde checkpointul foarte usor , daca dau find sau intru intr-o casa sau orice altceva checkpointul se pierde foarte usor pe langa faptul ca daca dai killcp dispare . propun sa se inlocuiasca checkpointurile cu orice altceva sau sa se faca in asa fel incat sa nu mai dispara ori sa se implemeteze o comanda care sa iti recreeze checkpointul anterior , orice Cum poate fii recreat bug-ul: iei rob si cand iti apare checkpointul dai find/killcp/intri intr-o casa Poze/video:
 3. Nickname: kafani Level: 13 Vârsta reală: 23 Facțiuni precedente: LCN De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: sa imi duc contractele la bun sfarsit În ce interval orar joci SA-MP ?:mai mult noaptea/dimineata Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://ibb.co/mgvgNp Alte precizări: When you kill for money There are no rules.
 4. In caz de ceva ma găsiți voi va pup , mi-a facut placere

  1. FenomenaL

   FenomenaL

   Nimeni nu a inchis serveru de samp, s au gasit sa l inchida acum :))) of doamne, deci nu ai nimic in maneca? Nu mai poti face nimic? Totul e mort? Bravo baieti, v ati pisat pe munca altora :)

  2. wizzady

   wizzady

   Ce vrei asta e cu cine sa te cerți?

  3. FenomenaL

   FenomenaL

   Cu mai marii, care ne promiteau schimbari, si au dat cu batu-n balta. Si au si inchis serveru.

 5. Se duc magarul cu ursul si iepurasul la o curva prin padure Ajung ei acolo intra primul magaru iese dupa 10 minute , - Ba i-am tras o carja vai mama Intra ursul , iese si el dupa vreo 15 minute , - Ba i-am tras o carja doamne doamne doamne , cu strigaturi Intra iepurasul, iese dupa vreo 3 minute dezamagit si zice -Ba io carja n-am gasit , dar iam futut un scaun in cap !
 6. ai un bax de bere bro dar o singura mica problema scoate numele sau scrie kafani...
 7. O idee foarte buna , trebuie sa investim cumva banii stransi
 8. Da am verificat toate posibilitatile , cand dispare checkpoint-ul doar cu respawn sau s0beit poti iesi din casa
 9. Nick server:kafani Descriere:scurt si la obiect, Ca membru pd , fbi , hitman cand dai undercover doar dispare checkpointul de pe harta si da un skin de civil ,in rest acelasi nume si lvl . Ce ar fi cand intri undercover sa ai si nick-ul sachimbat (aleatoriu un nume )si alt level , asa toti ceilalti jucatori nu ar sti cine esti cu adevarat.
 10. Pro + inca ceva de adaugat , daca omor un jucator cu banii de la rob la el adica in sac banii care ia luat din banca sa ajunga in seiful factiunii
 11. Propun sa apare pa panel daca un player are blacklist si cat timp mai are