Laury2011

Members
 • Content count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About Laury2011

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 07/26/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://------
 • Skype
  ---------

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Interests
  PayDay:))

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Battle Wins
  1
 • GFX Battle Loses
  1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: Vicol95 Level: 7 Varsta reala: 21 Factiuni precedente: LYakuza De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi Company ?: Doresc sฤƒ mฤƒ alฤƒtur acestei facศ›iuni, deoarece este faina fii taximetrist si asa vreau eu si asa imi doresc mult mult mult mult mult. In ce interval orar joci SA-MP?: 10:00 - 19:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Sigur Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats + /pday:
 2. Nickname: s3NsaT1oN Level:5 Varsta reala:21 Factiuni precedente: - De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?:Doresc sa ajut la rw,war. Si sa imi fac prieteni,. In ce interval orar joci SA:MP?: 10:00-23:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare:Da Poti sa lucrezi in echipa:Da Poza/Stats: http://imgur.com/zB1uHQd Alte precizari:- "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru". PS: Am facut eu pt el o cerere, nu se descurca inca pe forum. merci
 3. Nickname: Vicol95 Level: 7 Varsta reala: 21 Factiuni precedente: Yakuza, Taxi De ce doresti sa te alaturi factiunii FMA?: IMi place sa fac curse si sa ajut factiunea. In ce interval orar joci SA-MP?: 10:00-22:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/wxipOws Alte precizari:"I've got the need for speed!"
 4. Nickname: Vicol95 Level:7 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: Taxi Company, Nortenos De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?: Este o mafie organizata si bine coordonata. Doresc sa ajut la rw si war. In ce interval orar joci SA-MP?: 08-20:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da Poti sa lucrezi in echipa?: da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://i66.tinypic.com/xqkras.png Alte precizari: "Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru."
 5. Nickname: Vicol95 Level: 6 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: Taxi De ce doresti sa te alaturi gang-ului Bloods?: Vreau sa fac parte dintr-o echipa buna, sa ajut la rw si war si sa ma distrez. In ce interval orar joci SA-MP?: 16:00-22:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: da Poti sa lucrezi in echipa?: da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/znaQFVi Alte precizari:
 6. Nickname: Vicol95 Rank: 1 Data sedintei la care te invoiesti: 1 septembrie 2015 Motivul: Sunt la munca. Precizari:-
 7. Nickname: Vicol95 Level: 3 Varsta reala: 20 Factiuni precedente: - De ce doresti sa te alaturi factiunii Taxi?: Pentru ca este o factiune in care jocul RP devine mai placut. Doresc sa duc oamenii la destinatiile dorite si sa lucrez in echipa. In ce interval orar joci SA-MP?: 10:00= 22:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://imgur.com/IbMVNQr Alte precizari: -
 8. Salut, Am si eu un nokia lumia 520 si in fata are doua chestii langa sigla cu nokia si nu stiu exact ce sunt...ori senzor ori camera foto din fata. Cine poate sa ma ajute in asta? Ca vreau sa stiu daca e camera de fata cum o activez...mersi!
 9. Salut, am vazut ca sunt multe competitii,dar nu se ocupa lumea,daca ma pricepeam la diferite jocuri(NFS Most Wanted etc) da.Dar vrem sa aducem ceva mai bun si mai nou.Si chestia cu moderatorul chiar nu o stiam,credeam ca ti se da acordul si incepi sa faci topic acolo cu competitia respectiva si gata.Oricum de asta am vrut sa vad si parerea celorlalti
 10. Scuzati la ideii am vrut sa scriu Competitii cu grupe de 1 vs 1(pana vedem cati useri sunt doritori).
 11. M-am uitat umpic pe forum si cred ca ar fi interesant si distractiv sa organizam o competitie de Remi pe table.Sunt convins ca multi useri de pe eGaming stiu sa joace remi.Exista un site unde se poate juca remi online si este foarte simplu.Daca s-ar accepta propunerea doresc sa ma ocup eu de aceasta competitie. Ideii: -Site fara probleme de internet. -Pentru inceput competite de 1 vs 1(pana vom vedem cati doritori avem) -Premii(o semnatura cu castigatorul editiei respective) -Distractie la maxim. Daca va place jocul de Remi->PRO Daca nu va place remi sau nu sunteti de acord cu ideea->CONTRA. PS:NU am postat si site-ul de joc pentru ca nu doresc sa fac reclama. Multumesc pentru timpul acordat si sper sa fie acceptata propunerea mea.Repet doresc sa ma ocup personal de aceasta competitie.
 12. lucian si ovidiu99 da-ti id-ul de mess ca nu merge sa va dau PM! sau bagati [email protected]