ADDO

Members
 • Content count

  1251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ADDO last won the day on 9 November 2016

ADDO had the most liked content!

About ADDO

 • Rank
  Padrino
 • Birthday 25 January

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  addonis
 • Nick CS
  Sebii
 • Nick MC
  Crecă n-am
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

5601 profile views
 1. Ma bate Filmora, am incercat doar astazi ce-am descarcat Filmora si nu ma prea pricep cu el.
 2. ue dati like aici:

   

 3. Titlu oficial: eG TV - Paintball Match Data lansării: 22.06.2017 Gen: Action Durată: 07:38 Scurtă prezentare: -
 4. io il sustin Sincer acum vreti sa dati inapoi sa nu mai avem atatia bani,dar nu v-ati gandit cand ati deschis donatiile din prima zi ca o sa se ajunga aici,cand e vorba de ban real nu se mai pune problema, mai bine era inainte, iarasi faceti ce faceti si iarasi ajungem la 30-60 de playeri. In loc sa ascultati parerile jucatorilor si sa implementati ceea ce-am propus noi, voi faceti doar ce vreti, si nu va consultati cu noi. Nimeni nu cred ca a cerut sa fie electricitatea asa, multi au cerut alte lucruri,gen la factiuni, paintballul sa fie modificat,dar unde e multa munca nu se prea baga lumea. Daca se faceau update-uri saptamanale sau macar la 2 saptamani erau playeri, de 3 saptamani un update calumea nu s-a mai facut. Avem 3-4 scripteri si nu suntem in stare sa facem niste update-uri odata la 2 saptamani, de ce nu va impartiti unele sarcini ala face aia, unul face altceva si tot asa. Prin modul asta tot pierdem playeri, nu prea ii putem impresiona cu aceleasi chestii.
 5. Titlu oficial: eG TV - FMA RACE: Sanky LV Data lansării: 19.06.2017 Gen: Action,Race Durată: 01:27 Scurtă prezentare: -
 6. Doar eu eram prost si nu stiam sa postez la Status Update,adica aici?

  Doar acum mi-am dat seama :(

 7. msz tpwp
 8. Doresc o/un: Avatar/Semnatura/Userbar: Avatar Imagine: Click Text: addonis Dimensiuni: potrivite Ultima cerere: Click Tin sa precizez ca nu doresc sa mai scrieti si eGaming sau eG doar numele meu,addonis. DRGN: 17.Pe toate creatiile, pe langa textul dorit se va aplica si tag-ul "EG/EGAMING.RO/EGAMING".
 9. -Nickname: addonis -Imagine: click -Text: addonis -Alte preferinte (dimensiune / font): Nu mai vreau sa scrii eGaming
 10. Da, am observat acum
 11. Descrierea Bug-ului : Daca dai getgift si castigi power user nu iti mai da, am castigat power user pe 3 luni, iar la stats a ramas acelasi, se poate verifica in logouri ca am castigat ( nu am facut poza, doar la stats ). Poza Bug-ului : Click Pasi necesari pentru a-l reproduce: Mergi dai getgift si nu primesti power user.
 12. Pai si daca mor si am luat cheia odata ti se pare normal ca atunci cand primesc respawn sau ma omoara cineva cop/player sa am voie sa omor din nou un cop?
 13. Pai daca tu dai rob, si eu vin sa te omor, mai ai tu drept sa mai omori inca un alt cop si dupa sa mergi sa iei din nou uniforma? Eu zic ca nu e ok.
 14. Descrierea Bug-ului : Deci daca dai rob, omori copul si iei "uniforma" aia, iar un cop te omoara, poti sa mergi din nou sa omori si tu copul si sa iei din nou uniforma,daca ai intrat in seif si ai dat rob, si ti-a dat wanted te lasa sa-ti iei din nou uniforma,dar nu te mai lasa sa jefuiesti. Poza Bug-ului : Click ( E un album foto ) Pasi necesari pentru a-l reproduce: Dai rob,iei uniforma aia,ceri respawn,omori cop, iei uniforma.
 15. Io sincer am facut cerere dă lidăr, da am făkut troll jtyty voi, da nam loat lider.. Da am askultat dupa ceam vazut ca loat smoker lider doar nu plange ana...