Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

19 Good

About Laury2011

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 07/26/1995

Contact Methods

 • Website URL
  Array
 • Discord
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Battle Wins
  Array
 • GFX Battle Loses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, am vazut ca sunt multe competitii,dar nu se ocupa lumea,daca ma pricepeam la diferite jocuri(NFS Most Wanted etc) da.Dar vrem sa aducem ceva mai bun si mai nou.Si chestia cu moderatorul chiar nu o stiam,credeam ca ti se da acordul si incepi sa faci topic acolo cu competitia respectiva si gata.Oricum de asta am vrut sa vad si parerea celorlalti
 2. Scuzati la ideii am vrut sa scriu Competitii cu grupe de 1 vs 1(pana vedem cati useri sunt doritori).
 3. M-am uitat umpic pe forum si cred ca ar fi interesant si distractiv sa organizam o competitie de Remi pe table.Sunt convins ca multi useri de pe eGaming stiu sa joace remi.Exista un site unde se poate juca remi online si este foarte simplu.Daca s-ar accepta propunerea doresc sa ma ocup eu de aceasta competitie. Ideii: -Site fara probleme de internet. -Pentru inceput competite de 1 vs 1(pana vom vedem cati doritori avem) -Premii(o semnatura cu castigatorul editiei respective) -Distractie la maxim. Daca va place jocul de Remi->PRO Daca nu va place remi sau nu sunteti de acord cu ideea->CONTRA. PS:NU am postat si site-ul de joc pentru ca nu doresc sa fac reclama. Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fie acceptata propunerea mea.Repet doresc sa ma ocup personal de aceasta competitie.
 4. Pai uite aici un MegaPack de resurse PhotoShop(Ai si C4D pe acolo) de pe filelist-->> http://filelist.ro/details.php?id=82253 Cum pui un c4d: 1.Mergi la File. 2.Dai pe Place. 3.Cauti C4D-ul unde il ai calculator. 4.Dai ok. 5.Redimnsionezi C4d asa in cat sa se vada bine pe lucrare. 6.Il pui pe un anume mod sa fie mai frumos(Modurile le gasesti in partea dreapta deasupra listei cu layere). 6.Stergi cu Eraser Tools(E) daca nu iti place ceva din C4d. 7.Enjoy! Sper ca ai inteles.
 5. Votez pe: Britney Spears De ce: Imi place mai mult vocea ei.
 6. Laury2011

  SOTM Discutii

  Pai si eu cred dar daca nu se poate asta e, vreau o tara ca afara!Oricum fiecare cum crede
 7. Laury2011

  SOTM Discutii

  cat timp ramane deschis un topic cu o editie la SOTM?
 8. Cum pot face efectul acesta de animatie??? Poza: Un tutorial daca se poate .
 9. Laury2011

  MisterS creation

  Foarte faina creatia este un smudge foarte fain, sursa de lumina bine pozitionata.Renderul sau stock ce ai folosit foarte bine integrat, coloristica de noata 10.Nimic de reprosat. Bravo tie.
 10. 1. School 2. Free 3. Logo eGaming
 11. Cum fac efectul acela de linii de la avatarul meu....Avataru mi l-a facut cineva si nu mi-a dat raspuns si doresc sastiu cum a facut efectul acela.
 12. Street Dance Music Girl
×
×
 • Create New...